INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
Fetelor rezultatul de la bhcg e 0,pana la urma am mers dupa el.si idiotii de la Medsana au incurcat zilele si m-au mai pus sa platesc inca o taxa de urgenta,asa m-a costat analiza 72 ron,in loc de 40.in fine....astept sa vad ce zice medicul...
Multumesc Dankutza
Iaia13, de regula in prima zi de intarziere a menstruatiei poti face test deja.dar dupa cum avem multe exceptii pe aici,mai bine mai astepti o saptamana de la intarziere sa mai faci un test de urina.Daca totusi nu ai rabdare,cum n-am avut eu,poti face test de sange bhcg dupa 10-14 zile de la IA,cand rezultatul(oricare ar fi el) e sigur.Bafta multa!!!!!!!si sa fie cu ochisori!!!
ruxandrab spune:
Dankuta Sa fie!(bafta
) Mai am o saptamana si incep sa ma injectez 
iaia13bromocriptina se da pentru scaderea prolactinei... Mie mi-a dat medrol(prenison) cam pentru acelasi lucru din ce am citit eu... Mi-a fost foarte frica de efectele advese de pe prospect... dar ce nu facem noi... dar pana la urma am fost decat mai nervoasa si
Amr 7 zile...
http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png
ruxandrab spune:
lalala13 Sa dea Dumnezeu si pentru mine si pentru toate fetele care isi doresc asa de mult!
Mai scrie si tu pe mess (ai id meu mai sus) sau pe PM ce mai faci sau unde mai scrii sa mai citesc si eu. 
http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png
lalala13 spune:
pai nu prea mai scriu...astept sa fac o laparoscopie si o sa ajung la inseminare, dupa cum a spus doctorita daca reuseste sa-mi obtina ovulatia nu vrea sa-i scape ocazia...dar mai dureaza ceva....
ok..am id-ul tau..numai ca nu stau pe mess ca nu am timp...dar cand o sa intru o sa-ti dau de veste
Curaj fetelor!
my somebody.... 
ancamac spune:
Buna Carla,
Imi pare tare rau, dar te rog sa nu abati, pt ca in tot ceea ce facem in viata, moralul conteaza foarte mult. 

Ai grija de tine!
amir10 spune:
Crisa, ma bucur ca nu esti suparata pe mine. Nu te mai chinui si te stresa, ca nu iti face bine (usor de dat sfaturi...). Asa este cum spui tu, hormonii astia sunt destul de controversati.
Dar daca vezi ca nu se prinde, cu ovulatie spontana in fiecare luna, cu endomtru bun, cu spermograma super, ce sa faci, mai treci si la trat hormonale... Si cand mai vezi ca nu se prinde nici asa..., astepti sa se intample o minune si te intrebi cu ce ai pacatuit ca esti asa pedepsita...
Dankutza, vei fi o burtica superba, ai sa vezi.. tare ma bucur pentru reusita ta. Intr-adevar, dr. ta este deosebita. Mai rar asa dr. bun. Pacat ca pe la noi prin Moldova nu sunt asa...
Korina, nu te stresa. Sigur va fi totul bine cu sarcina ta, fii rabdatoare si asteapta pana ajungi la dr. Las ca tot mai bine e acolo, daca as avea timp sa iti spun niste povesti infioratoare cu dr. care provoaca sarcini prin spitalele din Romania cand sa nasca pacientele lor cand sunt ei de garda...
Carla, eu tot sper ca la tine e sarcina, poate doar ai o mica scurgere din cauza implantarii embrionului. Nu mai fi amarata, ca mi se rupe sufletul, inteleg perfect prin ceea ce treci.
Ruxandra, eu am cumparat Puregon la cartus de 300 ml cu pen si 6 ace pt 6 doze a cate 50. Se face foarte simplu in abdomen, mult mai usor decat cu alte feluri de seringi. L-am luat de la Helpnetul din Piata Domenii, au si o oferta, la doua cutii de Puregon, dau si un Pregnyl de 5000. Costa 465 RON cutia de Puregon 300 ml cu cartus, pen si ace.
