INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 11
sensibila spune:
Rallu - nu stiu ce discutie a fost si cum s-a pus problema , de probabil e sarboasa cu multa lume dar cu mine si cu Cosicel se poarta super. Eu merg direct la ea si e o super doamna. Bineinteles am spus de la inceput ce vreau si am trata-o ca atare.
Fiecare om percepe altfel fiecare doctor. Spre exemplu cu Cezara Bucur eu nu m-am inteles pt ca eu vreau IAD si m-a plimbat din iunie pana in ianuarie pe drumuri degeaba ca sa aflu pana la urma ca ea nu face IAD si apoi vroia sa ma plaseze la Dr Cocei si ea m-a trimis la Moisa. Moisa se poata cu mine mult mai frumos la spital de stat decat a facut-o Cezara la cabinetul ei unde clar nu ma duceam gratis si nici doar cu pretul consultatiei. Ca sa nu mai vb de Dr Bechir care s-a purtat execrabil. Imi spune sa vin luna viitoare ca luna asta nu se mai poate desi eu nu ovulasem. Am ajuns la Moisa si a 3-a zis mi-a facut IAD.
Deci probabil e vb de compatibilitate intre pacient si medic.
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amir10 Draga mea, ma ierti, nu am vrut sa te sperii. M-am luat si eu dupa povestile dr. tutunaru, ca mai citeam ce raspundea el la paciente pe situl lui reclama. Sigur ca in cazul tau, inseminarea ti-a crescut considerabil sansele, si se merita sa incerci. Nu te lua dupa capul altora (al meu de data asta) si gandeste-te la lucruri placute, fa ce iti place mai mult zilele astea pana la ziua Z si incearca sa te relaxezi, sa nu cauti simptome si alte semne. Eu am devenit asa superstitioasa, nici macar test de sarcina nu imi mai cumpar, ca daca imi fac, a doua zi sau chiar in ziua aia imi vine. Si de fiecare data cand imi vine pana merg la prima ecografie tot mai sper prosteste ca poate e menstruatie peste sarcina. Nu vreau sa fii suparata pe mine, iti tin pumnii si ai sa vezi ca in curand ne vom muta la odisee si apoi vom schimba poze cu bebici. |
Ei asta-i cum sa fiu suparata??? Doamne Fereste!!
Da a fost asa oarecum...fara sens..ce ti-a spus el..cica ciclul nestimulat are mai putine sanse. Mie nu-mi place cum se pune problema in Romania..o avea farmacie el si vrea sa i se vanda medicamentele de stimulare , poate zic si eu..cand s-a operat mama la picior..m-a trimis strict jos la farmacia spitalului sa iau betadina...straina 200.000 de lei sticla da musai de la farmacia aia..ca iodul normal ii statea in gat. Mi-e asa de scarba de ei..de=-mi vine sa vars!!!! Astea sant fraze aruncate in aer asa pe gura...ca sa nu-i iese pe partea cealalta! In plus eu in asta nu as mai avea incredere. Ma rog Pai dr meu de acum e de-asta care nu vrea sa-ti dea hormoni pastile..si e dit-ai dr are facultatea terminata nu stiu unde doctorat...titluri peste titluri!!! Nu cred ca e asa idiot incat sa nu-mi fi spus...ma rog..asta e fie ce-o fi ..eu oricum nu am altceva de facut decat de asteptat!
Va pupic,
Crisa
http://tt.lilypie.com/E085m4.png
cosicel spune:
Amir - din pacate, parerea mea vizavi de dr T e ...negativa rau. Si pe mine m-a pus sa fac stimulare, total aiurea, fara vreo analiza hormonala, iar inseminarile le-a facut mult prea tarziu, cat sa nu iasa nimic. Si stiu bine ca acum 'sunt stricate' laparoscopul si histeroscopul (oare e cineva asa naiv sa creada) de la spital si procedurile astea le face doar la clinica, pe bani adevarati... Iar ca farmacie, toate pacientele lui stiu, ca te trimite la o anumita farmacie sa cumperi... asa ca....
Iar eu am ramas gravi, prin inseminare si fara nicio stimulare... Sansele sunt mari/mici oricum, conteaza doar sa prinzi momentul optim.
Scuze, sunt inca plina de nervi cand imi amintesc de medicul acesta...
