Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 13
anne16 spune:
Mi-a sosit comanda
Am luat :Obsession night- Calvin Clain
Jaspur Saphir-Boucheron
Cristal noir-Versace
Interesante, imi plac toate
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cait Nu stiu daca ati sctis dar eu am descoperit Innocent de la Thierry mugler si imi place la nebunie. In schimb mi se pare ca nu prea tine. Cait Home is where heart is... |

il am si eu si-mi place taaaare mult 

din pacate nu prea tine
, sau m-am obisnuit eu cu mirosul mi-a cumparat sotul burberry week-end, de fapt eu voiam burberry women dar a incurcat cutiile, sunt asemanatoare ... oricum, imi place
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui manon despre "rumeur" de la lanvin stie cineva ceva ?? n-am timp sa-l caut prin magazine ca sa-l testez. macar cateva impresii, daca se poate... |
Mie imi place foarte mult! E mai amarui si tine mirosul destul de mult!
Atentie ca a aparut si "rumeur 2". Mie nu mi-a placut!
Daca l-ai comandat de pe situri din romania posibil sa fie contrafacut si sa iesi mai ieftin daca il cumperi de la un chiosc de la metrou sau de la o taraba din piata romana.
Eu l-am luat din afara.
Daisy de la Marc Jacobs miroase f bine dar exista numai varianta apa de toaleta si nu prea dureaza... Asta se gaseste si la noi de cand s-a lansat .
Raluca, mamica de
Lena (30.03.2009)
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui Allure Pentru prima si ultima oara in viata mea am cumparat 3 parfumuri de pe net (http://www.fragrancenet.com/) si sint complet dezamagita ![]() Parfumurile fie sint vechi ori nu sint origiale...foarte vaga diferenta cu cele reale dar nasul meu le-a sesizat. In plus, unul dintre ele era desfacut si cutia ponosita, se vedea clar ca fusese returnat de cineva si revindut mie ![]() N-am avut timp sa ma cert cu ei in telefon ca sint si foarte obraznici la customer service. Am zis ca le returnez dar am fost foarte ocupata luna respectiva si s-a dus timpul de gratie...am ramas cu paguba. Ca sa ma razbun m-am dus la Holt Renfrew si mi-am luat un parfum la care jinduiam de mult: Tom Ford - Black Orchid Voile de Fleur. Am dat la o parte tot ce am avut pina in prezent. Asta le intrece pe toate. ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Si eu care imi doream atat de mult sa faca livrari si in romanica
Am fost chiar indignata ca fac livrari in republica moldova si intr-o tara din U.E, nu!

incearca pe strawberrynet.com , eu comand de la inceputul lui 2007 si nu m-au dezamagit niciodata. livrarea e gratuita!
eu nu am reusit sa ajung la posta ptr. un pachet si s-a intors.
le-am scris si mi-au pus banii inapoi in cont.
au si tot felul de reduceri pentru un anumit nr. de comenzi
Raluca, mamica de
Lena (30.03.2009)
mihaeladm spune:
Acum pentru vara mi se pare foarte potrivit Jessica Mc Clintock si pot spune cel mai persistent cu putinta.
Tot asa foarte persistent este si 'My insolence', dar merge mai mult iarna.
Voi care credeti ca este cel mai persistent parfum?
luminita70 spune:
Daisy pe care l-am primit este adus din afara tarii. Mirosul persista de dimineata pana seara. Cand v-am auzit pe voi l-am testat pe spatele urechii. Iar seara cand m-am intors acasa l-am pus pe sot sa ma miroasa. Si persista![]()
ayleen spune:
Fetelor, mi-a venit comanda de pe www.fragrancex.com. A durat multisor, dar, spre bucuria mea, a venit la posta din cartier, sub forma de "scrisoare voluminoasa". Parfumurile sunt de calitate (eu eram obisnuita cu Strawberry, ale caror parfumuri sunt absolut ireprosabile). Eh, la astia la fel. Parfumurile sunt in ambalaje impecabile. Sunt un pic dezumflata: Lacoste Pour Femme miroase ca Boss Femme, identic. E original, eu nu zic nu, dar uitasem cum miroase, stiu doar ca mirosea bine. Eu trag de Boss-ul ala sa-l termin, si-l urasc deja. Va dati seama ca era sa incep sa plang
Cat despre Faconnable Femme, ei bine, miroase a parfum ieftin si tare, amestecat cu usturoi. Nu are note distincte, ci doar trasneste!
Oricum, astia cu site-ul, au avut istetimea sa trimita parfumurile via Germania
. Si n-am platit vama. Am folosit si cuponul "FREE", care inseamna free shipping, deci nu m-a costat tranportul. Cu 220 lei am luat deci Lacoste 30 ml (care este un parfum mai scump decat media parfumurilor scumpe) si Faconnable, de 75 de ml
Nu mai iau parfumuri pe nemirosite, promit
Ma bate gandul sa-mi iau un Light Blue mititel, asa...de gust. Si poate si un Montblanc Presence d`une femme... Asa, de pamplezir!
didi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Raaluca
Si eu care imi doream atat de mult sa faca livrari si in romanica Am fost chiar indignata ca fac livrari in republica moldova si intr-o tara din U.E, nu! ![]() incearca pe strawberrynet.com , eu comand de la inceputul lui 2007 si nu m-au dezamagit niciodata. livrarea e gratuita! eu nu am reusit sa ajung la posta ptr. un pachet si s-a intors. le-am scris si mi-au pus banii inapoi in cont. au si tot felul de reduceri pentru un anumit nr. de comenzi Raluca, mamica de Lena (30.03.2009) |
Stai ca am ramas cu gura cascata! Cum e livrarea gratuita de la strawberry?? Eu unde eram cand am facut comanda?? Am luat 3 comenzi de la ei si am platit transportul (la parfumuri)!
Spune-mi, te rog!!!
ayleen spune:
didi, eu am cumparat de multe ori de pe Strawberry si, pentru parfumuri am platit 10% din valoarea lor, nu mai mult de 15 usd. Cosmeticele au, intr-adevar, transportul gratuit.