INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 7

carla_2008 spune:
Korina tu iei Utrogestan?cand ai facut testul?eu am facut ieri(a 14-a zi dupa IA),am facut unul si azi ca nu ma pot abtine,tot negativ......ai avut si tu niste dureri ciudatele dupa sex?
Crisa,acum vreo 2 saptamani acelasi lucru povesteam si eu,cum ca ma doare burtica dupa IA si daca e normal.Da e normal,mi-a zis Dr si m-a tinut durerea vreo cateva zile,iar de nici nu putea fi vorba.Stai calma.
Anaconda,ce-ti face bebelusul?ce e ?
pupici

csana spune:
Hristos a inviat!
felicitari noilor reusite ,
pentru celelalte!
test de sarcina negativ luni, iar marti dimineata mi-a venit ciclul.
nu stiu ce-o sa fac mai departe...

anna_chris spune:
Hristos a inviat!
Salut toate aspirantele la titlul de mamica.... Si eu sunt una dintre aspirante... urmez sa fac a 5 a inseminare. Intrebare: a mai facut cineva stimulare cu menopur 150 ui si unde as putea sa gasesc...
Va pup

cosicel spune:
Anaconda - eu fac bine, totul pare in regula, dar mi-e frica sa sper. Cred ca am citit prea multe pe forum si net, in general si exagerez orice.
La job nu mai am mess (ne-au blocat portul), asa ca... mai citesc printre randuri de se scrie pe topic, raspund cateva cuvinte...
Mai tii minte cand ne amuzam vizavi de fetita ta? Tareeeeee faptul ca ai pustulache!

sensibila spune:
CrisaS - bafta multa sa fie cu burtica
Dankutza - deabia astept sa vii cu rezultatul de azi de la beta. Sa ne convingem ca totul e ok.
Bafta multa fetelor care astapta sa faca teste !
In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

carla_2008 spune:
Csana,luna viitoare sigur ne dai vestea buna!
Anna Chris,Menopur am luat din Ungaria,pt ca in Romania se gaseste mai greu,chiar deloc in unele zone.Dar am vazut ca esti din Bucuresti,poae te ajuta fetele de pe acolo cu un raspuns.Bafta!!!!
Dankutza draga,sper ca totul e ok,TREBUIE!

sensibila spune:
Fetele am (de la o prietena f buna) de dat 3 fiole de Pregnyl 5000 care expira la sfarsitul lui iunie 2009 deci pot fi folosite si in iunie. Eu mi-am pastrat deja 1 pt inseminarea mea din iunie. Le dam gratis si garantez ca sunt foarte norocoase. Cine are nevoie sa ma anunte. Vrem doar sa nu se iroseasca si sa fie folosite.
In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

iaia13 spune:
SALUT,
Va citesc de cateva luni.Acum mi-am facut curaj si va scriu.eu am mers in ungaria in 25.03.09 mi-au facut un ecograf intravginal mi-au zis ca este ok,m-au chemat in a 3-a zi de CM si am facut o analiza de sange in care mi-au iesit urmatoarele valori:EL:67.8;LTH:13.1;LH:6.7;FSH:7.2;TSH:1.7.Din cate am inteles valorile la fsh si lh erau mari asa ca au zis ca nu poate sa imi faca inseminarea artificiala si mi-au dat tratament cu bromocriptina(1/2 seara).
A mai luat cineva asa ceva?pot doar sa va spun ca sunt ffffoarte tari.adorm in 10 min dupa ce am luat bobita.eu si sotul meu incercam de vreo 8 ani sa facem un copil.asadar nu stiu cat de dezamagite sunteti voi, dar eu.....

anaconda2 spune:
Cosi , ti-am lasat pm
Carla , dupa eco morfo de la 14 saptamani , e baiat ! Nu stiu daca 100 % , dar m-am obisnuit cu gandul...ca nu e fata . 16 +

dankutza spune:
Am vorbit la telefon cu cei de la Babes. Nu le merge sistemul de mail dar mi-au spus valoarea la telefon. Am 881,58 mUi/ml. Asta inseamna ca sarcina nu s-a dus. Am inceput sa fac si eu calcule ca o tuta. Daca azi dimineata (miercuri) a fost 881.58 inseamna ca acum 2 zile (luni) trebuie sa fi fost 440, si mai in urma cu 2 zile (sambata) trebuie sa fi fost 220, de unde rezulta ca si cu inca 2 zile in urma (joi) valoarea sa fi fost 110. Ei bine, in joia aia, Synevo mi-a spus ca am 101. Deci sunt destul de aproape. Dar de unde au scos aia valoarea de 106 cu doua zile in urma (marti)? Incep sa cred ca Synevo au gresit la prima analiza. Pentru ca daca as merge cu calculul inainte ar fi trebuit sa ma 55 in loc de 106 (martea trecuta). Am ametit.
Am vorbit cu Cezara la telefon si pana la urma am convins-o sa ma duc la ea. La 17:30 am programamre la ea. Nu stiu exact ce poate vedea ea la eco. Data trecuta dr Bechir a vazut sarcina de 5 saptamani si 2 zile la eco. Conform valorilor Bhcg ar fi vorba de o sarcina in saptamna a cincea. Conform ultimului ciclu ar fi saptamana a sasea. Data trecuta in saptamana a cincea s-a oprit sarcina.
Va scriu mai tarziu sa va spun ce am facut la Cezara, desi orice mi-ar spune eu o sa ma duc sa mai fac un Bhcg vineri dimineata.