Amir, stiu ca tu esti deosebita, stiu ca ai doar intentii bune, da' uite cum ma aprind eu cand aud numele lui T! 

Crisa - eu cred in sansa ta! 
Dankutza - modific cu cea mai mare placere! 

CrisaS spune:
| citat din mesajul lui cosicel Amir - din pacate, parerea mea vizavi de dr T e ...negativa rau. Si pe mine m-a pus sa fac stimulare, total aiurea, fara vreo analiza hormonala, iar inseminarile le-a facut mult prea tarziu, cat sa nu iasa nimic. Si stiu bine ca acum 'sunt stricate' laparoscopul si histeroscopul (oare e cineva asa naiv sa creada) de la spital si procedurile astea le face doar la clinica, pe bani adevarati... Iar ca farmacie, toate pacientele lui stiu, ca te trimite la o anumita farmacie sa cumperi... asa ca.... Iar eu am ramas gravi, prin inseminare si fara nicio stimulare... Sansele sunt mari/mici oricum, conteaza doar sa prinzi momentul optim. Scuze, sunt inca plina de nervi cand imi amintesc de medicul acesta... Amir, stiu ca tu esti deosebita, stiu ca ai doar intentii bune, da' uite cum ma aprind eu cand aud numele lui T! ![]() ![]() ![]() Crisa - eu cred in sansa ta! ![]() Dankutza - modific cu cea mai mare placere! ![]() ![]() ![]() Cosi |
A..pai de-aia are ideea asta :)))))))) ca inseminarea fara stimulare nu are sanse...bai mi-e rauuuuuuuu:)))))))))) ce animal!!
Cosi ...si eu cred in ea...dar tot ii rup aripile la barza aia dac-o prind vreodata:)))))))))))))))
M_Alexa spune:
Mai fetelor, chiar ca e "suie" dr. mea!!!
Am avut azi o surpriza din partea ei. Parca citise pe forum nemultumirile mele si stia de cine e vorba.
.Am ajuns la prima ora la eco si eram....terminata de frica. A ajuns putin mai tarziu, m-a luat dupa gat, aproape ca m-a luat in brate, era toata numai zambet si mi-a vorbit tare frumos.Mi-a raspuns la toate intrebarile si ce-i mai important mi-a aratat embrionul si cum ii batea inimioara lui bebe. M-am linistit azi dar tot nu stiu ce sa fac....Mi-e sa nu se deoache si sa revina la vechea stare...
la toate!
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
dankutza spune:
M_Alexa multumesc mult pentru gandurile frumoase. Cand dr ta ti-a aruncat acele rautati gratuite despre sperma proasta, probabil ca a avut o zi proasta. Chiar daca s-a schimbat cu 180 grade azi, eu zic sa o schimbi. Dute si cauta un dr in care sa ai perfecta incredere si nu sa te gandesti la usa cabinetului daca e intr-o stare buna sau nu. In cate saptamani esti?
Korina de frica cu extrauterina nu scapi pana nu vezi pe ecran ca e in uter. Iti inteleg temerile, asa eram si eu pana ieri. Daca ar fi fost extrauterina, ar fi inceput deja ceva dureri prin zona trompitei. NU te mai gandi la nimic rau. Totul va fi bine. O sarcina obtinuta natural are sanse foarte mari de a o duce pana la termen. Bhcg este mare pentru ca ai gemeni.
Crisa
Organismul tau a reactionat cum trebuie. E foarte bine ca ai facut fara stimulare. Targetul la inseminare este sa se obtina un singur folicul. Tu l-ai obtinut fara medicamente. Esti o norocoasa. O sa vezi ca o sa fie bine. 
Carla sunt cu ochii pe tine. Sunt convinsa ca esti graviduta. Te astept cu testul.
Sensibila multumesc de urari. Sper sa te trag dupa mine.
Sophie
multumesc mult. Sa se ia si la tine.
Amir
multumesc mult. Sa se ia si la tine.
Rallu ai dreptate. De fiecare data cand m-am dus la Cezara, oricat de abatuta eram si nu vedeam nici o raza de soare pe strada mea, femeia asta imi dadea putere. Atunci cand am pierdut sarcina, mi-a vorbit atat de frumos, incat am parasit cabinetul ei, convinsa fiind ca voi reusii si a doua oara. Si am reusit. Stiu ca ii tot fac reclama, dar merita. Este exact ce am eu nevoie. Foarte important sa crezi in medicul tau. Eu am incredere oarba in ea.
