INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

dankutza - yupiiiiiiiiiiiiiiii ! Ti-am spus eu ca era o greseala la kitul ala ! O sa fie totul bine si chiar daca nu se vede inca la ecograf totul e ok. Bebe e sanatos si o sa creasca mare. Sa ne scrii ce ai facut la Cezara ! Ma bucur sincer ca e bine si stai linistita ca valuarea o sa se dubleze vineri dar sa mergi tot la Babes. Ar trebui sa ii dai in judecata pe aia de la Synevo sau sa ii pui macar sa iti dea banii inapoi

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Crisa, ai facut inseminare pe ciclu nestimulat? Sunt sanse destul de mici sa se prinda inseminarea pe ciclu nestimulat, ceva de genul 5%.
Totusi, poate la tine va fi cu bafta, ca ai toate premisele.
Te pupici si tin pumnii.

De ce spui asta? Da-mi si o explicatie..daca zici asta.
Pai femeile care raman insarcinate fara stimulare...cum dumnezeu raman?
Eu chiar nu pricep..insa..m-ai ''linistit''..acum nu mai sunt stresata:))))))))))))))))
DA MI-A FACUT FARA STIMULARE CA EU CAND M-AM DUS LA MEDICUL ASTA DEJA ERAM ZIUA 12..SI AVEAM FOLICUL DE 16...SI AM CONTINUAT SA MA DUC MI-A LUAT SANGE SI ECOGRAFIE SI A DECIS ZIUA INSEMINARII.
Va pup,
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui csana

Hristos a inviat!
felicitari noilor reusite , pentru celelalte!
test de sarcina negativ luni, iar marti dimineata mi-a venit ciclul.
nu stiu ce-o sa fac mai departe...
rocsana

ROXANICILE IMI PARE RAU PENTRU URATI!!!
Numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

[font=Georgia]CrisaS - bafta multa sa fie cu burtica

Multumesc din suflet sensibila
Crisa

Mergi la inceput

Dankutza....multa multa baftaaaaaaaaaa si felicitari!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,ce ma bucur ca e bineeee!!!!!!!!!!!meriti asta!!!!!!!FELICITARI!!!!!.ai vazut?nu te stresa!!!!si ar trebui sa-l vezi la eco deja.de-abia astept sa ne zici ce spune Cezara!!!!!!!
ce ma bucur cand aud vesti bune!!!!!

Eu am avut azi niste mici dureri in burtica,sau mai bine zis un fel de disconfort,ca o presiune.mi-e frica sa nu-mi vina "rusii".
Am mai sunat-o pe Dr mea si mi-a zis ca daca ar fi sa vina ciclu vine fara sa intrerup Utrogestanul,mai ales ca nu iau doza f mare,3 pe zi de 100mg.Mi-as face maine un Bhcg,dar sotul zice sa nu ma mai stresez,sa mai asteptam...el nu stie saracu ca am facut deja cateva teste.

asa ma relaxez cu voi!!!de-abia astept sa dau de un calculator(ca eu nu lucrez la un birou,ci am intalniri prin oras) sa intru sa vad ce ati mai facut!sunteti singurele cu care pot vorbi pe tema asta,cei din jur oricum nu ma inteleg,si nici nu vreau.

v-am pupat

Mergi la inceput

Carla nu or sa vina rusii!! Da?
Nici la mine nu or sa vina!!
O sa vezi ca mergem cu Dankutza la odiseea de ian-februarie..s-o fi deschis?
Va pupic fetele,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Mult succes fetelor - Dankutza, Crisa, Carla! Va urez sa deschideti voi lista mamicilor de decembrie-ianuarie!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Yes! Yes! Cezara is the best! A reusit si de data asta. L-am vazut, fetelor. Cum a a bagat stiloul de la eco, am vazut un nasturel in uter. Nu imi venea sa cred. Mai aveam putin si saream de pe masa, de gatul Cezarei. De altfel i-am si spus. "Doamna dr, de cate ori ma atingeti, eu raman gravida." A inceput sa rada cand m-a auzit. Mi-a spus ca ceea ce vede este exact ca la carte. Arata perfect.

Pe foaia de investigatii scrie:
sarcina unica intrauterina de 5 saptamani; sac gestational 6mm; vezicula vitelina prezenta; corp galben pe OD

Mai mi-a spus sa nu imi fac griji din nimic si sa las naibii Bhcg-urile, ca nu mai am nevoie de ele, acum ca l-am vazut. Mie imi era frica sa nu fie extrauterina. Ma si vedeam la operatie si cu trompa scoasa. Sunt nebuna rau. E bine ca e unica, ca sincer, nu m-as fi vazut in stare sa am grija de doi. Eu nu sunt in stare sa am grija de mine d'apai de doi copii.

Mi-a aratat si mie pe eco, corpul galben din ovarul drept si mi-a spus ca asta ii indica ei ca am suficient progesteron pentru a sustine sarcina. "Vezicula vitelina prezenta" inseamna ca exista "ceva" in sacul embrionar. Mi-a aratat si mie. Se vedea ca ceva mic alb cat un bob de chimen, inauntrul sacului. Asta inseamna ca sacul are embrion. Data trecuta, nu a avut embrion. Stiu sigur, pentru ca dr Bechir nu mi-a zis nimic de el si nici nu s-a vazut in sac nimic. Dupa avort, l-am intors pe toate partile si nu am vazut nimic in sac.

Ma duc din nou la control saptamana viitoare. Intre timp, am voie sa iau doar ac folic si no-spa la nevoie. Nu vrea sa imi dea Utrogestan. Mi-a spus ca sarcina trebuie sa se descurce singura. Daca e embrion de calitate, atunci ajunge pana in luna a noua, daca nu si mama natura nu il vrea, complic lucrurile cu acel progesteron. Si ea si dr Bechir, sunt foarte categorice pe faza asta.

A zis sa nu imi fac griji de pomana ca nu rezolv nimic. Mi-a zis ca toul arata bine, si ca o sa vad eu ca o duc la termen. Zicea "am vazut multe sarcini la viata mea si crede-ma ca asta arata foarte bine."

Intre timp, eu sunt foarte racita. Am mustrari de constiinta ca ma luat ieri un paracetamol, am luat si doua Movalis (unul ieri si altul azi) de dureri de spate si picaturi de nas care nici astea nu ai voie in sarcina. Asa ca noaptea asta, o sa-mi fac o inhaltie ca sa ma repar ca eu medicamente, nu mai iau.

Pentru fetele care incearca sa ramana gravide, v-o recomand din suflet pe Cezara Bucur. E cel mai bun medic pe sterilitate. Eu ii voi fi toata viata recunoscatoare. E cea mai tare.

Referitor la Synevo. In viata vietilor mele, nu ma voi mai duce la acest centru medical sa mai fac vreun Bhcg. Mi-a distrus nervii. Idiotii!

Carla, nu mai avea incredre in Surecheck. M-a demoralizat total cand am facut al doilea test. Ca valoare ar fi trebuit sa ma undeva in jur de 300 si de abia a "simtit-o". Fa un Bhcg. Asta e sfant.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Felicitari! Ma bucur nespus de mult pt tine, Dankutza! O sarcina usoara sa ai!
p.s. Sa-mi dai si mie adresa doctoritei tale

Mergi la inceput