INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Dankutza, uitasem sa-ti spun ca gelul e progesteron. Din fericire, trebuie sa-l folosesc numai seara inainte de culcare, asa ca nu-mi creaza prea mari probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ancamac bafta muuuulta!!!

Crisa,nute mai stresa ca nu face bine.iti spun din proprie experienta.

Dankutza,eu am facut laparoscopie pt polichisturi in august,cand mi-a verificat si trompele si sunt super ok...de atunci au cam trecut 8 luni...de la ce se pot infunda de la sine????
testul postcoital nu l-am facut,de ala vorbesti?am sa-l fac luna asta.
Insa daca stau sa ma gandesc bine ,dupa IA cam la 8-9 zile am avut o cearta urata cu sotul,pe prostii(noi asa ne mai certam,in fine)si m-am stresat cam rau.si asta ar putea fi un motiv ca nu s-a produs implantarea....in fine...nu mai stau sa disec...nu are rost....

Mergi la inceput

Carla, sa fie! Iti multumesc din suflet! Mult succes si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

amir10Multumesc mult pentru raspuns.
anamacSa fie cu noroc!

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Ruxandrab, iti multumesc! Multa bafta si tie!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Buna fetelor!

Iaca revin si eu dupa o luna de tratament cu AC pentru chistuletul cu care am ramas pe OS dupa stimularea cu Menopur. Sunt in z7 a CM, am inceput Menogon-ul in z2, cate o fiola pe zi.
Azi am fost la echo, endometrul are 4mm si am o formatiune pe OS (cel cu trompa complet obturata) de 7mm - doc zice ca e chist.
OD e mititel si cu aspect tisular, nu am nimica-nimicutza pe el!
Uoffff, ce ma fac eu mai fetelor???!

Vreau sa le urez sarcina usoara si la termen fetelor care au ramas cu burtik!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Myiia te-ai gandit la o laparo? Chiar daca esti reticienta fiind vorba de o operatie, daca ai reusita dupa? La operatie, iti pot vedea cum trebuie si ovarele, eventual sa iti faca un drilling si sa iti desfunde si trompele. Mai informeaza-te pe net si intreaba dr ce sa faci mai departe. Cezara imi spunea ca la 10 paciente operate de laparo, im urmatoarele 3 luni, 6 raman gravide ori natural, ori prin inseminare.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare fetele!
Vreau sa va intreb si eu ceva: aveti careva idee daca la o excursie in strainatate sunt ceva riscuri pentru bebe la verificarile de la aeroport sau la intrarea in magazine? Vreau sa plec in Israel saptamana asta si am fost atentionati ca vom fi verificati cu detectoare de metale cam in fiecare magazin. Ii pot face rau lui bebe verificarile astea?
Doctora mea mi-a zis sa nu plec ca poate patesc un avort spontan, ceva dar.....ma duc sa ma rog si sper si cred ca Bunul Dumnezeu nu va lasa sa ni se intample ceva. Daca a facut minunea asta pentru noi si ni l-a dat pe bebe CRED cu tarie ca va avea si grija de el.
Va pup fetelor si va tin pumnii celor care incercati sa obtineti un bebe!
Aveti incredere in Dumnezeu c El e mare si bun si stie ce avem nevoie. El nu lasa pe nimeni neajutat, dar toate la timpul randuit de El.

7+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

salut,

cred totusi ca este ceva acolo desi inca nu cred ca vreo analiza ar putea confirma,dar ma dor sanii rau,dupa-masa am o stare de somnolenta...,si avand in vedere ca sunt fumatoare ma cam deranjeaza tigara,dar inca nu foarte tare.voi ce ziceti?ma pot durea sanii de la bromocriptina?as mai avea 9 zile pina sa imi vina ciclul?sau sa sper la un?
stiu ca speranta moare ultima nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Myiia te-ai gandit la o laparo? Chiar daca esti reticienta fiind vorba de o operatie, daca ai reusita dupa? La operatie, iti pot vedea cum trebuie si ovarele, eventual sa iti faca un drilling si sa iti desfunde si trompele. Mai informeaza-te pe net si intreaba dr ce sa faci mai departe. Cezara imi spunea ca la 10 paciente operate de laparo, im urmatoarele 3 luni, 6 raman gravide ori natural, ori prin inseminare.

6+

Am facut laparo in Februarie, trompa stanga e complet obturata iar ovarele nu au necesitat drilling.
Am cam epuizat toate posibilitatile pt ca ovarul meu drept(cel de pe partea cu trompa buna) nu vrea sa reactioneze la stimulare si pace!!!
Imi vine sa mor!!!

Mergi la inceput