Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
Va pup pe toate, eu n-am mai intrat ca zilele aste am muncit ca o sclava, mancare, curatenie, fetitza, ce sa mai sunt foarte deprimata de sarbatorile astea fiindca sunt tare obosita si plictisita. Nu am iesit nicaieri, nici macar in parc ptr ca dupa ce am mancat nu m-am simtit bine, asa ca am stat numai in pat. Maine mergem pe la ai mei. Poate imi revin desi nu cred...
Eva este in forma, sterge cu noi pe jos, nu mai am vlaga sa ma tin dupa ea, misuna peste tot. Ceea ce ma bucura.
Getutza, condoleante!
Piccola bine ai venit!
Alysh, pozele sunt demetziale!
Laurita felicitari pentru banuti!
Dordia, wow, nu stiu ce sa iti zic, am ramas foarte mirata.

Va pup.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am descarcat si eu pozele noastre de Paste, daca va face placere le puteti vedea aici. Sunt poze de acasa, poze de la mama si poze din parc.

Si a facut si fratele meu azi iar niste poze frumoase si meseriase cu copii mei, vedeti aici.

Astia mici sunt franti, Raducu deja a adormit, Andrei se mai taraste si el de ici colo, gata sa-i cada capul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bai deci sunt topita dupa Raducu, e superb! SI Andrei e un frumos, dar Raducu are o dulceata aparte...
Iar ALysh, la prinz ma grabeam si am spus doar ca mi-au placut pozele, dar nu am mai mentionat cit d edulcic e Vlady si ce bine arati, mamico, ce tot zici tu ca te-ai ingrasat iar? Esti o frumoasa!
AM vazut si eu pasca, CLeo, am..bine ca a fost doar poza ca altfel o devoram toata..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc, Simona Cred doar ca e foarte fotogenic! Bine, e si frumos, dar da bine de tot in toate pozele.
Nu ti-am urat la multi ani pentru sotul tau. Sper ca nu mai esti suparata.

Astia mici ai mei dupa asa o zi "grea" au picat ca mustele. Andrei la ultimele linguri de cereale m-a rugat sa i le bag eu in gurita, ii cadea capul. De-abia a ajuns la canapea dupa aceea raducu sforaie de mult, ca n-a dormit decat la dus si la inors de la Buftea, de la ai mei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumim mult fetelor pt aprecieri la adresa pozelor , sunteti niste scumpe, din pacate nu va mai pot nominaliza pt ca sunt franta.

A fost o zi frumoasa, primul Paste petrecut cu Vlady, deci o zi perfecta. Sunt f fericita!

F frumoase pozele voastre Gabitzam, ai niste copilasi asa frumosi, unul mai reusit ca celalat

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam, fotogenic fotogenic dar chiar asa in toate???E clar ca e fondul lui de bb frumos foc..Iar cele la san sunt..Frumoase momente..
Multumesc pentru urari pentru sot, ne-am impacat desigur, la noi nu dureaza mult supararea. e si el obosit, astmul ala nu-i da pace, lucreaza mult...uneori nu-l inteleg cum trebuie..
Ei, stiti voi...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am vazut poze de gabitza si alish...o sa punem si noi cateva poze pe net!

Simo la multi ani ptr sotior!

Cleo...intrebai de maci...si eu vreau www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-coquelicot.aspx?productid=324128238&documentid=207609&single=false&categoryid=51020836&pos=13_d_n_n&numberpage=4" target="_blank">asta!...am si tablou cu maci de la Ikea

Vad ca ciorba radauteana e la mare cautare azi...se papa la Moldova de Paste?

Dordia vecina mea i-a pus micutei picaturi din www.efarma.ro/products.php?id=762" target="_blank">astea, dar si Pulmex baby (de la acelasi producator!) e bun...eu am luat si drajeuri ptr gat de la ei.

Probabil o sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am vazut pozicile Gabitzei sunt superbe, imi place masuta de Paste, si pozicile profi facute de fratele tau.. poza cand stau baietii tihniti si tati le serveste de suport e

Ylari hai ca trece deprimarea...o sa iesi afara si -ti revii...nu trebuie sa te fortezi foarte tare si sa faci totul perfect...

Dordia ar fi bine sa incerci sa-i scoti mucisorii fara batista bebelusului, ca aia lezeaza mucoasa, daca spui ca a iesit cu sange...ooof bietul de el. Sa bagi doar ser, il tii pe bb pe o parte si cand incepe sa expire ii inchizi gurita. Atunci ies mucutii pe nas, dar sa ai grija sa nu ii inchizi gura cand inspira, ca trage si mucutii...pt nas am inteles ca Biorinil ar fi foarte bun, noua ne recomandase o dr orl-ista buna, dar intre timp am scapat de mucisori...

Mihaser asteptam pozuici

Noi maine avem zi grea iarasi, dar ne vedem cu SIs si copii asa ca astept cu mare nerabdare.
Sis cum sunt copii?? Mirci tuseste mai putin de la prospan, dar vad ca in seara asta plimba niste secretii, cam haraie...
Cred ca Bogdan a descarcat un film

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

So...piccola bine ai venit! Adevarat a inviat! ...ce fetita mareeee...ai nascut natural?

Am uitat sa va spun ca Eli a iesit invingatoare la competitia de oua...deh...norocu` incepatorului! A si papat ou cu paine ca Patrik si ca Mara...
Nu subestimati puterea pufuletilor...Eli nu papa mamaliga dar pufuleti baga la greu...asa ca ne primiti in clubul Gusto?

Despre polipi...eu pe Cristi il duc la control...cred ca ar trebui sa-i scot...am vb cu o vecina si i-a scos baiatului cu anestezie generala (de asta imi e cam teama!)

Am vazut si poze cu Andra si verisorul!

Laurita ce cadou super de la iepurasul bugetar! :)...si ai mei au clei in urechi...fac o gramada...am citit ca e antiseptic...cred ca e de bine!

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adevarat a-nviat. AM vrut sa scriu mai devreme, dar Victoria nu a fost de acord.

Gabitza cine-i aici?! Andrei sau Raducu? Si, spune-mi mi se pare mie sau seamana cu tine??? E un frumos! Sa va traiasca amandoi baietii, ai o familie tare frumoasa, am mai spus asta, dar iaca mai zisei o data. http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/Diferenta#5310032297368499810

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput