Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor

e prima data cand intru pe la acest subiect si vad ca sunteti profesioniste . din pacate nu am putut sa citesc decat vreo cateva pagini . am avut si eu o comanda pe strawberynet si a venit ok .
intrebare : in cat timp vin comenzile de pe fragrancex si aveti un calculator de vama ? ma tenteaza pretul si as pune de o comanda acolo . de pe esentedelux vad ca ati comandat .. sunt originale parfumurile sau sunt facaturi ?

va pupez si va doresc sa mirositi cum va doriti :)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Eu am comandat de pe esentedelux - sunt originale.

Am si eu o intrebare:Ce parfum miroase puternic a lacramioare?
Am o obligatie si trebuie sa cumpar unul.
Am retinut ca Dorissimo-Christian Dior miroase a lacramioare, dar as dorii ceva mai ieftin si la gramaj mai mic.

edit: mancasem litere

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cokk spune:

Sunteti tari, fetelor.. Eu sunt mai modesta.. folosesc Today de la AVON.. nu-mi permit mai mult. Sau poate imbatranesc ???? Am 37... Va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cokk

Sunteti tari, fetelor.. Eu sunt mai modesta.. folosesc Today de la AVON.. nu-mi permit mai mult. Sau poate imbatranesc ???? Am 37... Va pup..

Daca vrei,iti dam noi niste ponturi...sau citesti prin capitolele scrise aici si te orientezi . astfel incat mai pui doar putini bani ( pt ca nici Today-ul tau nu costa putin) si iti iei ceva mai bun, poate un pic mai scump dar stii bine ca merita, pt cum te face sa te simti un parfum cu adevarat bun.
Cel putin noi, astea "sindromate " de pe aici, asa credem...
Ma contrazice cineva?

danita, sa nu uit, ai fost tare cu " va pupez" al tau!
In schimb, "te pupez" si eu ! Sunt tare curioasa cum se conjuga la persoana I plural, ca asa vrusei sa zic, dar nu gasesc forma potrivita, oricat as incerca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
Ultima mea achizitie e Eau des merveilles (Hermès). Miroase foarte bine si e foarte rezistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

draga sali ,

eu pupez , tu pupezi , noi ne pupam tare si apasat

baga si la je niste ponturi ca zau ca nu am timp sa va cetesc din urma desi tare mi-ar placea !

pupicei dragutei !;)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Carrye, uite aici Lolita Lempicka Fleur de Corail.

http://www.news-parfums.com/index.html?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&q=lolita+lempicka+Fleur+de+Corail

Livreaza in Romania.

nepotica mea

Multumesc mult, o sa ma uit pe site, oricum, pretul parfumului mi se pare super ok, nu stiu cat mai vine cu taxe si alte balarii. Aici l-am gasit foarte scump in magazin (doar in Unirii la B&B l-am vazut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
Sunt tare curioasa cum se conjuga la persoana I plural

noi va pupezam, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Casa Cloe, Glamour de la Moschino, Burberry the Beat

Mergi la inceput