Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carmena , din ce am mai citit pe ici pe colo uite ce mi-a atras atentia, mai prospaturi asa, la propriu ( ca miros si ca noutate):
Eternity SUMMER 2oo9 ( Calvin Klein) : http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Eternity-Summer-2009-5461.html. Arata super dar nu l-am testat, vad ca are note bune! si
Versense( versace) : http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versense-5752.html.La fel , nu am testat dar sunt curoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, nu crezi ca nu am luat nimic de la esente? Chiar nu am luat

Carmena, Magnetism e puternic, nu cred ca e de vara, maine il testez din nou si va spun. Vreau sa vad cu e Versense, l-am vazut pe raft, dar nu l-am testat, iar acum atat il laudati ca am devenit curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
Mi-a sosit Sung.M-am pufait un pic.Prima impresie:asa si asaE foarte puternic dar nu m-a impresionat prea mult.Miroase binisor dar nu e genul de parfum pe care l-as mai cumpara a 2-a oara.Mi se pare ca e prea batranicios.Are ceva in notele de mijloc care nu imi placesi nu imi dau seama ce e
Nu mai cumpar parfumuri decat dupa ce le miros si testez pe pieleAm deja destule care le folosesc mult prea rar.
Gabi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Sali, nu crezi ca nu am luat nimic de la esente? Chiar nu am luat

Carmena, Magnetism e puternic, nu cred ca e de vara, maine il testez din nou si va spun. Vreau sa vad cu e Versense, l-am vazut pe raft, dar nu l-am testat, iar acum atat il laudati ca am devenit curioasa.

Dar cum ai rezistat sa nu cazi prada tentatiei?

Magnetism nu merge vara( cred) dar de mirosit miroase tare bine.

Astept pachetul de pe esente.Am in el Apparition (Ungaro) e duuuuuuuulce ca un serbet de zmeura cu toate acestea e catalogat de vara. Pana la urma e corect , ce, zmeura nu se coace vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali m-ai facut curioasa cu Ungaro...mmm mie imi place serbetul de zmeura

Anul trecut am luat Aqua di Gio Armani pentru vara si nu ma pot da cu le vara. Mi se pare ca miroase prea greu vara, desi cica e aquamarin. In schimb merge de minune toamna- iarna pentru mine, asa ca se vede ca sunt atipica.

Sa vad daca oi putea sa folosesc Incredible me vara, acum imi place mult si am senzatia ca o sa-l folosesc mereu, desi nu cred ca e de vara...

Cel mai mult pana acum mi-a placut de vara Cacharel - l'eau de Eden si Gucci - Envy.

Nu mi-am pierdut speranta sa gasesc undeva Shalimar Light. Daca nu si nu, ma indur si imi iau macar 30 ml de la Sephora, nu stiu de ce mi s-a pus pata pe el, Dana tu esti de vina, ca tu l-ai descris asa frumos.

Si mai la toamna Hypnotic Poison cu siguranta...

Si vreau si eu pareri despre Versace si Eternity Summer, m-ai facut curioasa Sali

Asa, deci daca nu mai avem esentedelux, de unde mai luam? Spuneti voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Nu mai cumpar parfumuri decat dupa ce le miros si testez pe pieleAm deja destule care le folosesc mult prea rar.
Gabi

Stai sa vezi Desi le-am testat pe piele, mi-au placut, dupa ce le-am cumparat nu imi mai plac, asa ca bine ai venit in club M-am lecuit, nu mai cumpar la prima testare

Mergi la inceput

Sali, mi-am impus sa termin ce am

Carmena, eu am luat Shalimarul de pe e-bay, uite aici ai de unde alege: Shalimar light

Mergi la inceput

Parfumatelor, ce ziceti de o reclama la parfum barbatesc tocmai aici?
Dati click si o sa intelegeti de ce:
http://www.youtube.com/watch?v=wd_KQXdGKcA
Ce...zambet are tipul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Parfumatelor, ce ziceti de o reclama la parfum barbatesc tocmai aici?
Dati click si o sa intelegeti de ce:
http://www.youtube.com/watch?v=wd_KQXdGKcA
Ce...zambet are tipul!

Asa parfum, asa barbat!!! Sau asa barbat, asa parfum!!! Sau...nu mai conteaza, tare mi-a mai placut...reclama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30
Nu mai cumpar parfumuri decat dupa ce le miros si testez pe piele

io nu m-am lecuit,, am comandat pe nemirosite Bazar - Christian Lacroix si Perhaps - Bob Mackie.

Mergi la inceput