Idei de 1 mai
Voi unde mergeti de 1 mai?
Noi am vrea la munte undeva, nici prea aprope , nici prea departe.Idei si sugestii?
Raspunsuri
Ana68 spune:
delsim,scrie mai multe specificatii,ca e cam vag ceea ce ai intrebat.Nici prea aproape,dar nici prea departe ce inseamna?Dat fiind faptul ca esti din Bucuresti...mergi pe valea Prahovei....sunt o tona de pensiuni,sti prea bine,mai ales pe Rucar-Bran.Si e si la munte si e cel mai aproape de voi...Excursie minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
delsim spune:
multumesc de sugestie! insa valea prahovei si culoarul Rucar Bran le-am tot batut in lung si-n lat.
Prea departe ...adica destinatii gen Apuseni, Maramures , Bucovina, care sunt prea departe pentru 3 zile.
Ana68 spune:
Aha,am inteles acum...pai puteti trage o fuga pe Transfagarasan...nu neaparat sa urcati,ci pana undeva la hidrocentrala Vidraru...e destul de aproape de Bucuresti...pensiuni gasiti o gramada si peisajul este superb.
Mai puteti merge in zona dintre Rm.Valcea si Tg.Jiu si acolo gasiti pensiuni faine,ca sa nu mai spunem de posibilitatea excursiilor.
Daca e sa va intindeti putinel la drum...cu perseverenta, imediat ajungeti in zona Ranca...asta daca vreti la Ranca,colea mai sus de Tg.Jiu.Tot in zona aia,puteti merge la Tismana...
Ar mai fi optiune:Intorsura Buzaului...Lacul de acumulare Siriu...si acolo gasiti pensiuni faine...totul e sa vrei,sa cauti si sa suni...ca numai maine nu-i poimaineMult succes si sa aveti liberele din Mai cu soare si distractie!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Laura T spune:
Poti merge la www.vilabran.ro , noi acolo am fost de Pasti si am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere.
ipearina spune:
Dar in apropierea Bucurestiului? Un lac ceva pe marginea caruia se poate face un gratar, plaja, iar seara sa ma intorc acasa?
delsim spune:
In afara de zona Snagov,eu stiu un lac, de fapt o balta mai mare pe drumul spre Giurgiu, la 20 de km de Bucuresti, la intrarea in Adunatii Copaceni parca; am vazut zilele trecute cateva masini adunate, familii care faceau gratar, plaja, copiii se jucau fotbal. Nu e cine stie ce locul, dar e cu apa, iarba si e aproape.
Anculina spune:
Eu am un apartament la Nisipurile de Aur, Bulgaria.A fost inchiriat de Pasti, de 1 Mai e liber. Daca vrea cineva, dati PM.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
delsim spune:
Pana la urma mergem cu colegii sotului meu in zona muntii Coziei, la Caciulata. Nu sunt foarte incantata, tot am fost in zona aia Valcea-Olanesti-Calimanesti. Insa fiind mai multi, sunt convinsa ca o sa iasa bine.