Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 15
danita spune:
salutare fetelor
e prima data cand intru pe la acest subiect si vad ca sunteti profesioniste . din pacate nu am putut sa citesc decat vreo cateva pagini . am avut si eu o comanda pe strawberynet si a venit ok .
intrebare : in cat timp vin comenzile de pe fragrancex si aveti un calculator de vama ? ma tenteaza pretul si as pune de o comanda acolo . de pe esentedelux vad ca ati comandat .. sunt originale parfumurile sau sunt facaturi ?
va pupez si va doresc sa mirositi cum va doriti :)
D
anne16 spune:
Eu am comandat de pe esentedelux - sunt originale.
Am si eu o intrebare:Ce parfum miroase puternic a lacramioare?
Am o obligatie
si trebuie sa cumpar unul.
Am retinut ca Dorissimo-Christian Dior miroase a lacramioare, dar as dorii ceva mai ieftin
si la gramaj mai mic.
edit: mancasem litere
iuliya spune:
Carrye, uite aici Lolita Lempicka Fleur de Corail.
http://www.news-parfums.com/index.html?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&q=lolita+lempicka+Fleur+de+Corail
Livreaza in Romania. ![]()
nepotica mea
Cokk spune:
Sunteti tari, fetelor.. Eu sunt mai modesta.. folosesc Today de la AVON.. nu-mi permit mai mult. Sau poate imbatranesc ???? Am 37... Va pup..
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cokk Sunteti tari, fetelor.. Eu sunt mai modesta.. folosesc Today de la AVON.. nu-mi permit mai mult. Sau poate imbatranesc ???? Am 37... Va pup.. |
Daca vrei,iti dam noi niste ponturi...sau citesti prin capitolele scrise aici si te orientezi .
Cel putin noi, astea "sindromate " de pe aici, asa credem...
Ma contrazice cineva?
danita, sa nu uit, ai fost tare cu " va pupez" al tau!
In schimb, "te pupez" si eu !
Sunt tare curioasa cum se conjuga la persoana I plural, ca asa vrusei sa zic, dar nu gasesc forma potrivita, oricat as incerca!
ancamac spune:
Buna fetelor!
Ultima mea achizitie e Eau des merveilles (Hermès). Miroase foarte bine si e foarte rezistent.
danita spune:
draga sali ,
eu pupez , tu pupezi , noi ne pupam tare si apasat

baga si la je niste ponturi ca zau ca nu am timp sa va cetesc din urma desi tare mi-ar placea !
pupicei dragutei !;)
D
Carrye spune:
| citat din mesajul lui iuliya Carrye, uite aici Lolita Lempicka Fleur de Corail. http://www.news-parfums.com/index.html?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&q=lolita+lempicka+Fleur+de+Corail Livreaza in Romania. nepotica mea |
Multumesc mult, o sa ma uit pe site, oricum, pretul parfumului mi se pare super ok, nu stiu cat mai vine cu taxe si alte balarii. Aici l-am gasit foarte scump in magazin (doar in Unirii la B&B l-am vazut).
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui sali Sunt tare curioasa cum se conjuga la persoana I plural ![]() |
noi va pupezam,