Idei de 1 mai

Idei de 1 mai | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Voi unde mergeti de 1 mai?
Noi am vrea la munte undeva, nici prea aprope , nici prea departe.Idei si sugestii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nimeni nu pleaca la munte de 1 mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

delsim,scrie mai multe specificatii,ca e cam vag ceea ce ai intrebat.Nici prea aproape,dar nici prea departe ce inseamna?Dat fiind faptul ca esti din Bucuresti...mergi pe valea Prahovei....sunt o tona de pensiuni,sti prea bine,mai ales pe Rucar-Bran.Si e si la munte si e cel mai aproape de voi...Excursie minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

multumesc de sugestie! insa valea prahovei si culoarul Rucar Bran le-am tot batut in lung si-n lat.
Prea departe ...adica destinatii gen Apuseni, Maramures , Bucovina, care sunt prea departe pentru 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aha,am inteles acum...pai puteti trage o fuga pe Transfagarasan...nu neaparat sa urcati,ci pana undeva la hidrocentrala Vidraru...e destul de aproape de Bucuresti...pensiuni gasiti o gramada si peisajul este superb.
Mai puteti merge in zona dintre Rm.Valcea si Tg.Jiu si acolo gasiti pensiuni faine,ca sa nu mai spunem de posibilitatea excursiilor.
Daca e sa va intindeti putinel la drum...cu perseverenta, imediat ajungeti in zona Ranca...asta daca vreti la Ranca,colea mai sus de Tg.Jiu.Tot in zona aia,puteti merge la Tismana...
Ar mai fi optiune:Intorsura Buzaului...Lacul de acumulare Siriu...si acolo gasiti pensiuni faine...totul e sa vrei,sa cauti si sa suni...ca numai maine nu-i poimaineMult succes si sa aveti liberele din Mai cu soare si distractie!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Poti merge la www.vilabran.ro , noi acolo am fost de Pasti si am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Dar in apropierea Bucurestiului? Un lac ceva pe marginea caruia se poate face un gratar, plaja, iar seara sa ma intorc acasa?

Mergi la inceput

In afara de zona Snagov,eu stiu un lac, de fapt o balta mai mare pe drumul spre Giurgiu, la 20 de km de Bucuresti, la intrarea in Adunatii Copaceni parca; am vazut zilele trecute cateva masini adunate, familii care faceau gratar, plaja, copiii se jucau fotbal. Nu e cine stie ce locul, dar e cu apa, iarba si e aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu am un apartament la Nisipurile de Aur, Bulgaria.A fost inchiriat de Pasti, de 1 Mai e liber. Daca vrea cineva, dati PM.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

EU merg la o pensiune in apropiere de Rasnov.
Pensiunea Tudor.
Sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Pana la urma mergem cu colegii sotului meu in zona muntii Coziei, la Caciulata. Nu sunt foarte incantata, tot am fost in zona aia Valcea-Olanesti-Calimanesti. Insa fiind mai multi, sunt convinsa ca o sa iasa bine.

Mergi la inceput