Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

mi-am aruncat un ochi pe fragrantica dupa Hot Couture: vad unul roz , unul in ambalaj negru(Hot Couture Collection No.1 )si unul alb( Hot Couture White Collection )
despre care vorbiti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Geniest ptr.cazare Barcelona incearca si pe www.booking.com
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Citat:
citat din mesajul lui eleni_

Of mihaela, mie-mi spui... mai am un strop in sticla si nu ma indur sa-l folosesc
p.s. am testat si eu versense de la versace si mi se pare un parfum dragutel, de vara, tocmai de aceea nu stiu cat de persistent este. are un miros f delicat si placut.
va pup, dragutelor!

de ce dor? nu se mai gaseste pe piata?

S-a terminat sticluta si va trebui sa imi iau alta, dar deja am unele aproape neincepute, asa ca ramane pe alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

mi-am aruncat un ochi pe fragrantica dupa Hot Couture: vad unul roz , unul in ambalaj negru(Hot Couture Collection No.1 )si unul alb( Hot Couture White Collection )
despre care vorbiti voi?

Eu am avut: Hot Couture Collection No.1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleni_ spune:

Pai tocmai, ca mai am si eu niste parfumele noi si il mai aman plus bugetul, momentan. Eu am hot couture EDP, cum este sticluta cu roz, numai ca a mea este pe crem
va pup!

Mergi la inceput

apropo fetele : a comandat vreuna dintre voi de pe parfumuri.tv? sunt ok parfumelele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Geniest, la Barcelona gasesti parfumuri cate vrei, cand te intorci, in duty free-ul lor din aeroport...E foarte mare, ca un mall, cu multe magazine iar cele de parfumuri sunt imense, cred ca au majoritatea caselor de parfumuri. Ai sa gasesti cu siguranta si promotii. De asemenea, ai sa gasesti si ceva magazine de haine in duty free, nu-mi mai amintesc firmele pentru ca 2 ore am stat doar in magazinul de parfumuri

Perioada de reducere in iunie, din ce stiu eu, nu este. Reduceri sunt la sf lunii august si in decembrie. Haine merita sa mergi la Zara, sunt in Barcelona 8 magazine Zara, iar marfa e muuult mai ieftina decat la noi, de alta calitate si mult mai multe modele.

Daca vei avea timp de shopping...Noi cand am fost doar am vizitat, e un oras atat de frumos incat nu te mai saturi sa mergi sa vizitezi. Shoping noi am facut intr-un mall intr-un oras de langa Barcelona(Mataro) intr-o seara, asa in fuga si in duty free la intoarcere. In rest, am facut basici in talpi cat am mers...Iti recomand incaltari comode.

Te invidiez in modul cel mai placut cu putinta pentru vacanta ta, este o alegere foarte inspirata. Barcelona va ramane cu siguranta orasul viselor mele, e de poveste.

Pupici.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Multumesc frumos pentru ponturi. Eu stiu ce vreau din duty free...nu o sa petrec prea mult timp acolo.....zic eu
Si pentru ca Dana va fi curioasa ce imi iau...ii spun de pe acum: Trussardi SKIN, Cerruti BLANC si Guerlain - CHAMPS ELISEE . Sunt pe terminate si de-abia astept sa le am si din alte surse...vreau sa vad diferentele...
Aveti idee si de ceva cazare mai centrala si la sume rezonabile ? Sunt in cautare...

Multumiri anticipate,

g

Nu scapi asa usor, cand vii sa ne spui tot ce cumpari, haine, pantofi, etc

Mergi la inceput

Citat:

apropo fetele : a comandat vreuna dintre voi de pe parfumuri.tv? sunt ok parfumelele?

Am luat eu unul.A fost ok.
Gabi

Mergi la inceput

merci frumos, gabi
ce parfumel ti-ai luat?

Mergi la inceput

Citat:

merci frumos, gabi
ce parfumel ti-ai luat?

Am luat D@G-cel rosu.Mi se puse "pata"si baiatul de pe esente nu il avea asa ca l-am luat de acolo.Am avut ceva emotii dar sa terminat cu bine
Gabi

Mergi la inceput