Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 6
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Acum citind, mi-am amintit ca am primit o data un parfum Fendi. Si atat. Nu l-am mai vazut la noi, habar n-am de unde fusese cumparat, dar imi amintesc cu placere si acum mirosul lui... Stiti de el?! |
fendi cel cu cutia galbena cu negru si sticla drptunghiulara ?
http://www.bigdiscountfragrances.com/images/products/160/1427.jpg adica asta ?
il am eu dar esti singura persoana care vorbeste de bine acest parfum ...toata lumea zice ca e de babe de fapt el o oriental lemnos ... si mie imi place, singurul inconvenient e ca e pt. persoane mature iar eu sunt in "criza femeii la 40" acum si vreau parfumuri tineresti, se gaseste chiar si in romania ...si pe big...si pe alte site-uri ...daca e ala de care vb eu ...pune si tu o poza sa il vedem!
Carmena spune:
http://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/Fendi-2004-4265.html
Cred ca asta e. Nu mai tin f bine minte, dar sa zic ca asta e.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui Carmena http://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/Fendi-2004-4265.html Cred ca asta e. Nu mai tin f bine minte, dar sa zic ca asta e. |
vorbim de doua lucruri diferite, eu ti-am aratat ce sticla am eu... dar poti cumpara de pe miros bine vezi daca il au sau daca ti-l aduc pe fendi2004 pe care l vrei tu ...contacteaza-i si vezi ce spun ...
geniest spune:
citat din mesajul lui danamiha Azi am fost la Douglas. Nu am gasit Versace cel laudat, nu il au, nu am vazut eu bine data trecuta |
Dana...pe Versace cel laudat l-am mirosit eu in Sephora. Vorbesc de Versense. Mi s-a parut dragutel...e fructat..discret..n-are vanilie. Eu asa l-am perceput. Celalalt Versace - Medusa este mult mai floral....dar tot fara vanilie.
In alta ordine de idei....plec la Barcelona in iunie, la inceput. Stiti cumva daca prind reducerile? Si unde gasesc parfumuri la preturi ok ????
Muchas gracias.....parfumatelor !
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Dana...pe Versace cel laudat l-am mirosit eu in Sephora. Vorbesc de Versense. Mi s-a parut dragutel...e fructat..discret..n-are vanilie. Eu asa l-am perceput. Celalalt Versace - Medusa este mult mai floral....dar tot fara vanilie. In alta ordine de idei....plec la Barcelona in iunie, la inceput. Stiti cumva daca prind reducerile? Si unde gasesc parfumuri la preturi ok ???? Muchas gracias.....parfumatelor ! |
M-ai linistit, daca nu are vanilie nu am pierdut nimic
Vacanta placuta! Si puiutul mic si frumos merge cu tine?
geniest spune:
Multumesc frumos pentru urare. Este o mini-vacanta de Rusalii...si fara piticot.....vreau sa-mi fac de cap
www.andreialmeu.piczo.com
Carmena spune:
Teo, am vazut ca nu vorbim de acelasi parfum. Acum ce sa zic, nici eu nu mai sunt sigura cum arata, dar din tot ce am vazut de la Fendi cel postat de mine seamana cel mai bine. Ai mai comandat de pe mirosbine? Sunt ok?
Geniest, la Barcelona gasesti parfumuri cate vrei, cand te intorci, in duty free-ul lor din aeroport...E foarte mare, ca un mall, cu multe magazine iar cele de parfumuri sunt imense, cred ca au majoritatea caselor de parfumuri. Ai sa gasesti cu siguranta si promotii. De asemenea, ai sa gasesti si ceva magazine de haine in duty free, nu-mi mai amintesc firmele pentru ca 2 ore am stat doar in magazinul de parfumuri
Perioada de reducere in iunie, din ce stiu eu, nu este. Reduceri sunt la sf lunii august si in decembrie. Haine merita sa mergi la Zara, sunt in Barcelona 8 magazine Zara, iar marfa e muuult mai ieftina decat la noi, de alta calitate si mult mai multe modele.
