Ce parfumuri va plac? (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Am fost pe la parfumerie. :)
Ck one nu imi place, dar Ck one summer e interesant. Mi se pare mentolat.
Eram curioasa cum e Estee Lauder - Beyond Paradise, dar nu mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

fetelr , mi s-a pus pata pe Ysatis. ca sa fiu sincera eu sunt mare amatoare de parfumuri chypre floral.
astept pareri, poate ca cineva l-a avut si-mi poate spune daca merita sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

fetelr , mi s-a pus pata pe Ysatis. ca sa fiu sincera eu sunt mare amatoare de parfumuri chypre floral.

il am eu . e de iarna . e pntru persoane mature . e dulce miroase a cocos e puternic . nu-ti recomand sa l cumperi fara sa l mirosi . eu l-am primit cadou prin octombrie si nu am putut sa- l folosesc decat prin ianuarie la ger, dar pe urma imi venea sa ma dau cu el si -n primavara . nu a fost dragoste la primul miros

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Eu am avut o mostra de apa de parfum si mi s-a parut un parfum greu.
Trebuie neaparat sa il testezi.

Mergi la inceput

buna, fete dulci.am trecut astazi pe langa o parfumerie si nu m-am putut abtine; am intrat si am mirosit:
Omnia Crystalline- prima impresi; mirosea a mere verzi, dupa cateva minute mirosea altfel, placut; dar sincera sa fiu mirosul asta e destul de des intalnit pe strada,acum cand duc mana la nas nu-mi mai place deloc mirosul.
L de Lolita Lempicka - vanilat, de la prima mirosire si pana acum, miros ca o napolitana cu crema de vanilie, desi destul de slab, eu nu simt asa.............un nor de vanilie in jurul meu. nu merita cumparat.
Summer by Kenzo nici asta nu mi-a placut, mirosea a zambile, poate ca pe mana ar fi fost altfel.........

Mergi la inceput

multumesc de sfat. eram aproape sa-l comand, am crezut ca e un parfum un pic picant. dupa parerea mea sunt faine parfumurile astea!

Mergi la inceput

Am mirosit si eu azi, Kenzo - Summer. Nu imi place deloc. E prea strident si parca miroase a sapun.

in schimb,Moschino - Couture! imi place mult de tot. L-am si luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

in schimb,Moschino - Couture! imi place mult de tot. L-am si luat.

Mihaela

De unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Fetele parfumatele,voiam sa va zic ca mi s-a procesat comanda de la fragrancex pana la urma, mi-au trimis mail ca au si trimis parfumurile cu avionul. Si-au cerut scuze ca nu i-au putut da si un tracking number. Traiasca Pay Pal-ul. Inca o runda de emotii la posta vamala, ca n-am chef sa platesc 19% tva. Emotia finala, (ca am luat parfumurile pe nemirosite), v-o impartasesc cand vine comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Ah, vorbea cineva de Mont Blanc, Presence d`une Femme. L-am testat in trei randuri si concluzia e ca miroase bine! E dulce si un picut masculin, ideea e ca, in mod paradoxal, merge si de seara, dar merge si la o tinuta sport. E sexos,intr-adevar, dar nu cred ca e un parfum pe care sa-l folosesti exclusiv. Trebuie alternat. Cu alte zece daca se poate.

Daca tot vorbim despre parfumuri, am observat ca eu trebuie sa testez de mai multe ori un parfum, ca sa stiu daca il voi folosi sau nu. Mi s-a intamplat cu 212 de la Carolina Herrera si cu Cristal Noir de la Versace sa fac o pasiune fulgeratoare la prima testare. Dupa alte doua testari mi se facea rau de la ele. Ce e foarte neplacut e ca doua dintre colegele de birou le folosesc pe astea.

Mergi la inceput