INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Crisa numai plange, ca vine bebitza intr-o buna zi. O sa vezi. Consider this to be a warning!

Pe mine altceva ma streseaza acum..oare de ce nu pot ramane gravida??
Totusi nimeni si nimic pe lumea asta nu poate sa-mi dea un raspuns?
Totusi nu exista nici o explicatie?
Oare o sa am copil vreodata?
Doamne ce viata trista..
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Crisa, ma bucur ca nu esti suparata pe mine. Nu te mai chinui si te stresa, ca nu iti face bine (usor de dat sfaturi...). Asa este cum spui tu, hormonii astia sunt destul de controversati.
Dar daca vezi ca nu se prinde, cu ovulatie spontana in fiecare luna, cu endomtru bun, cu spermograma super, ce sa faci, mai treci si la trat hormonale... Si cand mai vezi ca nu se prinde nici asa..., astepti sa se intample o minune si te intrebi cu ce ai pacatuit ca esti asa pedepsita...

Amirule..de ce sa fiu suparata doamne fereste! Pai de-asta suntem aici sa ne suparam?
Sau sa ne incurajam?
Hai te pupa mami:)
Crisa

Mergi la inceput

Korina mersi..si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara!
Fetelor..acest menopur si puregon ssant foarte puternice nu?
Dr meu fostul mi-a zis dupa clomid ca o sa incerce ceva mai tare::(((( si ca sant sanse de gemeni si mai sigure..eu ce sa mai fac? Nu m-as mai duce la el...:( Nu mi-a placut!!
Ce sa fac oare?
Sant asa de stresataaaa!!!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

Korina mersi..si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara!
Fetelor..acest menopur si puregon ssant foarte puternice nu?
Dr meu fostul mi-a zis dupa clomid ca o sa incerce ceva mai tare::(((( si ca sant sanse de gemeni si mai sigure..eu ce sa mai fac? Nu m-as mai duce la el...:( Nu mi-a placut!!
Ce sa fac oare?
Sant asa de stresataaaa!!!
Crisa

Buna CrisaS,
Eu nu cunosc menopur si puregon, dar daca nu-ti place medicul si nu ai deplina incredere in el, schimba-l.
Din pacate stresul nu te ajuta deloc. Incearca sa te relaxezi, facand ceea ce iti place. De exemplu, sa asculti muzica, sa te intalnesti sau sa vorbesti cu persoane pozitive, cu care iti face placere sa vorbesti. Pot fi de ajutor si uleiurile parfumate, aroma levantica, trandafir, portocala, iasomie. Incearca, incercarea moarte n-are!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carla imi pare tare rau. Era normal sa ai sperante mari avand in vedere foliculii, endometru, spermograma. Daca totul a a fost mai mult decat perfect, ce nu a mers bine? Ti-ai verificat trompitzele in ultimele 6 luni? Intreaba dr de niste analize, ceva de genul anticorpi antispermatici, sau ceva de genul asta. Trebuie sa fie o explicatie. Eu eram perfect convinsa ca o sa ramai, eram mai convinsa de tine decat de mine.
MA bucur ca ai puterea sa o iei din nou de la capat. Asa si trebuie. Bravo!

Tratamentul meu a fost:
Ziua 3-7 Ovamit 1 cp/zi
Ziua 8-11 Puregon 50 Ui/zi
Ziua 12-inseminare Puregon 100 UI/zi + Oestrogel+ Viviflor sau Cyclo Proginova

Cu acest tratament am reusit sa raman de 2 ori. In cazul in care nu reuseam acum, vroia sa nu imi mai dea Ovamit/Clostylbegit pentru ca subtiaza endometru. Vroia sa ma bage pe 25Ui/zi din ziua a treia. Trebuia sa imi iau un Puregon Pen. Mai multe, nu stiu ce vroia sa faca. Multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa raman si sa nu mai reiau tratamentul.

Ruxandrab Doamne ajuta sa iti fie bun tratamentul si a ramai de data asta.

Amir multumesc mult de urari.

