Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 21
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali teo30967, Cumva tu ai Hanae Mori- Butterfly sau ma insel eu? Daca da, scrie si tu 2 vorbe despre el, ca are numai reviews-uri super bune pe net dar vreau sa aud de la cineva "in carne si oase" ! Vreau sa il comand data viitoare, a fost oferta buna la EDP pe fragrancex-intre timp s-a dus- dar este oferta buna in continuare la EDT pe big. Pare genul nostru si nu stiu cum naiba nu i-am acordat pana acum atentia cuvenita. Cat mai este comisionul, tot 10 dolari/parfum? Dar la gift-set, cat este, stii? am de invatat si m-am plictisit si ma mut de pe un scaun pe altul si ca sa mi vina chef mi-am scos toate parfumurile (cele de iarna le am intr-o geanta!) si ma parfumez de cate ori vreau sa ma revigorez mai incerc un parfum cu care nu m-am dat de mult si tot asa si de dimineata m-am dat cu hanae moriiiiiiiiiii ca mi-era dor de el ! initial l-am luat pt fiica-mea dar fite asta e fana carolina 212 sexi (pana ii trece desigur!) despre hanae : - e dulce, un dulce zaharos, un dulce luat din dulceata de ....capsuni!? cand dulceata e aproape gata si parca e stropit cu ceva note florale ...pe care eu nu le identific - e cald - e modern - e tineresc - nu e sofisticat - persista - dar am zis ca am edp da eu sunt adepta parfumurilor tari cu personalitate si m-as da si vara cu el ca ar merge genul asta de dulce din el desi ...MERGE teribil intr-o zi de toamna cand simti aerul acela rece dimineata in nari si ai nevoie de un parfum cald si dulce sa te binedispuna, aduce (dar doar in mintea mea !) cu un miros din puful acela de gutui... - fiica-mea zice ca e mai mult facut pe gustul americancelor decat al europencelor da comisionaul 10$ si la gift 16 indiferent de cantitate - asa stiam eu eu nu am luat niciodata gift. |
teo30967 spune:
mi s-a restartat calculatorul si mi-a luat mesajul informa de mai sus ........la naiba sper sa intelegeti ce am scris ...
sali spune:
teo30967,prompta ca de obicei, hai c-am inteles ce-ai spus! asadar...gand la gand cu Hanae Mori...![]()
Parfumatelor, voi ce credeti: parfumurile dulci, ( fructate gen mere -pere in panere, pepene, ananas, ciresici, zmeurici si altele
) sunt potrivite vara, fiind " de sezon" sau sunt mai potrivite pt timpul mai rece?
Daca le folosim vara ne paste pericolul sufocarii ( personale si al celor din jur)? Sa ne asteptam in orice moment sa ne intepe vreo albina?
Daca le folosim iarna, e aiurea sau e ok sa scartaie zapada sub ghete iar noi sa mirosim a capsunele si zmeurica?
teo, da-mi un exemplu personal de parfum sofisticat. ( si asa nu ai chef de invatat, nu? ) 
teo30967 spune:
chance, mademoiselle- ambele chanel boudoir si aglomania de la v.Westwood, fiica mea zice ca si carolina ei 212 sexi e si noa de la cacharel
acu sper sa le stii pe astea daca nu ma mai ...gandesc !
teo30967 spune:
vezi ca hanae mori nu e fructat cel putin nu la modul cum ai enumaerat tu fructele alea mai sus ...
sanse spune:
| sanse, mult timp si eu am crezut la fel, dupa care, cand am comparat mai atent, am gasit pe fragrancex pt acelasi parfum pret cu 10 USD mai mic decat pe big. Ce-i drept , si invers e posibil, adica uneori sa fie mai convenabil pe big. Ideea este sa cautam pe ambele saituri si sa alegem apoi de unde e pretul mai mic,nu? Ca sa nu mai spun ca uneori marfa de pe fragrancex nu se gaseste pe big si invers. |
Ai dreptate Sali.La mine asa sa nimerit...tot ce am cautat avea pret mai bun acolo
Off topic.A comandat cineva incaltaminte?Ma enerveaza masurile astea...

Va pup

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sali spune:
| citat din mesajul lui teo30967 chance, mademoiselle- ambele chanel boudoir si aglomania de la v.Westwood, fiica mea zice ca si carolina ei 212 sexi e si noa de la cacharel acu sper sa le stii pe astea daca nu ma mai ...gandesc ! |
Le stiu, cum sa nu, am avut si Chance ( dar Eau Fraiche) si Mademoiselle , acum de la Chanel am decat Allure( EDT).
Iar Boudoir ...mi l-ai descris tu in amanunt , cand mi se pusese pata rau pe el.Nu l-am luat nici pana acum dar in toamna il iau sigur sigur.
Stiu ca Hanae Mori nu e fructat in sensul juicy , din descrieri mi-l imaginez ca seamana mai mult cu Lolitele, Pink Sugar, genul acela dulce candy.
Va dati seama ce imaginatie olfactiva pot sa am, sa compar parfumuri pe care nu le-am mirosit niciodata, pt ca habar nu am cum miros Lolitele sau Aquolinele
sali spune:
| citat din mesajul lui iuliya Sali, esti tare soada. nepotica mea |
Cum sunt? Soada? Habar nu am ce inseamna, iuliya!

Oricum, sper ca e de bine!
Vad ca esti de la Sibiu, asa ca e clar: ori e vreun regionalism ori e o greseala de tastatura.
Lumineaza-ma!
camelia_daniela spune:
Hello parfumatelor!
Am intrat sa ma laud cu ultima achizitie - www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/My-Insolence-1657.html" target="_blank"> My Insolence - Guerlain Nu stiu cum sa-l descriu - e dulce - fructat - vanilat! Il ador
! Imaginati-va mirosului spumei de zmeura, usor pudrat, apoi cu un "strop" floral si spre final se simte vanilia destul de usor, un miros cald, placut, sexy, profund si foarte rezistent!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!