Cosicel multumesc de modificari. Prima sarcina am pierdut-o la 8 saptamani.
Pupici. Hai Carla mai repede!!!
M_Alexa spune:
Dankutza, am 6 saptamani si 5 zile .![]()
Korina, nu-ti fie frica. Nu te mai gandi la rau. Cu siguranta ai gemeni...
[GRAVI]
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
korina spune:
Carla-este greu sa-ti spun cum merge sistemul aici,dar pot spune cu certitudine ca aici ajungi mult mai greu la un medic.Daca m-as duce la urgenta ar trebui sa astept cel putin 8-12 ore pt nu sunt o urgenta si nici nu stiu de fapt daca as rezolva ceva.Am avut noroc ca am gasit un medic liber pe 1 iun ,multe femei gravide cauta cateva saptamani pana isi gasesc,stiu de la prietenele mele ,eu am gasit in prima zi de cautare.Ce bine era acasa...ma duceam cand vroiam eu la medic,acolo este altceva,sa nu mai spun de dr. dentisti,ce nasol este si cat te usuca un tratament...ma rog asta a fost alegerea noastra ,de a venii la capatul pamantului,poate intr-o zi o sa ne intoarcem si acasa,ca tare ne dorim asta
.Multa bafta,sa vii cu vesti bune.Dupa cum vezi noi ,cele gravide mai stam p-aci sa mai racolam niste fete
Fetelor nu va mai "certati "din cauza dr. ,asa este sunt si de treaba si mai afurisiti si mai nesimtiti...astia sunt,asa sunt peste tot asa ca nimic nu se va schimba in privinta asta.Din fericire sunt si dr care-s merita statutul de medic si pt acestia,jos palaria si tot respectul
Dankutza,Alexa-multumesc de incurajari,nu pot sta linistita pana nu oi vedea cu ochii mei care-i treaba,intepaturi simt mai mereu in ovarul dr,dureri de burta,ca la ciclu.Cel putin am obtinut o alta eco pe 6 mai ,ceva mai devreme,cam in 2 sapt ,si o sa vad atunci ce imi va spune dr.Dar ce este cu voi?sunteti asa sigure ca am folosit indigoul?n-avem pe nimeni in fam cu gemeni

..sa sparg eu gheata,oare?
carla_2008 spune:
declar Z1.....nu mai am lacrimi..nu mai am cuvinte...
bhcg nu mi l-au dat,s-au incurcat...nu stiu..
nici nu mai pot scrie..
CrisaS spune:
| citat din mesajul lui dankutza Crisa Organismul tau a reactionat cum trebuie. E foarte bine ca ai facut fara stimulare. Targetul la inseminare este sa se obtina un singur folicul. Tu l-ai obtinut fara medicamente. Esti o norocoasa. O sa vezi ca o sa fie bine. ![]() |
Draga mea graviduta, proaspata graviduta,ah ce ma bucur pentru tine...a mai scapat o fata de suferinta!!!; imi creste inima cand aud si de vesti bune nu numai de necazuri.Nu te cunosc da chiar ma bucur enorm pentru tine...sa mor io!!!:))))))
Cat despre mine...ce sa zic..da ma bucur ca nu am mai facut stimulare eu sant ingrozita mai ales ca toate astea sant cu risc crescut de cancer...si eu deja il am riscul..mai toti din familia mea au murit de cancere..off doamne..tare nu mai vroiam stimulare .Ma rog la Dumnezeu sa raman cumva nu stiu cum dar trebuie
Banuiesc ca de FIV nici nu poate fi vorba fara.
Fetelor asta e necaz mare...sa fii innebunita sa vrei un copil si sa nu-l poti avea.Tot stau si ma gandesc , ca poate Dumnezeu o crede ca nu sant pregatita...nu stiu ma gandesc , ca EL..cam toate le-a dramuit in viata mea astfel incat sa iasa bine chiar daca am avut de asteptat..si cu mutatul de la socri si cu joburile...si cu tot.Asa ca tot in EL mi-e speranta poate nu e timpul.
Desi tare mi-as dori si eu un pui mic!! Daca ati stii cat plang o Doamne mi-ati plange de mila.
Sarumana pentru incurajare mamico!

Crisa