Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 22
sali spune:
camelia daniela, sa-l porti cu placere!
Ce se intampla azi pe aici, toate v-ati luat sau va veti lua parfumuri din lista mea de dorinte "parfumate" ? Tu , camelia, My Insolence, apoi teo - Elle by YSL...
In alta ordine de idei, stiam ca pe youtube gasesti multe dar nu stiam ca si scurte reviews-uri video despre parfumuri. Nu stiu cine e Katie Puckrik asta dar ia uiatati aici cum isi da ea cu parerae despre :
Hanae Mori ( EDT )
Flower ( Kenzo ) - http://www.youtube.com/watch?v=ig5MYklC-BU&feature=related
Daisy ( Marc Jacobs ) -
Ce ziceti, se pricepe au ba?
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Cum sunt? Soada? Habar nu am ce inseamna, iuliya! ![]() Oricum, sper ca e de bine! Vad ca esti de la Sibiu, asa ca e clar: ori e vreun regionalism ori e o greseala de tastatura. Lumineaza-ma! |
Ha, ha, am stiut si fara sa ma uit in dictionar
www.dexonline.news20.ro/cuvant/soada.html" target="_blank">Soada
sali spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Ha, ha, am stiut si fara sa ma uit in dictionar www.dexonline.news20.ro/cuvant/soada.html" target="_blank">Soada |
Multumesc, stiam ca ma pot baza pe tine, ca de obicei !

iuliya, in cazul asta, merci !
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali Stiu ca Hanae Mori nu e fructat in sensul juicy , din descrieri mi-l imaginez ca seamana mai mult cu Lolitele, Pink Sugar, genul acela dulce candy. Va dati seama ce imaginatie olfactiva pot sa am, sa compar parfumuri pe care nu le-am mirosit niciodata, pt ca habar nu am cum miros Lolitele sau Aquolinele |
eu stiu lolitele, nu stiu cat de aproape e de lolite ca alea au dulce zahar caramelizat si in plus au si anason in ele, deci inteapa putin, dar cred ca mai mult e spre aqualine, de exemplu eu dupa ce am citti mesajul tau m-am dat la stanga cu hanae mori si la dreapta cu chocolovers de la aqualina si le compar ...choco e mai dulce vanilat ca o prajitura iar hanae nu e asa are o nota florala care ...si nu are vanilie
SALI, tu ai imaginatie olfactiva iar eu ...nu stiu ce am ...ceva lipsa ceva in plus dar am "CEVA" ti-am zis ca nu mai pooooooooooot gata, nu mai asimilez si ca sa mi treaca ma parfumez. toata ziua m-am parfumat.
ce sa va spun asta aduce a TACANEALA curat tacaneala !
teo30967 spune:
CAMI DANIELA sa porti cu placere parfumul il vreau si eu cand ...mai umblu la lista de prioritati, nu era in capul listei elle, dar mi s-a pus pata azi si l-am comandat, asa ca intelegi depinde de toane imi place my insolence si insolence deci le VREAU !
claujro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Ha, ha, am stiut si fara sa ma uit in dictionar www.dexonline.news20.ro/cuvant/soada.html" target="_blank">Soada |
Scrie aici.
Mara si Matei
iuliya spune:
Fetelor, imi cer scuze ca am folosit un cuvant care prin anumite regiuni ale tarii nu e des intalnit. ![]()
Sali ai fost nostima cand ai spus: "Va dati seama ce imaginatie olfactiva pot sa am, sa compar parfumuri pe care nu le-am mirosit niciodata, pt ca habar nu am cum miros Lolitele sau Aquolinele)." ![]()
A fost de bine, in nici un caz de rau! 
nepotica mea