Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

in schimb,Moschino - Couture! imi place mult de tot. L-am si luat.

De unde?

De la magazinul B&B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora21 spune:

salut! sunt noua pe aici dar am citit tot ce ati scris voi. as vrea si eu un tresor-lancome de pe esentedelux. am vazut ca scrieti ca e in inchidere. aveti lista de parfumuri disponibile? merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

cora21, astazi mi-a transmis lista actualizata . Vad ca nu are pe stoc Tresor, de fapt de la Lancome nu apare decat O de Lancome. Dar il poti cauta la telef, pe mail sau pe mess si iti poate aduce, mi-a zis ca primeste comenzi in acest fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Parfumul meu preferat de vara e Light Blue (Dolce & Gabbana). , un miros prospat, de flori si fructe, mirosul predominant e cel de citrice.
Versense (Versace), un parfum floral, mirosul predominant e cel de iasomie, dar din pacate nu tine prea mult, asa ca il tin in poseta, ca sa-l mai "improspatez" in cursul zilei.
Armani Code, miros de flori de portocale, vanilie si miere, e foarte persisent, dar il folosesc numai seara.
2 parfumuri surprinzatoare sunt Magnifique (Lancome) , cu miros de trandafir si sofran, si Sensi (Armani) , miroase a lime si palisandru; ambele merita macar sa fie mirosite, chiar daca gusturile difera de la femeie la femeie.
Pa pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora21 spune:

multumesc sali, poti sa imi trimiti lista sa vad ce pot sa imi aleg din ce are? r_corina21@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

inteleg ca esentedelux nu inchide pravalia... a fost doar o strategie pt a face vanzari?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

inteleg ca esentedelux nu inchide pravalia... a fost doar o strategie pt a face vanzari?

Mara si Matei

Cred ca aduce doar pe comanda, doar cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca afli ceva sigur, spune-mi si mie, te rog, am o prietena care vrea sa comande la ei...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Daca afli ceva sigur, spune-mi si mie, te rog, am o prietena care vrea sa comande la ei...

Mara si Matei

Ai vazut ce scrie sali? Ea spune ca tipul aduce parfumuri la comanda, eu zic sa-l sune si sa comande

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

Mara si Matei

Poate sa comande linistita.
Am facut si eu o comanda joi, 30 aprilie. M-a sunat si mi-a spus ca momentan nu are pe stoc ce am comandat, daca nu ma grabesc, mi le aduce luni.

Mergi la inceput