Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 20
Carrye spune:
Dana, ziua mea e pe 8 iulie! ![]()
Am comandat niste produse pe fragrancex acum multa vreme, m-au tinut on hold pana am vazut mailul ala stupid cu motivele lor de siguranta desi platisem prin paypal, le-a scris al meu un mail cum ca totul este in regula si dupa 16 iunie scrie in process...imi vine sa renunt la comanda ca deja sunt nesimtiti. La voi tot asa mult a durat?
Sali, m-ai facut foarte curioasa cu Chanel-ul ala! Am sa intru cat de curand sa il testez.
adarius spune:
buna fetelor,poti sa iei tapa cu parfumurile originale,eu am comandat multe de pa PARFUMURIONLINE.COM si preturile mi sau parut ok,am comandat un ultraviolet de la pacorabane tester 80ml,dar a venit cu capac,in cutie atat doar ca nu era cutia sigilata,in rest la fel si imi place foarte mult caci si persista.Mai imi place FERRE de la gianfranco ferre si multe altele.
adarius spune:
mephala ai comandat de pe bigdiscount?de unde vin,cum se plateste?sau de la noi nu se pot comananda?
sali spune:
Parfumatelor, mi-am comandat de pe fragrancex( prin babanu'
) LIVE LUXE ( EDP) by Jennifer Lopez. Stiu cum miroase doar din descrierile de pe net si desi m-am jurat ca nu mai iau pe nemirosite, nu am rezistat( pret super, descrieri ok , plus ca tr. sa sparg gheata si cu babanu' ). Am inteles ca este fff dulce,insa dulcele acela de fructe( pere, piersici, ananas, pepene - note de varf ), numai bun de vara, cum sunt editiile de vara de la Escada.
Carrye, nu mai stiu daca ai primit Lolita aia pe care ti se pusese pata rau, insa s-ar putea sa ai o noua problema : noul parfum de la Lolita- SI Lolita .( http://www.fragrantica.com/news/Lolita-Lempicka-Si-Lolita-873.html). ![]()
sanse spune:
Sali mie mi se par in totdeauna mai mici preturile pe bigdiscount.
Astept impresiile tale despre baban.![]()
La mine a fost ok.
O seara buna
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
teo30967 spune:
pentru toate fetele ! impresii f bune despre babanu. comandat de multe ori si multumita . acum o sa comand in urmatoarele 5 minute un elle de yves saint laurent ca m-ati incitat rau de tot !( nu ca n-as avea treaba dar ...mi-l doresc!)
saptamana trecuta a venit comanda pentru fiica-mea un carolina 212 sexy, deci de treaba babanu asta !
sali spune:
sanse, mult timp si eu am crezut la fel, dupa care, cand am comparat mai atent, am gasit pe fragrancex pt acelasi parfum pret cu 10 USD mai mic decat pe big. Ce-i drept , si invers e posibil, adica uneori sa fie mai convenabil pe big. Ideea este sa cautam pe ambele saituri si sa alegem apoi de unde e pretul mai mic,nu? Ca sa nu mai spun ca uneori marfa de pe fragrancex nu se gaseste pe big si invers.
De exp. ce mi-am comandat eu acum de pe fragrancex ( Live Luxe - J. Lopez) nu este in varianta tester pe big. Si tot asa...
teo30967, nu am emotii in privinta lui babanu, stiu ca este ok, stiu ca tu ai luat de la el, mephala 30 la fel si sigur si alte fete. Elle ( YSL) imi place si mie muuult de tot, e pe lista de dorinte!
Cumva tu ai Hanae Mori- Butterfly sau ma insel eu? Daca da, scrie si tu 2 vorbe despre el, ca are numai reviews-uri super bune pe net dar vreau sa aud de la cineva "in carne si oase" ! ![]()
Vreau sa il comand data viitoare, a fost oferta buna la EDP pe fragrancex-intre timp s-a dus- dar este oferta buna in continuare la EDT pe big. Pare genul nostru si nu stiu cum naiba nu i-am acordat pana acum atentia cuvenita.
Cat mai este comisionul, tot 10 dolari/parfum? Dar la gift-set, cat este, stii?
De Live Luxe by Jennifer Lopez stie cineva ceva?
iuliya spune:
Asa fac si eu, compar preturile de pe fragrancex si big si comand de unde e mai convenabil. Acum vreau sa comand Lolita Lempicka - Lolita Lempicka, pe fragrancex nu-l au in schimb il au pe big si la un pret foarte bun.
Comisionul pentru parfum e tot 10$/produs iar pentru gift-set 16$/set.
nepotica mea