Ce parfumuri va plac? (13)
Raspunsuri - Pagina 16
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
noi va pupezam, |
Asa-mi iesea si mie....
De unde rezulta ca substantivul nu ar mai fi pupic ci pupezic! Sau pupezel!
Delyutz spune:
am si eu o intrebare. cum e cu vama, dar cu tva-ul? Adica spre ex la un parfum de 100 ml care costa 100$ sa zicem, cam ce costuri se mai adauga?
merci mult!
claujro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delyutz am si eu o intrebare. cum e cu vama, dar cu tva-ul? Adica spre ex la un parfum de 100 ml care costa 100$ sa zicem, cam ce costuri se mai adauga? merci mult! |
intreaba la posta/vama , ei iti pot spune cel mai corect.
Mara si Matei
eva@maria spune:
Am redescoperit Fragile - J.P.Gaultier si acum am vazut ca a aparut pt vara o varianta a lui Angel (sunnesence) - Thiery Mugler (pare f interesanta).
Parfumurile sunt si pasiunea mea ![]()
mephala30 spune:
| citat din mesajul lui eva@maria am vazut ca a aparut pt vara o varianta a lui Angel (sunnesence) - Thiery Mugler (pare f interesanta). |
e superb! fresh, delicat si provocator, numai bun de purtat vara,
.
danamiha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
e superb! fresh, delicat si provocator, numai bun de purtat vara, . |
L-ai achizitionat?
danamiha spune:
| citat din mesajul lui mephala30 nu, inca n-a aparut pe bigdiscount, In schimb, mi-am comandat Cinema-ul, . |
Super! Vei fi o dulceata
si vei straluci ca o stea de cinema
eunice78 spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine: vreau sa cumpar cadou unei colege un parfum care sa miroasa fie a iasomie fie a zambile. Stie cineva ce parfum trebuie sa iau?
Baietzii mei
mihaeladm spune:
| citat din mesajul lui eunice78 Fetelor, ajutati-ma si pe mine: vreau sa cumpar cadou unei colege un parfum care sa miroasa fie a iasomie fie a zambile. Stie cineva ce parfum trebuie sa iau? Baietzii mei |
Iasomie:
http://www.fragrantica.com/notes/Jasmine-14.html