Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 14
ayleen spune:
Eu n-am stare! Am facut o comparatie intre preturile de pe Strawberry si cele de pe Fragrancex. Pe fragrancex sunt mult mai mici! Cu oferta aia free shipping, sunt o poezie! Cum or fi reusind sa scoata un pret asa de bun, comparand cu celalalt site? Deci sunt niste preturi atat de convenabile, ca n-are rost sa ne mai luam parfum din magazin. Sper doar ca nu sunt facaturi...
Eu am facut o baie, m-am dat cu Lacoste si mi se pare ca nu persista. Prietenul meu zice ca miroase toata casa
. Ei bine, nu e chiar asa! Dispare mirosul imediat
O fi facatura...
Am intrat pe fragrantica si am citit recomandari de la cumparatoare. Foarte multe descrieri spun ca e un parfum care nu dureaza si trebuie improspatat. Maine, dupa baie, il probez pe celalalt, pe corp, nu doar pe mana.
didi spune:
Multumesc ayleen. Intr-adevar, asa am platit si eu la strawberrynet, pana am descoperit fragrancex, cu transportul gratuit si ebay pentru alte chestii. Cat despre Lacoste, stai linistita, eu l-am cumparat anul trecut dintr-un duty free, mi-a placut la nebunie, dar nici la mine nu tinea. Ma dadeam cu el in disperare... Desi ceilalti ziceau ca-l simt si ca miroase ff bine, eu nu-l mai simteam..
Annie80 spune:
Ange ou etrange de givenchy, nush de ce dar mor dupa el, aici find foarte cald seara cand il pun si ies afara, ma simt in al 9-lea cer, dar il un mai ales cand sunt supi, parca ma destreseaza
ultimile achizitii, finally femme de mont blanc, acum c ail am paca mie frica sal folosesc 
si Cinema de YSL
vreau un Chance, No 5 eau premiere, si etc
Daisy imi place mult dar nu las lua ca pt ca nu persista
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
blue eyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaeladm Voi care credeti ca este cel mai persistent parfum? Mihaela |
www.fragrantica.com/perfume/Carven/Ma-Griffe-3467.html" target="_blank">Ma Griffe, de la Carven
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.
ayleen spune:
Exemple de parfumuri persistente: Burberry Brit, Versace white jeans, Magie Noire, Shalimar, Armani Code.
Carrye spune:
Am si eu Brit si nu ma da pe spate ca si persistenta. Mai bine persista The Beat.
Ca sa nu mai vorbim de Mademoiselle (orice Chanel), Jungle, D&G Red, Angel, Wish, Magnetism. Are mama niste parfumuri de ma omoara gen Opium, Bvlgari si ultimul Gucci by Gucci persista foarte bine.
Pana la urma a testat cineva Lolita Fleur de Corail?
danamiha spune:
Carrye, ce bine sa te mai "aud"
Zilele acestea am folosit doar Angel si a fost atat de apreciat...
Nu am gasit la noi Lolita Fleur de Corail, dar luna viitoare plecam in vacanta la Budapesta si sper sa nu ratez de aceasta data parfumeria Douglas si sa am si timp de studiat daca nu ma tine fiul meu toata saptamana la zoo
Luna viitoare e ziua ta?
Carrye spune:
Daca ma crezi ca mai devreme ma gandeam la tine...nu prea mai am timp sa intru ca inainte :(
Ziua mea este in iulie, sunt (d)rac. ![]()
Mai am ceva de asteptat dar cu siguranta ca Lolita ala sau Allure o sa fie unul din cadourile mele.
Mi-as mai lua si eu alte parfumuri, ca tot citesc aici de diverse case, insa se pare ca sunt o clasica, nu reusesc sa ma despart de parfumurile astea.
sali spune:
Parfumatelor, vin cu noutati in domeniu :
Lancome Hypnose Senses si Chopard Cascade.
http://www.fragrantica.com/news/Lancome-Hypnose-Senses-and-Chopard-Cascade-817.html
Abia le asteptam, nu?