Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Desiree,,stai mama usor, ca mai are pana se marita..teic it izi ![]() |
Ziua aia va fi super fericita si super trista in acelasi timp...
![](icon_smile_big.gif)
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
mai fetelor, nu mai am rabdare, vreau sa incerc pasca sa vaz cum a ieshit
drobul l-am probat, si kiftelele, si zoconacul soacrei.
am spalat, aranjat, aspirat tati, periat mocheta uracioasa, fata a adormit. Gata.
Nu ma duc la Inviere, se duce tati sa ia lumina. E primul an dupa multi altii, cred ca de 20 de ani am mers la slujba de Inviere.
Gabitzam, frumos zici tu de fata de masa cu iepurashi si oua. Nu am asha ceva, si acu imi pare rau ca nu am luat si io una.
La anu.
Gata. Noapte buna, cupii. Seara frumoasa, si va invit miine la ciocnit un ou. Virtual.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
Buna seara si de la noi. Abia acum am apucat sa intram din motive de harniceala evident.
Primele lucruri tb facute primele asa ca vrem sa uram tuturor Paste Fericit alaturi de cei mai frumosi iepurasi, sa aveti lumina in suflet si in viata.
Sunt un pic suparata ca eu nu ma pricep la obiceiuri ortodoxe si azi am fost cu tati si pitic la biserica si am vrut sa il impartasesc si pe el ca daca a fost botezat si ortodox sa pastram si aici obiceiul si m-a husuit o tanti ca am venit tarziu. Inteleg ca am venit tarziu dar nici sa imi vorbeasca pe tonul ala.
Trecand peste asta am facut asa: Pasca, cremsnit, chec de carne, friptura de miel, friptura de porc, salata de boef si ciorba radauteana. Am facut curat dupa deci am terminat in final munca.
Nu merg nici eu sa iau lumina, il las doar pe tati ca nu am curajul sa il las pe pitic singur nici cat sa cobor in fata blocului. El seara se mai trezeste speriat si plange si tb sa il ia in brate mami al lui.
Ma si emotionez cand ma gandesc ca anul trecut in vinerea mare eu nasteam si de inviere ma chinuiam sa ajung la baie ca tanti asistentele ne-au luat si scaunul cu ajutorul caruia coboram de pe paturile alea inalte de la reanimare. De ziua pastelui trageam la pompa sa se desfunde canalele. Anul acesta e diferit. Va papa oua, i-am dat deja ciorba radauteana, care i-a placut mult de tot, i-am dat si niste cremuta din cremsnit, cred ca jumatate de lingurita in total.
La multi ani lui Cristian Andrei si Sara Elena!
Ciocnim un ou virtual dupa 12 si sper sa pot intra si maine.
Miss Parker succes cu mutatul lui David in patutul lui. Iulia multa sanatate mufitzei si sotului, Gabitzam e frumos ce faci tu pentru copii, si eu am facut oua rosii si portocalii care au ajuns tot rosii, galbene care au ramas galbene ca nu am mai vrut sa le revopsesc. Desiree felicitari pentru copacelul mergator, stefany ma bucur ca a fost alarma falsa, se intampla dupa sarcina sa vina iregulat. Multa sanatate tuturor bebeilor cu problemute, sa isi revina repede. Laura draga mea poate fi un preot botanist. Sebastian nu e interesat de natura mai mult de tehnica, unde vede roti...ai lui sunt si suruburi, capse, fermoare etc.
Maine eu vreau sa ma duc la biserica, dupa aia la soacra la masa.
Sa vedem ce iese in functie de nivelul de toleranta al lui Sebastian.
Am reusit sa montez premergatorul e o fericire pe el. Gleznele mele nu cred ca vor supravietui.
