Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmena spune:
Dana, multumesc esti o amabila, dar nu ma descurc cu platile in afara, cu paypall sau cum l-o fi chemand, imi pare rau ca imi prind urechile. Tre sa fac niste cursuri cred si apoi sa am tupeu sa ma bag la astfel de tranzactii...
Dar pasiunea ce nu face...Poate imi fac timp sa studiez problema cum sa platesc.
Multumesc mult
gabi30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
io nu m-am lecuit,, am comandat pe nemirosite Bazar - Christian Lacroix si Perhaps - Bob Mackie. |
Asteptam impresii
Gabi
amira2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Dar cum ai rezistat sa nu cazi prada tentatiei? Magnetism nu merge vara( cred) dar de mirosit miroase tare bine. Astept pachetul de pe esente.Am in el Apparition (Ungaro) e duuuuuuuulce ca un serbet de zmeura cu toate acestea e catalogat de vara. Pana la urma e corect , ce, zmeura nu se coace vara? |
sunt 2 parfumuri Magnetism: unul Oriental Vanilla si Floral Fruity ???mor de curiozitate.
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi30 Buna. Mi-a sosit Sung.M-am pufait un pic.Prima impresie:asa si asaE foarte puternic dar nu m-a impresionat prea mult.Miroase binisor dar nu e genul de parfum pe care l-as mai cumpara a 2-a oara.Mi se pare ca e prea batranicios. |
nu stiu cine m-a intrebat dar stiu ca am scris ca e puternic si ca e pentru persoane mature parfumul
Citat: |
citat din mesajul lui gabi30 Are ceva in notele de mijloc care nu imi placesi nu imi dau seama ce e |
ma repet parfumul e de iarna, trebuie folosit cand e frig afara atunci il simti altfel!
nu stiu cine m-a intrebat dar stiu sigur ca i-am spus sa nu se dea cu el acum !
gabi30 spune:
Eu sunt aceea
Trebuia sa il incerc,nu se putea altfel
Si nu mai sunt la prima tinerete nici euam 37 ani
Notele finale sunt super.
Gabi
sali spune:
amira 2 , exista Escada Magnetism ( oriental vanilat) si Escada Magnetic Beat ( floral fructat) .
Seamana insa forma sticlei atat de bine incat chiar crezi ca "sunt doua parfumuri Magnetism".
Parerile spun ca Magnetic Beat nu e decat o varianta putin mai soft/fresh a lui Magnetism dar in mare cele 2 se pare ca seamana destul de mult.
Carrie, daca ne (mai ) citesti ai putea sa zici inca o data cat de tare iti place tie Magnetism -ul.
Carrye spune:
Cum sa nu va citesc!!!
Zilnic! Doar ca am ramas cu mintea la Lolita ala...:(
Cat despre Magnetism, mai am pe fundul sticlei si mi-e mila sa il mai dau. Eu il folosesc si vara dar seara, sunt lesinata dupa el. Sta langa Mademoiselle si Wish, parfumuri fara de care nu traiesc.
Il am pe cel clasic, nu stiam de cel floral.
Sper sa apuc weekend-ul asta sa mai miros si eu noutatile, recunosc ca inca nu ma preocupa parfumurile pentru vara, nu de alta dar vad ca tot amana vara asta sa vina si in plus de asta o am pe sormea care nu poseda decat parfumuri lejere, florale.
Va pup!
danamiha spune:
Azi am fost la Douglas. Nu am gasit Versace cel laudat, nu il au, nu am vazut eu bine data trecuta
Am testat din nou Magnetism, e superb In schimb www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Sentiment-1179.html" target="_blank">Escada Sentiment nu imi place absolut deloc!!
Fetelor, pana acum nu am avut ocazia sa testez parfumurile Prada. Sunt minunate. Am testat 3: www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html" target="_blank">Infusion d'Iris, www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Tendre-2059.html" target="_blank">Prada Tendre si www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html" target="_blank">Prada. Primul mi-a ramas la suflet, e putin vanilat, elegant, placut, e pe gustul meu. Si al doilea mi-a placut. Acum sper sa nu le incurc, ca nu am avut maini suficiente pentru testat. Unul dintre ele mi-a placut enorm
Carmena spune:
Dana nu avea cum sa-ti placa Sentiment pentru ca e floral - fructat. Cel barbatesc insa miroase bine pe pielea sotului meu
Ti-am zis, am senzatia ca incep sa nu ma mai impac nici eu cu mirosurile doar florale
Insa pentru vara ar trebui sa ma mai hotarasc la unul. M-ati facut curioasa si cu Magnetism-ul, dar nu stiu de ce, parca sunt tot capsata pe Shalimar light, mi-a placut cum s-a povestit de el aici, ca de mirosit nu am apucat sa il miros.
Acum citind, mi-am amintit ca am primit o data un parfum Fendi. Si atat. Nu l-am mai vazut la noi, habar n-am de unde fusese cumparat, dar imi amintesc cu placere si acum mirosul lui... Stiti de el?!
danamiha spune:
Carmena, intre Magnetism si Shalimar light as alege cu siguranta Shalimarul, mai ales pentru vara
Nici eu nu ma pricep la platile on line, este treba sotului