Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

misbb esti mortala...sa nu doarma ea....sa se gandeasca la fl...
pe andra..

doloress pupam patricutzul..frumoase poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

PASTE FERICIT SI SARBATORI PLINE DE BUCURII!!!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

HRISTOS A INVIAT!

FIE CA LUMINA SFANTA SA VA CALAUZEASCA PASII SI MULTA PACE ALATURI DE COPILASI.

e primul paste cu piticii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Hristos a inviat !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neta dragelor, n-am citit din urma, dar ma apuc imediat.
Am uitat ieri sa-i felicit Patrikutul lui DOloress, e tare dulcel, numai cu guritza zimbet sta...SI voi 2 frumosi.Ma bucur ca Patrik's-a impacat'cu mami tau.

Acum vreau sa va reproduc o parte din mesajul ELenucai, cu urari pentru voi, de Pasti si cu nazdravaniile Lizucai la tara.

Noi suntem bine, dormim numai afara, chiar si pe ploaie, nu am ce sa-i fac, ii place la nebunie sa faca nani in carut sau in hamac, dupa caz... Asa ca profit si eu si mai trebaluiesc prin gradina cu flori, sunt pasiunea mea, stii, mai pun o samanta, mai plivesc un razor, mai ud cate ceva... ma deconecteaza... Nu e insa usor, cu Lizuca la tara, e din ce in ce mai smechera si mai oportunista, ne farmeca cu giumbuslucurile ei si nu mai putem pleca de langa ea deloc... e asa de scumpa... ii turuie guritza toata ziua, tace doar cand doarme... J vrea sa mearga singura si inca nu are echilibru, trebuie sustinuta... si vine de-a busilea la tine se agata de pantaloni si incepe sa danseze ca sa te plimbi cu ea. E mortala ! ii place sa stea in iarba, ii plac florile, mai ales sa le numere petalele... ii plac copii, ii mangaie si le ia caciulitzele din cap... deocamdata... inca nu a ajuns sa-i traga de sireturi sau de pantaloni... in continuare nu ne mai plac fructele....... asa ca o pacalesc cu suc de mar indoit cu apa, sau pus in ciorbitza si i-am luat cereale de la milupa cu 4 fructe... in scimb mananca ce mancam si noi si e tare incantata.
Abia am reusit sa-mi deschid mailul si sa trimit felicitari de Paste, pe forum incerc cu greu sa intru si abia daca apuc sa citesc o pagina... cat despre scris, am incercat de cateva ori ... nu mi se incarca pagina ... sper ca fetele sunt bine si nu mai sunt bebei bolnavi. Le urez ca acest Paste sa fie un moment de regasire a increderii in noi, a credintei si a linistii interioare. Fie ca emotia Sfintei Lumini sa ne aduca aminte ca intotdeauna exista o sansa de mantuire ! Va pupam si noi cu mare drag, sa aveti lumina in suflete si iubire in inimi !

Abia astept sa ne revedem !

Paste Fericit !

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Dana M!, La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
neatza...m-am trezit cu o indispozitie de zile mari, probabil si din cauza oboselii...parca nici n-ar fi Pastele, noroc ca sunt ouale rosii sa-mi aminteasca...la biserica n-am ajuns inca, a fost mama si a adus pastite si pt pacatosi...poate ajungem cand se trezeste Daria..
Cleo, pitik e tot bolnavioara...i-a facut mama o baie fierbinte care a rapus-o imediat si a adormit, insa tot smiorcaind...nasu'-i tot infundat, febra n-a facut, de mancat mananca binisor, dar ma cam ingrijoreaza faptul ca ii gasesc mereu in urechi cerumen maroniu...sa fie otita?...eu o curat in fiecare zi cu betisoare cu opritor dar am auzit ca n-ar fi bine pt ca imping de fapt cerumenul...am apasat-o pe urechi dar n-a plans...offf...sper sa se faca bine curand...
gabitzam, voi cum va mai simtiti? tot bolnaviori?

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput

Paste fericit va uram si noi din urma.

Vianne
DOrdia, sanatate multa la puiuti...si noi ne luptam cu bolile.
Minodora, secretia din urechea lui Mati tot asa e maronie, nu are otita, tot cu frica asta traiam si eu. Are insa un dop si mi-a dat niste picaturi otocalm sa-i pun ca sa se miste dopul acela sa se topeasca.Dar nu sta la picaturi! Ma dispera. Ce-i dai fetei pt raceala?
Socrate, sa va fie de bine impartasania, trebuia sa-i spui dnei aceleia ca nu e prea tirziu niciodata pentru impartasanie.
Cleo, asteptam pozicile cu pasca&stuff
Nici eu n-am ajuns la biserica. La anul insa nu mai ratez, ii las cu Cip si merg cu mama
Va pupez

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Simona, multumesc pt raspuns...m-am mai linistit...pt raceala ii dau nurofen, sumetrolim la 12 ore si i-am pufait si olynth in nas la 12 ore, de fap am incercat pt ca nu prea a stat...asta mi-a recomadat dr..a zis sa am la nevoie si amoxicilina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

Simona, multumesc pt raspuns...m-am mai linistit...pt raceala ii dau nurofen, sumetrolim la 12 ore si i-am pufait si olynth in nas la 12 ore, de fap am incercat pt ca nu prea a stat...asta mi-a recomadat dr..a zis sa am la nevoie si amoxicilina...

Aha, off, sper sa n-avetAi nevoie si de amoxicilina. Pt nas infundat incearca sa ii dai pe piept cu Pulmex-de la Gabitzam stiu si eu, e f eficient, se da doar de 2 ori la nevoie seara si dimineata, maxim 7 zile. E bun insa, desfunda si nu se mai perpeleste copilul noaptea. Doamne Ajuta sa va treaca repede.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

vad ca nu vrea nimeni sa dea o cafea asa ca ma duc sa-mi fac una...macar o felie de pasca pot sa primesc, va rog?...
Cleo, hai cu pozele promise ca sa-mi desfat globii oculari...noi n-avem pasca anul asta, dar avem un tort grozav, cu multa frisca, si tiramisu...abia astept sa mananc drob!!!!...balosesc pe langa el de ieri...si pe langa niste salate noi...la una va dau reteta, nu stiu cum se numeste dar ingredientele sunt: castraveciori murati (2-3), cateva ciuperci fierte, masline , 1 piept de pui, toate tocate cubulete, amestecate cu sare, piper, maioneza acrisoara si yummyyyyy...
PS nu stiu cantitatile, am pus dupa ochi, gust si bunul plac

Mergi la inceput