Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

cora21, nu pot sa ti dau pe mail, nu stiu motivul, ma anunta "failure".
Activeaza ti PM sau cere- i direct lui pe mail sau pe mess.
Tipul mi a zis si ca inchide saitul. Ramane de vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

despre "rumeur" de la lanvin stie cineva ceva ?? n-am timp sa-l caut prin magazine ca sa-l testez. macar cateva impresii, daca se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui manon

despre "rumeur" de la lanvin stie cineva ceva ?? n-am timp sa-l caut prin magazine ca sa-l testez. macar cateva impresii, daca se poate...

L-am testat eu, am vrut sa-l comand pe baza a ceea ce am citit. Ce bine ca nu l-am comandat, pt gustul meu e ORIBIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am intrebat si eu pe esentedelux daca se mai pot face comenzi si mi s-a raspuns ca o sa se mai poata comanda dar numai prin email sau pe messenger, site ul o sa se inchida

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Am primit chiar asta seara de la sot parfumul Daisy de la Marc Jacobs. Nu auzisem de el, dar este fantastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Luminita sa imi spui daca persista ca eu l-am incarcat la Sephora si am avut senzatia ca peste 3-4 ore nu mai mirosea deloc (l-am incercat pe piele).

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

l-am luat si eu de pe esentedelux , e ok dar nu persita. In schimb imi place sticla...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Claujro, merci, deci nu a fost doar parerea mea ca nu persista si mie imi place sticla .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Pentru prima si ultima oara in viata mea am cumparat 3 parfumuri de pe net (http://www.fragrancenet.com/) si sint complet dezamagita
Parfumurile fie sint vechi ori nu sint origiale...foarte vaga diferenta cu cele reale dar nasul meu le-a sesizat. In plus, unul dintre ele era desfacut si cutia ponosita, se vedea clar ca fusese returnat de cineva si revindut mie
N-am avut timp sa ma cert cu ei in telefon ca sint si foarte obraznici la customer service. Am zis ca le returnez dar am fost foarte ocupata luna respectiva si s-a dus timpul de gratie...am ramas cu paguba.

Ca sa ma razbun m-am dus la Holt Renfrew si mi-am luat un parfum la care jinduiam de mult: Tom Ford - Black Orchid Voile de Fleur. Am dat la o parte tot ce am avut pina in prezent. Asta le intrece pe toate.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Allure si eu am cumparat de pe acest site si mi s-a parut ciudat ambalajul.E drept cand mi-am dat prima data nu semana cu mirosul original dar dupa cateva minute mirosea ca originalul.habar nu am cum sunt aceste parfumuri de aici dar mi se par destul de ciudate.
Nu stiu daca ati sctis dar eu am descoperit Innocent de la Thierry mugler si imi place la nebunie.
In schimb mi se pare ca nu prea tine.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput