Idei de 1 mai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Ma hotarasem la Vila Bran si nu ma accepta ca nu vor decat pentru 3 nopti cu incepere din 1 mai. Eu voiam din 30 aprilie si era cu 3 nopti, dar cica nu au ei.

Alte sugestii? Vreau ceva la munte-deal cu conditii bune si neaparat loc de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_08 spune:

Am incercat PM dar nu merge sa trimit. M-ar interesa daca mai e liber apartamentul de 1 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_08

Am incercat PM dar nu merge sa trimit. M-ar interesa daca mai e liber apartamentul de 1 mai.

Nu poti trimtie PM pana nu treci de perioada de moderare (adica pana nu scrii macar 12-14 mesaje pe forum). Poti incerca sa folosesti optiunea 'trimite mail' pe care o gasesti intrand la profilul persoanei cu care vrei sa iei legatura.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp
EU merg la o pensiune in apropiere de Rasnov.Pensiunea Tudor.Sper sa fie ok.
Va fi mai mult decat oK.Am fost acolo cazati anul trecut in iulie si ne-am reintors de atunci de 3 ori in excursiile noastre de o zi pentru a lua masa. Camere mari, moderne, o curte imensa dotata cu o peluza bine ingrijita si copacei ,topogan, nisip si jucarii de nisip, 2 trambuline, multe leagane din lemn in care pot sta si adultii, hamac, leagan pentru copii, mese din lemn cu umbrele contra soarelui, 2-3 foisoare. In spate au custi cu caini ciobanesti imensi si blanzi, legati desigur, asta-vara aveau si cateva rate si un papagal pe care acum 2 saptamani cand am fost la raliu nu i-am vazut. Peisaj de vis, munti oriunde arunci privirea. Iar masa excelenta la restaurantul pensiunii. Personalul amabil si gata oricand sa raspunda solicitarilor clientilor. Locuri de parcare multe.Am fost la multe pensiuni in ultimii 3 ani, insa pensiunea Tudor de la rasnoave ramane locul preferat nu numai pentru ce ofera copiilor, ci si pentru locul de vis in care se gaseste. V-am spus de papanasii cu dulceata de fructe de padure? Sau de laptele proaspat de vaca pe care dimineata il puteam cere in locul ceaiului?DianaD & Alexandru 12 04 2006

Mergi la inceput