INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 16
sensibila spune:
Fetele mai avem de dat 1 fiola norocoasa de Pregnyl 5000 pentru una din fetele care fac inseminari ! Expira la sf lui iunie 2009 deci o dam cuiva care sa o foloseasca curand.
Astept sa ma contactati. E garatis.
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
korina spune:
Crisa-si eu am facut stimulare cu menopurin aug 75 iar in ian 150,este destul de puternic ,am avut niste ovule maricele dar tot nu fost de ajuns sa raman insarcinata prin inseminare.Eu nu prea mai am incredere in inseminari,cel mai bine verificati-va trompele si mama natura o sa va ajute sa ramaneti natural
Ancamac-multa bafta si sa fie cu 2 liniute
Amir-
mult noroc si tie
Myiia-nu dispera ,inteleg perfect prin ce treci,eu am facut o histeroslpinogograma in aug 2007 si apoi nimic,n-am ramas insarcinata cu nici un chip si ma intrebam oare daca asta mi-e soarta fara copii,anul asta in martie am repetat histero,pt ca dr imi spunea ca singura mea sansa este fiv.Am avut un doctor care a fortat la maxim nota,era sa lesin de dureri,incerca sa-mi desfunde trompa stanga,dar n-a reusit ,dreapta era ok,dar era intoarsa rau spre dr .Apoi suparat mi-a spus ca nu poate sa o desfunde pe stanga si mi-a urat bafta.La cateva zile dupa asta am si ramas insarcinata.Am asteptat 5 ani,am facut tot ce mi s-a recomandat si cand nici nu mai speram la minune,ea a venit
Daca ar fi sa dau un sfat acum,dupa 5 ani de chin ,ar fi sa va desfundati trompele bine,apoi sa continuati cu tratamentele daca cumva nu v-o ia inainte mama natura.Multa bafta tuturor
dankutza spune:
Myiia nu dispera. Sigur exista si o solutie pentru tine. Te-ai gandit sa iti schimbi medicul? Ti-o recomand din suflet pe Cezara Bucur. Ea este eroina mea. Este un medic foarte bun. Sunt convinsa ca o sa te poata ajuta si pe tine. Daca chiar nu vrei sa iti schimbi medicul, macr dute la ea, doar ca sa iei o a doua opinie. Nu strica niciodata.
M_Alexa habar nu am de detectoarele de metale daca il afecteaza pe bebe. Sincer nu cred. Referitor la faptul ca risti un avort spontan, sa fim seriosi, il risti in fiecare zi pana la ajungi la termen. Intr-adevar, trebuie sa ne gandim ca Doamne-Doamne are grija de noi. Trebuie sa avem incredere.
iaia trebuie sa ai speranta. Intr-adevar par a fi semne de sarcina. La mine, primele au aparut durerile de sani, apoi mirosul si ultimul stare de somn. La unele femei, semnele apr chiar dupa implantarea ovulului. Poate face parte din aceasta categorie. Domne Ajuta!
6+
mara80 spune:
eu una sunt foarte increzatoare ca imi va reusi inseminarea din prima!
nu stiu daca sunt prea optimista dar mie personal imi face bine sa ma incurajez!
si eu fac tratamente de 5 ani:nu am nimic;totul este super ok(am facut si laparo in decembrie)dar n-am reusit sa obtin sarcina mult dorita.poate cu putin ajutor voi reusi!
dankutza spune:
Mara e bine ca esti optimista. Si eu am fost convinsa ca am sanse de 100% si chiar asa a fost. E bine pentru psihicul tau. Sigur ai sa reusesti.
Carla ai fost sa iti faci analiza anticorpi anti spermatici? Ai facut atatea analize, fa si pe asta. Stii, chiar poti avea anticorpi din astia in sange. Incearc-o si pe asta. Nu se stie niciodata. Da Doamne sa nu fie, dar mai bine sa fi sigura.
6+
iaia13 spune:
dankuza multumesc de incurajari,
chiar avem nevoie una de cealalta.este super forumul asta.vreau sa spun azi noapte nu am dormit deloc de durere la sani.spersa nu fie de la bromocriptina.ce sa fac?sa sun doctorul sa ii spun sau sa mai astept???poate,poate vine...
carla_2008 spune:
Dankutza,nu am facut analiza asta inca:deci se ia din sange.ma duc astazi sau maine.dar se poate face la orice laborator?si asta e denumirea :anticorpi anispermatici?si ce se poate face in caz ca am?
Dr mea de ce nu mi-a zis de analiza asta?
Multumesc muuult!!!!!