INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 12
CrisaS spune:
CARLA..TE PUP SI IMI PARE RAU...SANT ALATURI DE TINE STIU CE INSEAMNA SA VEZI NENOROCITII AIA IAR ..LUNA DE LUNA!!!
KORINA, ALEXA...FELICITARI MAMICILOR...DATI-NE SI NOUA BURTICILE SA LE ATINGEM!! NU CRED CA V-AM FELICITAT PANA ACUM..SCUZE!
CRISA
http://tt.lilypie.com/E085m4.png
dankutza spune:
Carla dute te rog si ia-ti rezultatul de la Bhcg. Trebuie sa fie sarcina. Poate e doar o usoara hemoragie. Se mai intampla. Nu mai plange ca nu e bine. 
carla_2008 spune:
Dankutza,ma doare burtica ca la ciclu,ma simt horror.nu e hemoragie,ca atunci m-as speria si mai tare ca e avort.poate ma duc sa iau rezultatul de la bhcg,dar n-are nici un rost...
nu inteleg ce s-a intamplat...totul a fost perfect:foliculi,endometru,hormoni,sperma,IA la fix,nu m-am stresat,m-am odihnit.........nu e corect!!!!!!!!!!de ce se joaca D-zeu atat de mult cu noi????eu nu mai pot cu aceleasi dezamagiri luna de luna.....desi nu sunt probleme grave,doar ca nu se prinde,cred ca fac FIV....
Multumesc Crisa si Dankutza de sustinere.
sensibila spune:
carla_2008 - imi pare sincer rau ! Crede-ma ca stiu ce simti ! Ai grija de tine, nu te stresa prea tare ca oricum nu ai ce sa faci. Cu incredere in Dumnezeu si o sa se prinda !
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
iaia13 spune:
la cate zile de la inseminare se poate afla daca a reusit sau nu?
eu sunt mai noua
as dori sa pot vb si eu cu voi

ruxandrab spune:
carla_2008 imi pare foarte rau 
Fetelor am si eu o intrebare: Ce fel de seringi folositi pentru puregon? citisem undeva ca ar trebui sa cer la farmacie unele cu ac mai subtire? Si peste tot am citit ca ar trebui sa aiba publere si sovent... al meu nu are decat o fiola. Am cumparat altceva?
Sarumana
http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png
carla_2008 spune:
Multumesc Sensibila.nu ma mai stresez.pai cine sustinea acum 2 saptamani ca trebuie sa fim pozitive?EU.asa ca sigur se va prinde data viitoare.Diseara merg in Ungaria la Dr sa-mi spuna ce vom face in continuare.Cu fiecare ''sut in fund'' facem un pas inainte,nu?(scuze de exprimarea prea directa).Am plans pt ca trebuia sa ma descarc.Dar cine ar avea dreptul sa planga esti tu,si cele care au pierdut o sarcina,nu careia nu i s-a prins.Decat sa o pierzi mai bine nu o ai deloc,zic eu.
Va multumesc ca sunteti aici pt a ne incuraja una pe alta!
Dankutza,cum te simti?cand te muti la odisee cu postarile mai da si tu un ochi pe aici si scrie-ne cum esti si tu si bebe.sa nu ne uiti.
Ruxandrab,daca scrie Puregon pe ele atunci ala e .si eu iau seringi cu ac mai subtire.Insa intr-adevar eu am avut Puregon(luat din Ungaria ca aici nu am gasit) format din cate 2 fiole:pulbere si solvent.de unde l-ai luat?
ruxandrab spune:
multumesc mult carla! am facut comanda la help net si l-au adus dupa o zi.
http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png
dankutza spune:
Carla ai fost sa iei rezultatul? Are rost sa vezi si ce scrie pe buletinul de analiza. Eu tot mai sper in cazul tau. Intr-adevar totul era perfect. Eu am ramas cu un amarat de folicul de 19mm si tu ai avut 2 grasuni de 24mm. Deci, mie tot nu-mi vine sa cred. Referitor la "decat sa o pierzi mai bine nu ai", sa stii ca ai mare dreptate. Durerea piederii unei sarcini dorita ani de zile este ingrozitor de mare. Eu cred ca toate sunt date de la Dumnezeu si bune si rele, si pentru toate trebuie sa fim multumitoare. O sa vezi, ca o sa fie si la tine si celalalte fete intr-o buna zi. Dumnezeu le aranjeaza ca sa fie bine. Trebuie sa crezi in continuare in sansa ta. Sa ne scrii ce ti-a spus dr.
Reusita la inseminare cu un folicul este de 5-10%, asa scria pe un site, iar cu doi foliculi de 15-20%. Eu, intotdeauna cand m-am dus la inseminare mi-am spus si sunt convinsa de asta, ca am sanse de 100%. Eu stiu ca nu pot ramane gravida intr-o seara dupa o noapte pasionala. Nu am avut niciodata nici o sansa, dar asta am realizat mai tarziu. Timp de 5 ani jumate nu am ramas gravida indiferent de ziua, ora si pozitia in care se intampla. Cezara mi-a insuflat foarte mare incredere in ea si in tratament si in totul. Si acum, numai cu ajutorul lui Dumnezeu o s-o duc pana la termen. Frica ca se poate intampla ceva o sa am pana in ziua nasterii si de acolo mai departe voi avea alte griji.
Referitor la mutatul la odisee stai linistita, o sa fiu si cu ochii si cu gura pe voi.
O sa incep sa scriu si acolo dar nu va uit. MA simt foarte atasat de voi. Acolo sunt multe fete care nici nu stiu de chinurile noastre. Poate mai sunt niste Fivuri.
Crisa numai plange, ca vine bebitza intr-o buna zi. O sa vezi. Consider this to be a warning!![]()
Iaia multe am luat la viata mea dar bromocriptina am ratat-o. Rezultatul inseminarii il poti afla la 14 zile cu un test tip barza (banda sau caseta). Daca nu mai ai rabdare (si e de inteles) poti afla si la 8-10 zile printr-un test de sange Bhcg. In momentul in care ovulul fecundat se lipeste in uter, incepe sa secrete acest hormon al sarcinii, care se depisteaza chiar si in urina dar mai tarziu. Testul de sange e sfant. Pe buletinele de analiza scrie incepand cu saptamana 3, deci la o saptamana de la inseminare. Ovulul calatoreste intre 4-6 zile si dupa aia se poate vedea in sange.
Ruxandrab si eu am facut Puregon injectabil si intotdeauna a fost numai fiola. In prospect spune sa le faci in burtica, dar eu le-am facut numai in fund cu siringa normala. Mi-a spus Cezara ca acum a aparut un pen pentru Puregon. Medicul iti prescrie cantitatea si tu dozezi cat trebuie 25, 50, 100 unitati. Uite link catre el http://www.puregonpen.com/international/login.asp La noi costa in jur de 500 lei dar nu stiu ce cantitate initiala exista. Fati injectiile cu incredere, ca eu am ramas cu Puregon. Bafta multa!
Eu ma simt bine. M-am linistit ca e sarcina, ein grafic si e implantata in uter. Acum satu linistita. Dorm in fiecare dupa-amiaza. Rau nu-mi e. Nu vomit, nu am greturi. Am crescut cu o cupa la sutien. Sunt cam nervoasa. Cred ca din cauza hormonilor.
Pupici