Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleni_ spune:

hihi, ma bucur. ca m-ar tenta asa...dar nu stiam daca sunt originale sau nu. multumesc pt lamuriri si sa-ti stapanesti sanatoasa parfumelul
chiar, design-ul site-ului de la parfumuri este aproape identic cu cel de la esentedelux si nu stiam ce sa cred
o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

fetele, ati incercat www.fragrantica.com/perfume/Mont-Blanc/Femme-de-Montblanc-833.html" target="_blank">Femme de Mont Blanc elegant, fin, modern,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu sunt fan al parfumurilor mont blanc, pe asta nu l-am incercat inca, pana acum am avut: famme individuelle de care am fost incantata si presence de un famme (sper ca asa se scrie), foarte feminine samandoua.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

fetele, ati incercat www.fragrantica.com/perfume/Mont-Blanc/Femme-de-Montblanc-833.html" target="_blank">Femme de Mont Blanc elegant, fin, modern,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

E unul din preferatele mele, il port cu multa placere. Am avut Femme Individuelle, l-am cumparat fara sa il testez, mare greseala, l-am facut cadou. E singurul care imi place, am testat inca ceva, dar nu mi-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Fetelor, am comandat pana la urma Faconnable si Pour femme de la Lacoste de pe Fragrancex.com. Nu am mai comandat pe Strawberry, pt ca la fragrancex aveau preturi mai bune si free shipping.Am patit si eu ce am mai citit ca ati mai patit unele dintre voi: comanda este on hold, adresa cardului nu este aceeasi cu adresa de shipping. Eu am domiciliul flotant la alta adresa decat cea la care mi-am facut card :( Am crezut ca, daca platesc cu paypal o sa se ia dupa adresa de paypal. Am fost naiva
Banii mi i-au luat, dar nu stiu ce vor face in continuare.
La voi cum s-a incheiat epopeea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

Fetelor, am comandat pana la urma Faconnable si Pour femme de la Lacoste de pe Fragrancex.com. Nu am mai comandat pe Strawberry, pt ca la fragrancex aveau preturi mai bune si free shipping.Am patit si eu ce am mai citit ca ati mai patit unele dintre voi: comanda este on hold, adresa cardului nu este aceeasi cu adresa de shipping. Eu am domiciliul flotant la alta adresa decat cea la care mi-am facut card :( Am crezut ca, daca platesc cu paypal o sa se ia dupa adresa de paypal. Am fost naiva

ayleen

Mai asteapta ,daca e On Hold,s-ar putea sa mai dureze un pic.Daca apare la un moment dat Cancelled atunci trebuie sa faci ceva.Insa nu stiu cedeoarece ai platit Paypal.Sigur te ajuta fetele ce cunosc aceasta modalitate de plata
Eu am platit cu cardul si cand mi-a aparut cancelled am mers la banca si am facut refuz la plata,apoi mi-au deblocat banii.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayleen

ayleen

Eu am patit la fel, chiar si dupa paypal. O sa primesti un mail de la ei prin care o sa-ti ceara o hartie oarecare de la banca cu adresa ta pe ea. Ideea e sa ai un scaner. Eu am un multifunctional. Am luat o hartie primita de la banca prin care ma anuntau nu stiu ce, am scanat-o, le-am trimis-o pe mail si totul a fost ok.

Mergi la inceput

Offf! Multumesc pentru raspuns, Gabi30 si Didi. Ideea e ca banca (ING in cazul meu), habar n-are ca eu am viza de flotant (de trei saptamani). Numai pe-asta nu o mai descalceam acuma!
Am citit in capitolul anterior ca Madau a patit la fel cu ei.
Au dreptate in felul lor, doar ca nu-i normal sa traga banii din cont si apoi sa canceleze tranzactia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ayleen, eu am reusit sa recuperez banii deja, am mers la banca, am completat forumlar de refuz de plata si gata. In 20 de zile mi-au deblocat banii fara nici o problema. Cardul il am la BRD. Am primit mail in care imi cereau ceva date de la banca unde am deschis contul dar n-am putut sa le trimit.

Mi-am facut si eu cont de paypal dar vad ca sunt aceleasi probleme, probabil o sa fac un alt cont si o sa folosesc direct cardul sotului si contul sa fie pe numele lui.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Da, si mie mi-au cerut sa le dau un nr de telefon valid si sa le spun adresa pe care figurez la banca mea. Le-am spus, mi-au raspuns ca au procesat comanda si ca ma vor instiinta cand fac shipping-ul. Pana azi nimic. Nu prea imi vine sa cred ca or sa opreasca banii fara sa-mi dea marfa...

Mergi la inceput