Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor. SI noi matinali azi..
Sis, aerosolii fac minuni, uite eu n-am mai avut probleme pulmonare cu ei de cind cu aerosolii. Pup Mircisor...SI totusi...puteam sa ne vedem azi, doar sunt amindoi raciti nitel. Of. Ma bucur tare de treaba cu anemia...Pai si astia din spital de ce ti-au spus ca are anemie, ca doar stiu si ei ca sunt modificate analizele cind e bb bolnav...Bai, ce oameni!! Doar sa te bage in sperieti..
Desiree, am inteles cu kkuta, e clar, e constipata, dratga de ea. Bioticsul regleaza tranzitul, reface flora intestinala. se da un pliculetz pe zi timp de 5 zile. Sau poate aveti pe acolo Debridat...si asta e f bun, tot reglator de tranzit.
Danicris, SIs, nu cred ca e de bisturiu. Pe David mi l-a decalotat cu mina, imediat si l-a curatat f bine acolo, era plin de smegma..
Dar trebuie sa mergem la un dr, care stie miscarea, o face rapid, nici nu-si da seama bb...Bine, va plinge dupa aceea si va avea ceva usturimi la urinare, dar se vindeca repede acum cind sunt micuti..
Eu am fost ieri la dr de familie care e si pediatra. N-am mai fost la Bidiga, mi-e mai greu sa ajung la ea ca nu mai vine la Favorit, e doar in Grivitei.Ultima oara la Medlife am fost la o anume Monica Filoteu, care insa nu prea mi-a placut...
Stefany, ciclul dupa nastere poate fi dereglat o perioada mai mare, dar fa un test cum ti-a spus si Desiree, ca sa stai linistita...
Aelita, eu deja i-am impartasit, cu siguranta inca ii poti impartasi dimineata. Azi este Prohodul pe la 5 parca seara, nu stiu nici eu exact, oricum azi am si eu program de biserica, cit voi putea ca merg cu amindoi...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

niatsa, si urari:

LA MULTI ANI la 1 an de viata frumoasa si senina, si in continuare la fel, pt pui de Getutza si de Dordia! Sa fiti barbati, mai baietei, sa fiti frumosi si norocosi, sanatosi alaturi de parinti.

Parca mai ieri ma suna getutza la 6 dim. cu o voce stinsa sa ma anunte ca s-a nascut minunea ei!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Nu-mmi vine sa cred ce galigani/ance avem acum...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi BOGDAN SILVIU si TUDOR-DUMITRU, sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

ALEXIA NICOLE felicitari pt 11 lunitze si ALEXANDRA si ALESSIA CLARA felicitari pt cele 10 lunitze - LA MULTI ANI! Acusi scoatem conduri pt dans - dantzuim si ne veselim la bairamul de 1 an

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multam Cleo de cafea. Am avut insomnii de la 3 la 6 dimineata si la 7 s-a trzit VLad.

Azi mergem sa imi ia tati cadou de Iepuras, abia astept

LAurita, imi pare rau de laringita, off mai iubita, cum ati ajuns la asta? Pupa-l pe Mirci, sa se faca bine rapid!

Danicris, mersi de urari!

Nu in ultimul rand LA MULTI ANI BOGDAN SILVIU si TUDOR-DUMITRU, SA AVETI O VIATA FRUMOASA !!!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

LAurita, imi pare rau de laringita, off mai iubita, cum ati ajuns la asta? Pupa-l pe Mirci, sa se faca bine rapid!

Vlady

io cred ca a tipat dupa fete!! zau asha! ce faceti voi acolo toata ziua?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Bogdanel si Tudor-Dumitru! Sa cresteti mari si voinici!

Magdone ce mai fac puii? Multa sanatate!

Praz, ca_eric ce fain ca ati avut vacante frumoase cu soare si plaja...abia astept vara sa ajung si eu in Grecia cu kinderimea!

Inais ce frumos merge Iasminuta...abia astept sa o vad si pe buburuza mea mergand singurica.

Fetele mie mi-au bagat cei 6 milioane pe card...o sa le iau iepurasilor mei cadouri...Trebuie sa merg si la vopsit azi...azi ma vopsesc eu si maine vopsesc oua ...Am viasat toata noaptea ca era o coada la coafor si eu eram a 11 a pe lista si am stat in masina sa astept sa-mi vina randul. Asa vis stupid nu am mai avut de multa vreme.

