INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ancamac,bafta muuuulta sa ai!iti tinem pumnii.dar eu cred ca tu te referi la foliculi,nu?din foliculi vor iesi ovulele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Ancamac,bafta muuuulta sa ai!iti tinem pumnii.dar eu cred ca tu te referi la foliculi,nu?din foliculi vor iesi ovulele.

Sa fie! Iti multumesc mult! Visez cu ochii deschisi! E un folicul, nu un ovul!
Pa

Mergi la inceput

Citat:

Sunt cam aiurita in momentul asta, dar cred ca ovul si folicul sunt sinonime.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

ancamac iti tin pumnii vineri dimineata.

Am vorbit la Dacia si mi-au spus sa mai fac inca un Bhcg maine si sa ii sun. Mi-a zis ca s-ar putea sa nu se vada nimic la eco si de aceea ar fi bine sa mai am inca un rezultat. Probabil ca singurul lucru care ar putea sa il vada ar fi endometru care nu stiu cat de relevant ar fi. O sa ma duc la Babes. Aia mi se par foarte profesionisti. Voi mi-ati spu sa ma duc la Giulesti, dar eu nici nu stiu unde e spitalul si nici unde se fac analizele acolo.

Pupici

Iti multumesc mult. Mult succes si tie. Asteptam vesti bune. Pa!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

[quote]citat din mesajul lui carla_2008

Fetelor ,va rog sa-mi raspundeti la intrebarea(intrebarile) pe care am pus-o mai devreme!!!se poate sa nu-mi fi venit ciclu din cauza Utrogestanului?pe care inca il iau evident.Dr a zis ca daca ii sa vina CM tot vine ,dar eu am mai citit pe forumuri ca la intreruperea UTROGESTANULUI vine CM.dar de ce ma dor sanii de o sapt?si durerile surde dupa sex,somnul,foamea?........
stiu va stresez dar acum sunt in perioada aceea de cateva zile,in care asteptam un rezultat cu 2 liniute ca pe D-zeu

si eu am acelesi simptome Carla,deci cred ca ochisorii sunt deja acolo
Dankutza-astept cu nerabdare sa vad daca am avut dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:

Crisa,sa inteleg ca tu ai luat 6 luni Utrogestan fara sa ai ciclu?eu il iau doar oral.si nu e prima luna,dar nu am pus nici un kg in plus.
Eu tind sa cred ca asa e cum zice si Sophie,ca doar Dr mea nu are de ce sa ma minta.E cea mai buna Dr din Estul Ungariei,si de pe zona noastra.stie ea ceva.(iar faza cu gigeii care traiesc 6 ore mi-a zis-o cea de la laborator nu dr).
Oricum sunt in waiting.Mai fac joi un test.
Pupici

Nu iubita...eu am ciclu luna de luna..am luat utrogestan ...habar nu am de ce ca ...a vazut dr din Romania un inceput de fibromatoza chistica si el a zis ca sa o tratam cu utrogestan...si mi-a zis ca e posibil ca nu raman din cauza ca am lipsa de progesteron..si mi-a zis sa iau cam..4-6 luni utrogestan...insa mi-a zis iei din ziua ..nu stiu cat pina in 26 parca si ma opream si in 28 imi venea ceas.Perioada in care am luat utrogestan insa a fost unica perioada in care imi venea ciclu la 28 de zile la aceeasi ora!
Apoi m-au lamurit astia de aici ce e cu acest medicament si mi-au facut un speach...si am constientizat ca mai bine stau in banca mea.
Numai bine,
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Crisa - stii tu bine cum e cu gravideala mea!
E cam curand pt intepaturi prin uter, vreo 4 zile, gigelu' si frumusetea ta de ovul se iubesc pe trompa. Da' senzatii ciudate apar mereu, asa ca nu te speria de nimic. Or sa te mai doara si ovarele, niste intepaturi ciudatele....
Si, peste nici 2 saptamani, se te vedem cu liniutzele bine colorate!
Cosi

Cosi..draga mea..cum esti?
Cat despre intepaturile in uter..nu ma refeream ca ar fi de la gravideala...nici nu stiu daca ovulasem pina ieri nici azi nu sint sigura:))))) ma gandeam ca mi-a facut ala ceva gresit cu speculul ala...m-a intepat rau...plus ca azi fetelor...ori de la ovulatie ori ..de la nu stiu ce am zis ca mor...niste dureri de burta ce-am avut vecine cu moartea..am zis ca mor. F tare m-a durut.
Nu stiu ce-o sa iasa si de data asta...insa sper.
Te pupic dulce dulce..pe burtica.
Crisa

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui amir10

Buna fetelor, sper ca ati avutsarbatori frumoase.
Crisa[/b, intepaturile pot proveni din 2 cauze, prima ca ai facut stimulare si inca te dor ovarele dupa ovulatie (pe mine oricum ma dor la ovulatie, iar daca ma si stimulez, zici ca ma rup - dar e o durere placuta). A doua ar fi ca iti inchipui tu tot felul de chestii, cauti simptome cu lumanarea, stiu pt ca asa fac si eu.
[b]Carla
, si eu iau utrogestan pana cand imi vine ciclul, in preimele 2 luni cat am luat mi-a intarziat menstruatia cu 3 zile, apoi s-a reglat, chiar daca iau progesteron, vine la 28 zile, mama lui.......Dar la tine cu asa intarziere, sigur e ceva cu ochisori.
Asteptam vesti bune.
[/quoe]
Amir..luna asta nu am mai facut stimulare, de-asta am fost putin surprinsa..ca m-a durut asa...insa asta e poate sa ma doara pana maine numai sa fac copil.
O sa astept cumintica pana peste 2 saptamani..si vom vedea.
Sper din toata inima sa vad si eu dublu ros'
Va pupizez,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Crisa, ai facut inseminare pe ciclu nestimulat? Sunt sanse destul de mici sa se prinda inseminarea pe ciclu nestimulat, ceva de genul 5%.
Totusi, poate la tine va fi cu bafta, ca ai toate premisele.
Te pupici si tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosicelaa , ce mai faci ? Iti scriu dar nu raspunzi ...

16 +

Mergi la inceput