Daca vei avea timp de shopping...Noi cand am fost doar am vizitat, e un oras atat de frumos incat nu te mai saturi sa mergi sa vizitezi. Shoping noi am facut intr-un mall intr-un oras de langa Barcelona(Mataro) intr-o seara, asa in fuga si in duty free la intoarcere. In rest, am facut basici in talpi cat am mers...Iti recomand incaltari comode.
Te invidiez in modul cel mai placut cu putinta pentru vacanta ta, este o alegere foarte inspirata. Barcelona va ramane cu siguranta orasul viselor mele, e de poveste.
Pupici.
sali spune:
Parfumatelor, au sosit !La prima impresie :
Nina Ricci Premier Jour _ mi se pare feminin, usor de purtat, floral, de zi, de primavara/vara , dragut, un parfum delicat, eu una nu gasesc in el nimic (prea) dulce, oriental sau vanilat. Nu cred ca as remarca olfactiv o femeie parfumata cu el.
Paco Rabanne - Pour Elle-EDP _ prima data mi s-a parut ca simt la el exact acel dulce greu al mierii. E floral(zice-se) dar puternic, chiar prea puternic la inceput, nu reusesc sa disting nimic din notele care il alcatuiesc , nu gasesc in el nimic fresh sau light, de asemenea nimic vanilat dar imi place.Nu stiu de ce dar ma duce cu gandul la parfumuri clasice, destul de "grele", in nici un caz pentru fetite cu codite si fundite. Cred ca as remarca olfactiv o femeie data cu el.
Ungaro _ Apparition- singurul pe care il stiam din cele 3 comandate in aceasta serie,ce pot sa spun decat....so sweet and candysh!Imi place si asta.
amira2 spune:
citat din mesajul lui Carrye Cum sa nu va citesc!!! Zilnic! Doar ca am ramas cu mintea la Lolita ala...:( Cat despre Magnetism, mai am pe fundul sticlei si mi-e mila sa il mai dau. Eu il folosesc si vara dar seara, sunt lesinata dupa el. Sta langa Mademoiselle si Wish, parfumuri fara de care nu traiesc. Il am pe cel clasic, nu stiam de cel floral. Sper sa apuc weekend-ul asta sa mai miros si eu noutatile, recunosc ca inca nu ma preocupa parfumurile pentru vara, nu de alta dar vad ca tot amana vara asta sa vina si in plus de asta o am pe sormea care nu poseda decat parfumuri lejere, florale. Va pup! |
daca e vorba de Fleur Defendue -merita; cel mov(Lolita Lempicka )- nu stiu; e de primavara e distins ,dar mie nu mi se potriveste; intotdeauna am crezut ca florile mov sunt pt doamne mature; deci mie nu mi se potriveste clar(noroc ca am luat mini).
dar, asa cum am mai spus gusturile difera si se poate ca ce imi place mie sa nu placa altora si invers.
Carrye spune:
Nu, este vorba de Fleur de Corail, sticla este albastra. Acasa il mai am pe Lolita, sticla mov care este ingrozitor de dulce dar zau ca imi place rau!
Le-as lua pe toate Lolitele Lempicka la mine acasa...
Geniest, in Barcelona eu am fost de ziua mea la inceputul lui iulie si erau reducerile incepute in tot orasul. Dar cred ca incep atunci, la inceputul lunii, oricum, preturile acolo sunt mult mai mici decat aici mai ales la Mango si Zara. Eu mi-am luat pantofi de piele cu 15 euro. A, si am fost intr-un mall El Corte Ingles (sunt multe) si tin minte ca mi-am luat haine Morgan si Esprit incredibil de ieftine.
Cat despre parfumuri, lasa-le pentru duty free. Eu cred ca intr-o viata anterioara am trait in Spania, ca acolo m-am simtit cel mai bine...
Pup fetele!