Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 7
ayleen spune:
Sa va zic si eu. Parfumul meu preferat este Escada Signature (cel vernil). Sunt la a treia sticla de 75 ml, desi eu sunt dificila, ma plictisesc de un parfum dupa o saptamana si incep sa ma vaicaresc ca eu cu ce ma maaai daaaaau? Este un pic citric la inceput, un pic dulce, un pic amarui, apoi are un miros ca sapunul Lux din copilarie... Mirosul care ramane pe piele este adorabil. Sexos rau(si confirmat) Este un parfum mai suav, pe care poti sa-l dai linistit in cantitate mare. Persista vreo 6-8 ore, dupa parerea mea. Eu imi iau parfumurile de pe strawberrynet.com pt mine, pt toata familia si pt cadouri. Am facut mai mult de zece comenzi. O singura problemuta am avut cu ei: am gasit un parfum varsat in cutie: avea dopul care se rasucea cu on/off. Era pus pe on si...a curs din el. Atentie la capac daca comandati Hot de la Benneton. Nici nu e grozav, e o imitatie de Allure, cu iz de medicament.
Fendi galben cu negru (intreba cineva) este un parfum cu temperament, masculin, dur. Not for me.
Imi mai place Fifth avenue de la Arden. Este elegant, dulce si aristocratic, miroase a lacramioare, asa.
Mi-a placut destul de mult Euforia Blossom de la Calvin Klein. Este un parfum interesant, schimbator, cu note distincte, pe care nu stiu sa le explic: floral-mentolat cumva.
Dragute in felul lor, dar plictisitoare: Allure, Premier Jour (bleah), Omnia, Boss Femme, Cheap and Chic negru, Magie Noire (kk), Deci Dela-Nina Ricci, Eternity- Calvin Klein (kk), Envi- Gucci (bleahh). Nu le-as mai cumpara a doua oara.
Mi-as mai lua un parfum pt vara. Tot testez, dar nu-mi place nimic, nimic M-as mai da cu cevaaa nooou.
mephala30 spune:
E. Arden www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-Nights-4229.html" target="_blank">acest parfum l-a incercat careva?
ayleen spune:
Mephala, pe acesta nu l-am incercat.Dar am incercat "Fifth avenue after five", care e groaznic. E foarte diferit de Fifth avenue, deci ma astept ca si cel negru sa fie diferit tare.
(ca o paranteza, nu va luati Beauty de la Arden, cel rosu din imagine. Este amarui si babesc, zace la mine in sertar. Iar Sunflowers, tot de la Arden e o porcarie ridicola).
Stie cineva cum miroase Faconnable Femme http://www.fragrantica.com/perfume/Faconnable/Faconnable-Femme-5630.html? Sau Joy? http://www.fragrancenet.com/joy-perfume/jean-patou/womens-fragrances/wf/en_US/01363?cur_letter=J
Parca le-am mirosit candva si erau frumoase, dar nu mai sunt sigura.
galushk spune:
Eu nu pot sa ies din casa fara sa-mi dau cu parfum!Dar nu suport mirosurile intepatoare,mi se face greata(si nici in parfumerii nu pot sta mai mult de jum de ora)!!!
Are o colega un parfum oribil,are un miros...de otet,alcool farmaceutic,rivanol,alifie din aceea verde chinezeasca,oricum iti muta nasul!iach!!!!!
Mie imi place foarte mult Ninaby Nina Ricci,are un miros destul de remarcant,floral,fructat,fresh,destul de senzual...Deasemenea imi place Codeby Armani,este ceva mai sofisticat,mai de seara as zice!
