Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 18
Delyutz spune:
Am o intrebare
A comandat cineva vreodata de aici? www.parfumania.ro Oare sunt originale produsele? Ca pret "suna" bine dar ma gandesc ca poate sunt fake-uri..
Lullaby_2009 spune:
Am comandat eu de la ei si am fost destul de multumita, livrarea a fost buna, au intarziat putin, dar l-au adus in ziua in care au promis. Am primit si factura odata cu produsul.
Cutia si sticluta arata bine, iar parfumul mi s-a parut ok, dar pentru ca am mirosul mai sensibil acum nu prea l-am folosit.
mihaeladm spune:
Ce parfum as putea sa fac cadou unei persoane care stiu ca acum foloseste Tommy Girl?
Annie80 spune:
Am testat doua noi arome de la Valentino www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Eau-de-Parfum-5409.html" target="_blank">Valentino Eau de Parfum si www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Rock-n-Dreams-5981.html" target="_blank">Rock'n Dreams
Le-ati incercat ? sunt persistente? n-am apucat sa-mi dau seama, 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
mihaeladm spune:
Voi de pe ce site-uri din strainatate ati comandat?
As avea nevoie de cateva recomandari si as vrea sa stiu si cam in ce timp vin comenzile.
analuz spune:
Buna! Ma gandeam si eu la un parfum de vara. M-am orientat la Burberry Summer sau Anna Sui - Secret Wish, le-ati incercat pana acum? Am dat peste cateva parfumuri care nu m-au incantat prea tare, asa ca de ceva vreme nici n-am mai folosit nici un fel de parfum. As vrea ceva fresh, prin liceu ma incantase Cool Water... Merci!
Carrye spune:
Mihaela, abia acum am vazut intrebarea ta. Sora mea foloseste Tommy Girl si pe langa el mai are DKNY Be Delicious, Max Mara, Lacoste pour Femme, Hugo Boss Deep Red, Valentino V si ii place acum nu stiu ce Moschino aparut recent.
Eu am comandat acum cateva zile niste produse pe fragrancex.com si as vrea sa va intreb in cat timi imi vin produsele, unde si ce tre sa mai platesc. Am avut free shipping.
Analuz, am mirosit Burberry Weekend si imi place foarte mult pentru vara.
Totusi, am sa il astept pe scumpul meu Lolita...![]()
Pup fetele!
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaeladm Ce parfum as putea sa fac cadou unei persoane care stiu ca acum foloseste Tommy Girl? Mihaela |
Mie-mi place Tommy si mai am
DKNY be deliciouse
I love love- Moschino
Rock'n rose Valentino
Rumeur -Lanvin(incredibil este parfumul asta!)
Burberry brit
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Carrye spune:
Moschino Glamour este parfumul care ii mai place sorei mele si chiar si mie. Este senzational pentru vara.
Azi m-am dus in Baneasa la plimbare si am intrat in Douglas sa imi iau rimel, si mi-a atras atentia o promotie la niste parfumele Elizabeth Arden. Mi-am luat Sunflowers. Miroase foarte misto. Am dat 50 lei pe el, 30 ml.
Acum l-am vazut la 100 ml cu 100 lei pe un site dar nu cred ca mi-as fi dorit sticla de 100. E bun de-o vara!
Inca astept raspunsul vostru ca mi se termina fondul de ten si habar n-am cand vin produsele alea...
geniest spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carrye Eu am comandat acum cateva zile niste produse pe fragrancex.com si as vrea sa va intreb in cat timi imi vin produsele, unde si ce tre sa mai platesc. Am avut free shipping. |
Din experienta mea dureaza intre 2 si 3 saptamani. Produsele vin la posta de cartier care are si oficiu vamal. Eu am avut produse cu preturi pana in 60 $ si n-am mai platit nimic la ridicarea lor (doar taxa de magazinaj atunci cand n-am avut timp sa merg imediat ce am primit avizul in cutia postala - asta insemnand 2-3 lei). Cand mergi sa le ridici ia cu tine si factura. Sau ceva din care sa reiasa cat costa produsele. S-ar putea ca ei sa nu-ti ataseze factura si unii vamesi o cer.
Asteptare placuta !