Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 19
Carrye spune:
Multumesc tare mult! Cam lunga asteptarea, partea proasta e ca nici nu pot sa imi dau seama ce mai e in flaconul asta de fond de ten si in fiecare dimineata ma bucur ca mai iese...
Am comandat produse cu valoare de pana in 60$, daca as mai plati cativa lei chiar ma bucur ca am facut comanda avand in vedere ca l-am luat mai ieftin cu 50 lei fata de cat costa aici.
mihaeladm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carrye Moschino Glamour este parfumul care ii mai place sorei mele si chiar si mie. Este senzational pentru vara. Azi m-am dus in Baneasa la plimbare si am intrat in Douglas sa imi iau rimel, si mi-a atras atentia o promotie la niste parfumele Elizabeth Arden. Mi-am luat Sunflowers. Miroase foarte misto. Am dat 50 lei pe el, 30 ml. Acum l-am vazut la 100 ml cu 100 lei pe un site dar nu cred ca mi-as fi dorit sticla de 100. E bun de-o vara! Inca astept raspunsul vostru ca mi se termina fondul de ten si habar n-am cand vin produsele alea... |
Si eu sunt fan Moschino, am Couture! si I love love.
Eu am avut Sunflowers si nu prea persista, tie cum ti se pare?
Iar fragrancex.com ma tenteaza rau de tot.

Addicted spune:
Eu ador L'eau D'Issey de la Issey Miake.. e parfumul meu preferat.
Am Daisy de la Marc Jacobs care e foarte persistent si Omnia mov de la Bvlgari, mi se pare ca miroase a maci si toata lumea ma intreaba ce parfum port tot timpul.
Nu vreau sa ma bag unde nu imi fierbe oala, dar cat de sigure sunteti ca parfumurile comandate online sunt originale? Ca stiti si voi ce neagra e piata parfumurilor.. ![]()
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
mephala30 spune:
Constat ca, fata de anul trecut, mi-am schimbat gusturile. Pentru ziua mea mi-am comandat Hypnotic poison,
.
Si imi doresc mult Versense, dar nu-l gasesc pe bigdiscount. Mai astept.
danamiha spune:
mephala, buna alegere cu Hypnotic, e parfumul meu preferat, e superb.
Despre Daisy de la Marc Jacobs am citit aici pe forum ca nu e persistent, acum depinde...
Carrye, La multi ani!
iuliya spune:
Fetelor, sticla tester-ului e identica cu cea a parfumului doar ca ii lipseste capacul de acoperire al vaporizatorului? Ambalajul nu e sigilat? Chiar este mai concentrat decat un parfum?
Vreau sa comand de pe BDF, Lolita Lempicka - Lolita Lempicka (tester) dar sunt nehotarata, asta datorita faptului ca s-ar putea sa nu fie sigilat...
nepotica mea
claujro spune:
Testerul NU este sigilat. Vine intr-o cutie de carton obisnuita. Teserele mele au avut capac.
Mara si Matei
sali spune:
Seara buna, parfumatelor....
Am intrat sa va salut si sa va impartasesc virtual cateva noutati, din anul de gratzie 2009 :
- noul Chanel - BEIGE - grup olfactiv floral -carnation
, hai ca virgula clasificarea asta nu apare nici pe fragrantica (http://www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Chanel/Beige);
-Dior vine tare din spate cu ESCALE a PONDICHERY (http://www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Dior/Escale-a-Pondichery) si
-L'Eau par Kenzo EAU INDIGO ( http://www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Kenzo/L-Eau-par-Kenzo-EAU-INDIGO-pour-femme).
Cine are ocazia sa testeze , sa ne spuna si noua!
Pupam anticipat! 
mephala30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliya Chiar este mai concentrat decat un parfum? |
nu e mai concentrat.
hristina spune:
Cred ca scot la vanzare un Chanel Nr.5.
L-am primit ieri, nou -nout; am dat o singura data, dar nu ma caracterizeaza...
Mi se pare greu, de iarna si am senzatia ca ph-ul meu nu ii rezista.
Singura problema e ca i-am aruncat tzipla; in rest, nici nu mai umblu la el.
Dati un Pm daca considerati ca va poate ajuta cu ceva.
Pupici parfumati!