amira2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galushk Eu nu pot sa ies din casa fara sa-mi dau cu parfum!Dar nu suport mirosurile intepatoare,mi se face greata(si nici in parfumerii nu pot sta mai mult de jum de ora)!!! Are o colega un parfum oribil,are un miros...de otet,alcool farmaceutic,rivanol,alifie din aceea verde chinezeasca,oricum iti muta nasul!iach!!!!! Mie imi place foarte mult Ninaby Nina Ricci,are un miros destul de remarcant,floral,fructat,fresh,destul de senzual...Deasemenea imi place Codeby Armani,este ceva mai sofisticat,mai de seara as zice! eu nu pot sa dorm daca nu ma dau la incheietura mainii stangi cu un strop de parfum Andreea B |
amira2 spune:
citat din mesajul lui Carrye Nu, este vorba de Fleur de Corail, sticla este albastra. Acasa il mai am pe Lolita, sticla mov care este ingrozitor de dulce dar zau ca imi place rau! Le-as lua pe toate Lolitele Lempicka la mine acasa... Geniest, in Barcelona eu am fost de ziua mea la inceputul lui iulie si erau reducerile incepute in tot orasul. Dar cred ca incep atunci, la inceputul lunii, oricum, preturile acolo sunt mult mai mici decat aici mai ales la Mango si Zara. Eu mi-am luat pantofi de piele cu 15 euro. A, si am fost intr-un mall El Corte Ingles (sunt multe) si tin minte ca mi-am luat haine Morgan si Esprit incredibil de ieftine. Cat despre parfumuri, lasa-le pentru duty free. Eu cred ca intr-o viata anterioara am trait in Spania, ca acolo m-am simtit cel mai bine... Pup fetele! |
da. exact asa am gandit si eu, as vrea sa am toate parfumurile Lolita Lempicka; a ceva special; cu toate astea cel in sticla mov nu prea..........
Fleur de Corail am auzit dar nu-l stiu, dar prietena mea de care va spuneam ca nu-mi plac parfumurile ei, mi-a spus ca ea are un Lolita in sticla albastra(sunt 2); ma voi duce la ea sa-l miros.
eleni_ spune:
Of mihaela, mie-mi spui... mai am un strop in sticla si nu ma indur sa-l folosesc
p.s. am testat si eu versense de la versace si mi se pare un parfum dragutel, de vara, tocmai de aceea nu stiu cat de persistent este. are un miros f delicat si placut.
va pup, dragutelor!
geniest spune:
citat din mesajul lui Carmena Geniest, la Barcelona gasesti parfumuri cate vrei, cand te intorci, in duty free-ul lor din aeroport...E foarte mare, ca un mall, cu multe magazine iar cele de parfumuri sunt imense, cred ca au majoritatea caselor de parfumuri. Ai sa gasesti cu siguranta si promotii. De asemenea, ai sa gasesti si ceva magazine de haine in duty free, nu-mi mai amintesc firmele pentru ca 2 ore am stat doar in magazinul de parfumuri Perioada de reducere in iunie, din ce stiu eu, nu este. Reduceri sunt la sf lunii august si in decembrie. Haine merita sa mergi la Zara, sunt in Barcelona 8 magazine Zara, iar marfa e muuult mai ieftina decat la noi, de alta calitate si mult mai multe modele. Daca vei avea timp de shopping...Noi cand am fost doar am vizitat, e un oras atat de frumos incat nu te mai saturi sa mergi sa vizitezi. Shoping noi am facut intr-un mall intr-un oras de langa Barcelona(Mataro) intr-o seara, asa in fuga si in duty free la intoarcere. In rest, am facut basici in talpi cat am mers...Iti recomand incaltari comode. Te invidiez in modul cel mai placut cu putinta pentru vacanta ta, este o alegere foarte inspirata. Barcelona va ramane cu siguranta orasul viselor mele, e de poveste. Pupici. Carmen cu Stefan si Bogdan |
Multumesc frumos pentru ponturi. Eu stiu ce vreau din duty free...nu o sa petrec prea mult timp acolo.....zic eu
Si pentru ca Dana va fi curioasa ce imi iau...ii spun de pe acum: Trussardi SKIN, Cerruti BLANC si Guerlain - CHAMPS ELISEE . Sunt pe terminate si de-abia astept sa le am si din alte surse...vreau sa vad diferentele...
Aveti idee si de ceva cazare mai centrala si la sume rezonabile ? Sunt in cautare...
Multumiri anticipate,
g
amira2 spune:
citat din mesajul lui eleni_ Of mihaela, mie-mi spui... mai am un strop in sticla si nu ma indur sa-l folosesc p.s. am testat si eu versense de la versace si mi se pare un parfum dragutel, de vara, tocmai de aceea nu stiu cat de persistent este. are un miros f delicat si placut. va pup, dragutelor! |
de ce dor? nu se mai gaseste pe piata?