Crisa intr-o buna zi ai sa ramai si tu gravida. Iti inteleg framantarile. AM trecut si eu prin ele. Poate tratamentul dat nu este cel bun. Sa nu uitam ca desi toate incercam de ani de zile sa avem un copil, toate suntem diferite. Ce merge la tine nu merge la mine si invers. Sa stii ca medicii bajbaie in intuneric pana gasesc tratamentul adecvat, pana gasesc medicamentul si cantitatea de medicament adecvata pentru tine. Iar importanta este si cand se face inseminarea. LA majoritatea fetelor, le face Pregnylul cu 30-36 de ore inainte de inseminare si apoi le face inseminarea propriu-zisa. Mie mi-a facut-o la maxim 2 ore dupa Pregnyl. Cred ca e singurul medic care face asa. Perfect timing este la fel de important ca si dimensiunea foliculului.

Ancamac tu ce mai faci? Nu trebuia sa faci o inseminare vinerea asta? Vrem detalii

Pupici

5+

Mergi la inceput

Buna Dankutza!
Am facut inseminarea ieri, totul a fost ok. Nu m-a durut deloc. Singura chestie care m-a surprins putin a fost faptul ca nu mi-a facut ecografie nici inainte de inseminare, nici dupa. Dar teoretic, cu injectia de Gonasi, facuta miercuri la ora 22:30, ovulatia trebuia sa aiba loc ieri, intre orele 10:30 si 14:30, si inseminarea a facut-o la ora 12:00. De maine trebuie sa incep sa folosesc un gel vaginal. Acum astept, cu pumnii stransi, pana in 9 mai cand va trebui sa fac analizele sa vedem daca sunt insarcinata sau nu.
Tu cum te simti?
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Crisa, or fi Menopur FSH + LH - mai ales in insuficientaH + LH - mai ales in insuficienta estrogenica - estradiol ziua 3 scazut) sau Puregon (FSH sintetic) mai puternice, dar sa stii ca au mai putine efecte adverse (nu subtiaza endometrul sau glera, nu dau greturi, ameteli cum da clomifenul). Si au efect mai bun de stimulare. Eu am facut 2 luni la rand Puregon si am avut 2 foliculi in prima luna si 4 in cea de-a doua (unul mai mare de 17 si 3 mai mititei). Fii optimista, ca e mai bun decat Clomifen (a, mai are un efect advers foarte ciudat, dar binevenit, creste libidoul - cel putin la mine asa a fost) .
Dankutza, sincer nu am mai auzit asa schema de stimulare. Si Ovamit si Puregon (cu doza de 4 ori mai mare in ultima zi..). Suna foarte profi, oricum... Drept dovada rezultatul.
Am sa ii propun si eu dr meu aceasta schema. Sa vezi ce ochi o sa faca...
Carla, tot pachetul cu Puregon contine un stilou pt injectare, cartus cu Puregon, cutie cu 6 ace si o cutie speciala pentru stilou si ace. Asa mi le-a dat de la Helpnet, costa cel de 300 ml 465 RON, mie mi-a ajuns de 6 doze a cate 50 ml pe zi. Ai si jurnal de tratament si toate instructiunile detaliate.
E foarte simplu de facut, ai sa vezi. Eu le-am facut in burtica.
Korina, te asteptam cu vesti bune. Ai dreptate, sunt medici si medici. Important e sa il gasim noi pe acela care e potrivit pentru fiecare.
Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Vreau si eu semn de-ala cu gravidaaaaaaaaaaaaaaa:((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

ancamac iti doresc sa iti reusseasca inesminarea. Este prima si ultima, nu-i asa? Pentru ce ti-au dat gelul vaginal? Este un fel de progesteron?
Eu ma simt bine. Sanii au trecut de la cupa C la cupa D. Sunt foarte tari si umflati. Mi-e somn mai tot timpul. Nu pot rezista fara somn dupa-amiaza. Ma gandesc cu groaza ca de saptamana viitoare ma duc la scoala si o sa dorm pe mine. Greturi nu am. De altfel nici nu ma astept sa vomit, pentru ca nu e felul meu sa vomit. Mi-a trecut raceala si acum e mai bine.

Amir Cezara schimba schema de tratament din mers. La inceput gandeste o schema de tratament. Te duci la prima eco si daca considera ca doza nu a fost sufiecienta, o mareste si te cheama pana ajung foliculii la anumita dimensiune. Asta imi place mie la ea. Are numai scheme de tratament in cap. E geniala.

5+

Mergi la inceput

Dankutza, iti multumesc tare mult! Esti tare draguta! Sper si eu sa fie prima si ultima.
Ma bucur ca te simti bine si iti doresc sa continue tot asa. Starea de somnolenta e absolut normala, asa ca te vor intelege si la scoala.

Mergi la inceput