Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUNA DIMINEATA FETE IUBITE,

La noi Iepurasul a venit ca de obicei dis de dimineata, de data asta in special pt Vlad, puteti vedea POZE IEPURAS VLAD

VA DORESC O ZI DE PASTE MINUNATA, SANATATE, BUCURII IAR COPILASII SA VA IMPLINEASCA SI SA VA FERICEASCA!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Adevarat a inviat!!!

Alish ce poze superbe si ce mare s-a facut Vladutz. Sa va traiasca!!!

Si la noi a venit Iepurasul dar...acasa ca nu avem curte...deci....le-a lasat acasa si au fost superincantati copilasii de cadouri. Poze probabil ca voi pune azi sa u maine in functie de timp.

Am o problema cu Tudor; azi de dimineata cand sa il aspiram ca avem tone de mucisori.....am aspirat mucisori cu sange si a inceput sa ii curga sange din nas, si greu de tot am oprit sangerarea...offff.. Cred ca nu il mai aspir curand.,...o sa incerc sa ii pun CArvol pe perna si speram sa treaca repejor.

Acum va poop ca merg sa pregatesc masa!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

HRISTOS A INVIAT !

ce senzatie de sarbatoare frumoasa se simte pe forum mai fetelor...

am vazut poze fff.frumoase de iepuras de MsBB ,cu fifi a lui cleo,alysh...super dragute

LA MULTI ANI tuturor bebelusilor ce implinesc zilele astea un anisor,multa sanatate si o viata cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
Hristos a inviat!
Noi suntem de ieri la Gruiu,bebe e f.bine,doarme la aer,ieri cred ca a dormit 4 ore in continuu afara,aici e o vreme minunata,mai ales azi a fost superb chiar de ziua lui,azi a facut 10 luni.
I-am amenajat de sapt trecuta un loc de joaca,rasfatila a primit o casuta cu toate cele,tobogan si leagan plus magnifica groapa cu nisip,urmeaza sa-i iau o piscina mica sa-si execute programul in apa la vara.
Ieri am fost la cumparaturi inainte sa plecam si a fost un copil model ca intotdeauna.
Asta seara vin in Buc,ma duc la aeroport sa iau niste fraieri,imi vine sa-i injur ca acum s-au trezit sa vina sa-mi strice mie sarbatorile dar ii las in pace ca ii pupa soacramea in cur si nu vreau sa ma pun rau cu ea.
Va pupam pe toate

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adevarat a inviat, fetelor!!!
Ah, ce frumoasa e sarbatoarea asta! Noi l-am lasat ieri la soacramea pe Mircea, am fost nitel la biserica, am luat lumina…ce ma bucur ca a ars si in casa mea o noaptea lumina de la Sfantul Mormant!!!
Mircea a papat azi ˝ de galbenus de ou cu painica si carnita cu cartof, neblenduite, rupte cu mana. Si soacramea i-a pus sis are pe carinta cu cartof…n-am zis nimic, are aproape un anisor, pana la urma daca eu nu-I pun, nu-I pun, asta e.
Miss ai mare dreptate, eu sunt aia cu unghii perfecte si cu stersul la gura dupa fiecare dumincat Sa ne luam de mana! Sper sa mai trag cu okiul la Alysh sa ma mai temperez!!
Cleo mmmm…bine arata pasca…Mara e o dulce
Socrate mai dar harnicuta mai esti, cate ore are ziua la voi acolo?? Imi pare rau de incidentul din biserica, oof, tare lipsiti de talc mai sunt unii. Si eu m-am impartasit, e adevarat nici eu nu m-am impartasit f des ca parintele meu nu mi-a dat voie niste ani buni si nu mai stiam obiceiurile…si ma ghida o tanara draguta ce si cum sa fac, mi-a fost de mare folos…parca eram salbatica Nu mi-ar fi picat bines a se rasteasca sau sa rada cineva de mine…
Sis frumos mesaj de la Elenuca
Hai ca era gata sa termin inghetata, am pus-o la loc si am luat un mars
MomMinodora cerumenul nu e musai semn de otita. Unii copii produc mai mult, unii mai putin ,si Mircea e dintre cei cu productie mare…e ceva de groaza…eu la mine nu am vazut niciodata asa ceva.. Sanatate
Cristian_Andrei, Sara Elena si DAnaM sa fiti sanatosi!!!
DOloress ce ma bucur ca ti-e bine acasa!
Alysh ce de cadouri frumos ascunse printre flori…..ce frumos e la voi in curte si ce frumoase poze in HErastrau. DE tine si de Vlady nu mai zic! Sunteti de nota 10!
Magnetism lui POgonici!! Sa stapaneasca sanatos cadourile TU nu-ti face sange rau!

Il astept sa se scoale, sa pape sis a iesim la plimbare…ce frumos e primavara!!!!!!!!!!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

SIs, c esincronizare, si eu am mincat la greu azi la mama, bine ca revenim la plimbari de marti.Noi iesim un pic afara sa dam jos cozonacul, torul, fripturile si cirnaciorii...AM baut si un pahar de bere..of
Dordia, sanatate si voua!!!Poti incerca sa-i scoti mai superficial mucisorii, doar asa ce iese la prima aspirare usoara...
Piccola, bine ai venit, te primim cu drag.
ALysh, ce poze frumoase!!!
Fug ca ceilalti sunt imbracati

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccola

hristos a inviat....
ma primiti si pe mine la voi????
am o fetita sarah nascuta pe 21 iunie 2008...4,200kg si 52 cm...
acuma avem 10 lunite,vreo 11 kg...8 dintisori,o maseluta....si cred ca zilele astea ne mai iese si maseluta nr 2
un dulce de l noi pt mamici si bebei

Piccola bine ai venit printre noi! Adevarat a inviat!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Piccola bine ai venit!
Fetele, veste buna: mi-au intrat baniiiiiii, cei 85 % cand am vazut 4800 de lei nu mai stiam sa citesc.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Laura! Cred ca tu esti prima care primeste banii dintre fetele din Bucuresti. Faci discoteca, dai de baut

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccola

hristos a inviat....
ma primiti si pe mine la voi????
am o fetita sarah nascuta pe 21 iunie 2008...4,200kg si 52 cm...
acuma avem 10 lunite,vreo 11 kg...8 dintisori,o maseluta....si cred ca zilele astea ne mai iese si maseluta nr 2
un dulce de l noi pt mamici si bebei

Adevarat a inviat si bine ai venit. Sa ne scrii repede 10 mesaje si scapi de moderare. Poate ti-au scris intre timp deja fetele.

simonacip nu am reusit sa il impartasesc pentru ca nu s-a mai putut. Eu m-am cam enervat asa ca acolo nu mai calc. Astept sa imi zica Cleo cand o mai impartaseste pe Mara si mergem cu ei.

E bine sa auzim si de micul Patrick, imi pare rau de dependenta de pufuleti. Noi am fost la soacra mea a fost foarte bine dar acuma sunt cam terminata. Tati a fost de a luat lumina aseara asa ca am pastrat cat de cat traditia.

Imi pare rau de fratele lui Getutza sper sa mai treaca pe la noi sa ne zica de ei.

Editez ca sa nu deschid alt mesaj. Laura ma bucur ca ti-au venit banutii, urmam noi sper. La multi ani lui Dana M.
Dordia cu ce i-ai tras mucisorii?
Alysh ce baiat frumos ai tu acolo.

Mergi la inceput