Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
momMinodora spune:
multumesc Simona...o sa iau si eu Pulmex..ma duc acum...punem masa de Paste...revin...
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Adevarat a inviat!
Ce zi frumoasa azi, de Paste! Ne-a dat scularea cel mare pe la 7 jumatate. Am pus masa, am asezat ouale, Andrei si-a pus toate decoratiile de Paste pe masa, am ciocnit oua. Cred ca au ramas vreo cateva neciocnite Am facut si pozici, le descarc candva azi si va arat. La pranz mergem la mama la Buftea, vine si fratele meu cu copiii.
Din fericire copiii sunt bine amandoi, chiar daca mai apare cate un muc din cand in cand.
Cu intarziere, urez gemenusilor nostrii CRISTIAN ANDREI SI SARA ELENA multi ani fericiti la prima aniversare a unui anisor minunat!!! Sa fie fericiti si iubiti si ocrotiti de dragostea tuturor din jur!
Si la multi ani DanaM, cu sanatate si bucurii!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui momMinodora multumesc Simona...o sa iau si eu Pulmex..ma duc acum...punem masa de Paste...revin... Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008) Don't drive faster than your guardian angel can fly !!! Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici! |
si noua ne-a zis pediatra sa nu exageram cu betisoarele, ca sunt multi cupii la orl cu dopuri de ceara dine exces de igiena. Si cica e mai bine sa sterg cu o compresa, atat cat permite accesul - ca urechea se curata natural.
poze cu pasca:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2009Aprilie19Pashti#
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Paste fericit! Hristos a inviat!
Noi am fost aseara aici aproape la Inviere. L-am lasat pe Patrick dormind, l-a pazit o matusa. Am venit repede, repede, in jumate de ora, l-am gasit treaz urland ca din gura de sarpe si strigand MA-MA. A suspinat vreo ora mai apoi, abia am reusit sa-l readorm. Cred ca tare s-a mai speriat saracul cand s-a vazut singurel.
Oricum, sunt bucuroasa ca anul asta am ajuns la Inviere si mai ales ca am fost cu toata familia, anul trecut din pacate am ajuns la spital cu apa rupta si contractii. Aveam si lumanari in geanta, i le-am dat mai apoi lui Gabi sa le duca acasa, ca nu faceau a bine acolo in spital.
Piticul meu a papat si el un galbenus de ou vopsit cu painita. Nu mai vrea deloc lapte, ma dispera. Numai seara la culcare. Mama l-a invatat cu pufuleti, numai pufuleti mananca toata ziua
Va ziceam ce bine e acasa? Cu tot familionul, cu glumite si rasete, cu Patrick misunanad pe la picioarele noastre, cu pomii infloriti... O incantare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
un paste fericit va doresc,cu lumina n suflet si pace in inimi!!!
si mai ales,multa,multa sanatate!
momMinodora spune:
Cleooo, ce bine arata pascaaaaa! sau pastile..sunt 2, nu?...felia care lipseste mi-ai trimis-o mie,nu? ...a m vazut si pe Mara cea papacioasa.. .la fel ca Daria...
mihaser spune:
Salut!
Hristos a inviat!
Sa va fie viata plina de lumina si sa fie pace!
Fetele dragi sa va povestesc un pic si de noi...vineri m-am dus de urgenta la gradi pe la 15 30 sa-l Iau pe Cristi...urla ca il doare burta...Dupa ce am ajuns acolo intr-un suflet...a primit cadoul + una bucata iepure VIU din NOU...i-a trecut baiatului burta for ever!...asa ca de vineri incoace ne ocupam de iepuras...Eli e cea mai incantata...l-ar manca pe iepuras! Ieri i-a luat iepurasul si o pereche de cercelusi noi...e tati disperat ca e a 4 pereche de cercei
...Am fost si noi ieri la imparasanie, iar invierea am vazut-o la tv (Cleo asta faceam cand mi-ai scris...ma uitam la slujaba de la Tismana)...As fi vrut sa merg la biserica, dar eram obosita si nu as fi putut sa stau pana la 3 dimineata...iar ca sa merg 20 de min nu-mi place!
Getutza bine ai revenit! Dumnezeu sa-l odihneasca pe fratele tau!
Dana M la multi ani cu sanatate!
Iulia da cu rockerelili adoarme fi-mea...ce balade?!
Nadia eu pe tatal meu biologic l-am vazut o singura data pe strada...iar acum a murit de ani buni...nici nu am fost la inmormantare...ar fi fost aiurea...nici macar nu-l cunosteam! In schimb tatal care m-a crescut e innebunit dupa astia mici si mi-a dat mie toata munca de-o viata...Asa ca NO COMMENT despre unii tati!
Carmen/ ca_eric va asteptam la Timisoara! De oraul natal va e dor?
Laura sper ca sunteti mai bine!
Gabitza si mie mi s-a spart un ou inainte de a le fierbe...l-am inlocuit si le-am fiert la foc f mic...asa au ramas intacte.
Sanatate lui Andrei!
Cleo salaul de Dunare e foarte bun (cu mamaligutza!)! Si noi avem peste azi in meniu...sanger novac eviscerat...am vrut sa iau crap si mi-a spus nenea ca nu-i prea grozav! M-a vazut cu Cri si mi-a dat peste proaspat sa nu ne aiba pe consiinta.
Sara Elena si Cristian Andei!
Va pup! Zile minunate alaturi de cei dragi!
piccola spune:
hristos a inviat....
ma primiti si pe mine la voi????
am o fetita sarah nascuta pe 21 iunie 2008...4,200kg si 52 cm...
acuma avem 10 lunite,vreo 11 kg...8 dintisori,o maseluta....si cred ca zilele astea ne mai iese si maseluta nr 2
un dulce de l noi pt mamici si bebei
momMinodora spune:
fetelor, ciorba mea radauteana a trecut testul...dariei i-a placut foate mult ...
Andrada79 spune:
Sarbatoarea Sfanta a Pastelui sa va aduca sanatatea,noroc si belsug, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina Sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.
PASTE FERICIT!