Am facut ieri ceva curatenie...trebuie sa continuam si azi, dar nu mai avem multe de facut.
Azi vine Rila si la gradi...era Cri foarte fericit! Azi il ia tati de la gradi...o sa aiba tratament special!
Am uitat sa va povestesc cum o adormim pe Eli pe la 8-9 seara...ii punem Gotan Project, Sarmalele Reci si Zdob si Zdub...dupa 2-3 melodii pune capul jos pe perna si gata...pana a doua zi la 7-8 dimineata.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ca de obicei in ultimii ani, inainte de aproape orice Craciun/Paste/sarbatoare, unul din pui este biolnav. Andrei de data asta, n-a dormit toata noaptea, s-a perpelit, vorbea aiurea, ne disperase pe amandoi. Spre dimineata a inceput sa friga tare. I-a scazut dupa Nurofen, cand s-a sclat era un 37.6. Nu s-a mai dus nici Costi la servici, oricum nu era bun de nimic dupa o noapte nedormita, s-a dus cu el la doctor. Eu si Raducu, acasa, muciosim si noi. Dar macar fara febra si la pitic, din fericire.

Trebuie neaparat sa urez LA MULTI ANI FEICITI BOGDAN de Getutza si TUDOR de Dordia !!!
Doamne ajuta sa va faceti baieti mari, sanatosi si voinici, ocrotiti de rele si cu viata plina de bucurii!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza fetelor ,
Merge o ca unsa , multam!
Nu se putea sa nu-mi bag io nasu' un pic pe aici - trebuia sa urez La multi ani sarbatoritilor de astazi si sa va zic ca sunt aliveeee
Am supravietuit zilei de ieri cu brio .
Nepotzelul e .Face pe 19 un an dar parca merge de o vesnicie . Un pic speriat in prima faza dar apoi cu tupeu a luat la si a cercetat fiecare cm din casa, a inventariat usile , a scos fiecare jucarie , le-a studiat, ciocanit, bushit apoi a decretat - PREA PLICTISITOARE jucariile. Dulapurile RULZ ! .
Nu mica mi-a fost mirarea cand la un moment dat a aparut in mana cu un body alb de al fetii si-n gura cu altul portocaliu . Veri trendi . Pesemne de asta nu si-a terminat mancarea lui , era satul cu zestrea fii-mii.
Cum el vede situatia de la alta inaltime , in picioare fiind, a gasit parul fii-mii destul de interesant . Drept urmare s-a infipt de vreo 2 ori in parul ei de am zis ca-i fura peruca .
A dormit Ric cel voinic in patul mandrei iar mandra si-a facut somnul de amiaza in scaunul de masa - a mancand un biscuite . Deci - minunea s-a repetat . A cu mancarea in gura .
Asteptam partea a 2-a .
Dau send ca sunt cu mandra printre picioare , nu ma iarta deloc . N-am apucat sa citesc nimic si sunt varza de oboseala dar ma energiase acusi
Scriu de o ora la mesaj - greu frate cu asa copil calculatorist.
Sper sa mai revin ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi! si o cafea mare, mare, ca ma ashteapta o zi lunga!

eee, e alta viatza cu tati acasa. deshi uneori simt ca am al treilea copil. dar asta este farmecul lui, nu?

noi am dormit bine. evident, in camera alaturata. azi are tati sarcina sa termine de aranjat camera fetei. poate diseara o culcam la ea in camera.

eu azi nu cred ca stau prea mult la munca. si asa, dintr-un departament de vreo 20 oameni, nu sunt decat eu si o secratara. mai totzi au vienrea libera sau lucreaza de acasa (cica!). asa ca azi cred ca o sa "lucrez" si eu (de) acasa la nishte cozonaci. dar mai intai amd e rezolvat o carutza de haine necalcate, ca parca imis tau pe suflet.
aseara am vopsit ouale. mi-au ieshit nishte culori frumoase, dar nu shiut cum fac, atunci cand le pun pe hartie absorbanta si cadn le dau cu ulei pt lucium, li se cam ia culaorea. raman cam patate. dar tot sunt frumoase.

am citit ceva din urma, de puiutzii bolnaviori de laura, de gabitza. sper sa treaca repede. si ai mei au inceput de azi. alex tusea, teodora avea mucutzi. vorba gabitzei, asa este de sarbatori.

trebuie sa spun acum, ca altfel sigur uit: La Multi Ani! frumoshi si sanatoshi pt puiutzii Bogdan de getutza si Tudor de dordia. sa va faceti oameni mari si cu suflet bun.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

simonacip si celelalte fete care atzi mai vorbit de fimoza. shtiu ca este un subiect controversat, de aia nu prea am bag in discutzii. dar va spun ce am facut noi, nu shiut daca bine sau rau, dar am facut.
si alex avea putzica foarte stransa si pe la un an si putzin ne-am dus la doctor (in romania) si a tras putzin de ea, a pus nu stiu ce crema, rivanol si atat. la primul pishu a plans si a dus mana acolo, dar apoi a trecut. acum il spala tati tot timpul acolo, dar in continaure este destul de strans, uneori putzin vinetziu.
asta a fost experientza noastra.

Poze

Mergi la inceput