Medrol este metilprednisolon, hormon glucocorticoid care se administreaza pentru ca org sa nu respinga sarcina, nu in hiperprolactinemie.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1772http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1772 - vezi aici prospect.
Lalala13, bromocriptina se da in hiperprolactinemie, adica prolactica crescuta (stiai deja cred). Are destule efecte adverse (greata, ameteli, oboseala, cefalee), de aceea se incepe cu o doza mica, pt ca organismul sa se obisnuiasca. Varianta mai buna ar fi Dostinex (cabergolina) cu efecte adverse mai putine si mai bine tolerat.
Va urez noapte buna si ganduri bune, pline de speranta ca vom deveni mamicute.
carla_2008 spune:
Amir10,din moment ce bhcg a iesit 0 in ziua 16 dupa IA ,nu mai are cum sub nici o forma sa fie sarcina.Multumesc de sustine
re!!!si am o intrebare:pistolasul si acele pt Puregon se dau gratuit sau trebuie si alea cumparate?
Acum am ajuns de la medic din Ungaria.Dr nu a putut sa-mi dea un raspuns concret din ce cauza nu s-a prins.Nici nu ma asteptam sa-mi zica, stiu ca rata de succes pt IA e 25%,dar oricum....si de maine incep iar Clostylbegyt,Menopur combinat cu Puregon,si prin 7-8 Mai facem IA(a treia)..Nu mai e mult,nu?si asta e ultima IA,pt ca se va prinde cu siguranta.
O intrebare:voi cum luati injectiile(menopur si puregon)?eu le iau cam din a treia zi de ciclu si apoi tot din 2 in 2 zile,in total 5 injectii.stiu ca nu e regula generala,dar Dr mea cam tot schema asta mi-a dat-o si eram curioasa voi cum le luati.
Bafta tuturor!
korina spune:
Carla- o sa fie bine pana la urma,numai ca trebuie ......mare rabdare,iar cand nici nu te mai astepti atunci vei afla ca acolo sus cineva se gandeste la tine,ai sa vezi,El este bun si nu uita pe nimeni
Crisa - multumesc pt urari,sa-ti dea si tie DD
Amir-cunosc bine situatia acolo,mama mea a lucrat in acest domeniu,si toate pacientele ei o iubeau ca se purta frumos si omeneste cu ele,nu spun asta pt ca este mama mea ,ci pt ca este adevarat c-o iubeau pt cum se purta.Este mare lucru sa fi om , sa stii ce tratezi si cum ii tratezi..pe oameni,desi cateodata ...suntem pur si simplu vazuti ca orice altceva ,nu numai oameni nu.
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Dankutza,ma doare burtica ca la ciclu,ma simt horror.nu e hemoragie,ca atunci m-as speria si mai tare ca e avort.poate ma duc sa iau rezultatul de la bhcg,dar n-are nici un rost... nu inteleg ce s-a intamplat...totul a fost perfect:foliculi,endometru,hormoni,sperma,IA la fix,nu m-am stresat,m-am odihnit.........nu e corect!!!!!!!!!!de ce se joaca D-zeu atat de mult cu noi????eu nu mai pot cu aceleasi dezamagiri luna de luna.....desi nu sunt probleme grave,doar ca nu se prinde,cred ca fac FIV.... Multumesc Crisa si Dankutza de sustinere. |
Carla asa e de stresant..si de dureros luna de luna sa astepti luna de luna sa speri...asta e ..atatea de ce-uri..si nimeni nu-ti da un raspuns...si mie imi vine sa-mi iau campii...da ce naiba sa fac ..cand ma gandesc acum ca abia am platit-o pe prima si acuma tre s-o platesc si pe-a doua si daca nici nu e sarcin..si ma duc si la a tria...imi vine sa ma string de gat!!
Te pup si mergi in continuare cu incredere in Dumnezeu! El nu te lasa!
Te pupa dulce un suflet indurerat ca si tine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/E085m4.png