Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 8
amira2 spune:
mi-am aruncat un ochi pe fragrantica dupa Hot Couture: vad unul roz , unul in ambalaj negru(Hot Couture Collection No.1 )si unul alb( Hot Couture White Collection )
despre care vorbiti voi?
mihaeladm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amira2
de ce dor? nu se mai gaseste pe piata? |
S-a terminat sticluta si va trebui sa imi iau alta, dar deja am unele aproape neincepute, asa ca ramane pe alta data.
mihaeladm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 mi-am aruncat un ochi pe fragrantica dupa Hot Couture: vad unul roz , unul in ambalaj negru(Hot Couture Collection No.1 )si unul alb( Hot Couture White Collection ) despre care vorbiti voi? |
Eu am avut: Hot Couture Collection No.1
eleni_ spune:
Pai tocmai, ca mai am si eu niste parfumele noi si il mai aman plus bugetul, momentan. Eu am hot couture EDP, cum este sticluta cu roz, numai ca a mea este pe crem
va pup!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Multumesc frumos pentru ponturi. Eu stiu ce vreau din duty free...nu o sa petrec prea mult timp acolo.....zic eu Si pentru ca Dana va fi curioasa ce imi iau...ii spun de pe acum: Trussardi SKIN, Cerruti BLANC si Guerlain - CHAMPS ELISEE . Sunt pe terminate si de-abia astept sa le am si din alte surse...vreau sa vad diferentele... Aveti idee si de ceva cazare mai centrala si la sume rezonabile ? Sunt in cautare... Multumiri anticipate, g |
Nu scapi asa usor, cand vii sa ne spui tot ce cumpari, haine, pantofi, etc
gabi30 spune:
citat din mesajul lui eleni_ apropo fetele : a comandat vreuna dintre voi de pe parfumuri.tv? sunt ok parfumelele? |
Am luat eu unul.A fost ok.
Gabi
gabi30 spune:
citat din mesajul lui eleni_ merci frumos, gabi ce parfumel ti-ai luat? |
Am luat D@G-cel rosu.Mi se puse "pata"si baiatul de pe esente nu il avea asa ca l-am luat de acolo.Am avut ceva emotii dar sa terminat cu bine
Gabi