Noapte buna si inca odata sarbatori fericite.
momMinodora spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
Simonix spune:
PASTE FERICIT si de la noi
De-abia acum am terminat curatenia si calcatul de rufe. Tineam neaparat sa fac cateva lucruri inainte de nani:
1. Sa spun PASTE FERICIT mamicilor de M&M, sa aveti parte de zile frumoase si linistite alaturi de puiutzi. La noi e al doilea Paste impreuna, Robert s-a nascut de Florii, bobocelul meu scump
2. Sa urez LA MULTI ANI fericiti puiului de Getutza - m-am gandit mult la voi zilele astea, imi amintesc de mesajele de la tine cand erai insarcinata si imediat dupa ce ai nascut. Din pacate, am citit despre fratiorul tau, of of ... condoleante
3. Sa urez LA MULTI ANI dragilor de gemeni belgieni pe care o sa ii vad maine Avem petrecereeeeeeeeeeee
4. Sa va spun ca fiu-miu nu vrea decat un lucru: sa mearga singur pe jos Drept si prin urmare fug dupa el prin supermarket, pe la cumparaturi, peste tot... Iar in casa e ca o fantoma: bantuie peste tot, merge cu mainile in sus, cu mersul ala dezechilibrat care imi aduce aminte de Thriller-ul lui Michael Jackson
Dar ce imi creste inima cand mergem toti trei de mana: bebe la mijloc, ne tine strans de maini... si mergem toti trei ... el cu gura pana la urechi, eu si taica-su cu inima plina plina, cei din jur ne privesc zambind - e minunat :) ... Nu imi vine sa cred ... are aproape un an ... AMR 1 ZI
5 Al meu mananca la greu: MIEL - la cresa. Nu are nici o problema cu digestia. Mai mananca la greu NISIP. De asemenea, nu am remarcat sa il afecteze Isi baga fatza in nisip... ce sa ii fac ... pana il sterg io ...
What else ... nu mai stiu ... fug la nani - inca o data sa aveti un PASTE FERICIT
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui momMinodora HRISTOS A INVIAT!!!! Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008) Don't drive faster than your guardian angel can fly !!! Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici! |
Adevarat a Inviat!!
wow. Ai scris la si 2 secunde!!!
Sa pozez miine dim. oua, pasca, si alte cele gatite.
voiam sa zic lui Noemi, ca e multa lume acra si care te indeparteaza de biserica. Din pacate eu nu am vazut asta pana sa vin in Bucuresti - in Moldova lumea e mai cu frica de Dumnezeu si respect pt ceilalti. Dar aici e lume f. multa, biserici prea putine, lumea agitata, nervoasa, si conflicte si rautati rasar de peste tot.
Tati a dus fata la impartasit dimineata, pe la 8 si ceva, cand s-a trezit si el (fata e mai harnica, seamana cu mami). Io eram cu pasca pe miini, aluat pana in gat.
momMinodora, cum se simte pitica?
Simonix, cu nisipul - iese mai bine la gramaj
![](icon_smile_big.gif)
MissP, succes la mutatul cupilului in patul lui.
Ati incercat sa il culcati ziua in patul lui?
Mai voiam sa zic ceva. NU stiu ce. Mi-ar place sa fac asha o traditie cu fifitsa de vopsit ouale impreuna. Ca tot vorbeati de amintiri si ce credeti ca e important sa ramana dupa noi.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
cleo78 spune:
astazi tre sa scoata tortul DanaM. la multi ani, multa multa sanatate la amandoi puii, sa fiti sanatosi si fericiti si puternici !!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Vianne spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sa aveti Paste Fericit, cu multa bucurie, lumina, dragoste, alaturi de toti cei dragi voua!
Va pupam!
dordia2000 spune:
Hristos a inviat!!!
Multumim mult de urari si imi pare rau ca nu am timp sa pertec mai mult alaturi de voi. Va am in suflet si nu trece zi sa nu ma gandesc la voi dar...din pacate ajung numai la ore tarzii de la srvici (in jur de ora 21.00) cand vin rupta, ma joc cu prichindeii si apoi ii culc si o iau de la capat!
Uram si noi tuturor bbeilor...muuulta sanatate mai ales celor bolnaviori! Si nu in ultimul rand.. Cristian Andrei si Sara Elena sa aveti o viata plina de bucurii si realizari.
Despre noi ce sa va zic...suntem raciti, cam de multisor, ne tratam de o otita idioata...ca altfel nu stiu cum sa ii zic...Dr orl-ist e de parere ca ar fi ceva probleme cu polipii si deci suntem pe tratament cu aerosoli....si parca azi a inceput sa curga mai tare nasucul si sa pot scoate mucisorii care mergeau in ureche din cauza ca nu eseau deloc. In sfarsit....speram sa treaca repejor.
Acum ma retrag ca mor de somn!
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai