Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaeladm spune:
Am fost pe la parfumerie. :)
Ck one nu imi place, dar Ck one summer e interesant. Mi se pare mentolat.
Eram curioasa cum e Estee Lauder - Beyond Paradise, dar nu mi-a placut.
amira2 spune:
fetelr , mi s-a pus pata pe Ysatis. ca sa fiu sincera eu sunt mare amatoare de parfumuri chypre floral.
astept pareri, poate ca cineva l-a avut si-mi poate spune daca merita sau nu.
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira2 fetelr , mi s-a pus pata pe Ysatis. ca sa fiu sincera eu sunt mare amatoare de parfumuri chypre floral. astept pareri, poate ca cineva l-a avut si-mi poate spune daca merita sau nu. |
il am eu . e de iarna . e pntru persoane mature . e dulce miroase a cocos e puternic . nu-ti recomand sa l cumperi fara sa l mirosi . eu l-am primit cadou prin octombrie si nu am putut sa- l folosesc decat prin ianuarie la ger, dar pe urma imi venea sa ma dau cu el si -n primavara . nu a fost dragoste la primul miros
mihaeladm spune:
| citat din mesajul lui amira2 fetelr , mi s-a pus pata pe Ysatis. ca sa fiu sincera eu sunt mare amatoare de parfumuri chypre floral. astept pareri, poate ca cineva l-a avut si-mi poate spune daca merita sau nu. |
Eu am avut o mostra de apa de parfum si mi s-a parut un parfum greu.
Trebuie neaparat sa il testezi.
amira2 spune:
buna, fete dulci.am trecut astazi pe langa o parfumerie si nu m-am putut abtine; am intrat si am mirosit:
Omnia Crystalline- prima impresi; mirosea a mere verzi, dupa cateva minute mirosea altfel, placut; dar sincera sa fiu mirosul asta e destul de des intalnit pe strada,acum cand duc mana la nas nu-mi mai place deloc mirosul.
L de Lolita Lempicka - vanilat, de la prima mirosire si pana acum, miros ca o napolitana cu crema de vanilie, desi destul de slab, eu nu simt asa.............un nor de vanilie in jurul meu. nu merita cumparat.
Summer by Kenzo nici asta nu mi-a placut, mirosea a zambile, poate ca pe mana ar fi fost altfel.........
amira2 spune:
multumesc de sfat. eram aproape sa-l comand, am crezut ca e un parfum un pic picant. dupa parerea mea sunt faine parfumurile astea!
mihaeladm spune:
Am mirosit si eu azi, Kenzo - Summer. Nu imi place deloc. E prea strident si parca miroase a sapun.![]()
in schimb,Moschino - Couture! imi place mult de tot. L-am si luat.
anne16 spune:
| citat din mesajul lui mihaeladm in schimb,Moschino - Couture! imi place mult de tot. L-am si luat. ![]() Mihaela |
De unde?
ayleen spune:
Fetele parfumatele,voiam sa va zic ca mi s-a procesat comanda de la fragrancex pana la urma, mi-au trimis mail ca au si trimis parfumurile cu avionul. Si-au cerut scuze ca nu i-au putut da si un tracking number. Traiasca Pay Pal-ul. Inca o runda de emotii la posta vamala, ca n-am chef sa platesc 19% tva. Emotia finala, (ca am luat parfumurile pe nemirosite), v-o impartasesc cand vine comanda
ayleen spune:
Ah, vorbea cineva de Mont Blanc, Presence d`une Femme. L-am testat in trei randuri si concluzia e ca miroase bine! E dulce si un picut masculin, ideea e ca, in mod paradoxal, merge si de seara, dar merge si la o tinuta sport. E sexos,intr-adevar, dar nu cred ca e un parfum pe care sa-l folosesti exclusiv. Trebuie alternat. Cu alte zece daca se poate
.
Daca tot vorbim despre parfumuri, am observat ca eu trebuie sa testez de mai multe ori un parfum, ca sa stiu daca il voi folosi sau nu. Mi s-a intamplat cu 212 de la Carolina Herrera si cu Cristal Noir de la Versace sa fac o pasiune fulgeratoare la prima testare. Dupa alte doua testari mi se facea rau de la ele. Ce e foarte neplacut e ca doua dintre colegele de birou le folosesc pe astea.