Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
Buna fetelor! La multi ani sarbatoritelor ultimelor zile!
Va urez si eu Paste fericit!
Am vazut lucrusoare superbe! Sa le stapaniti sanatoase si voi si bbii!
Moniland, foarte frumoase numele alese.
Setea poate sa prevesteasca o viroza. Am patit-o pe pielea mea. De fapt, eu nu ma simteam bine de o saptamana, dar nu stiam ce am. Acum doua zile am picat la pat
. M-a vizitat si salvarea, in asa hal am fost
. Cu toate ca in general nu ma ating de medicamente, acum sunt nevoita sa iau antibiotic. Asta e, de cand iau, plus paracetamol o data - de doua ori pe zi, am inviat.
La toate astea s-au adaugat si contractii si dureri urate de burtica. Bb-ul misca de zor, sper sa fie ok, saptamana viitoare merg la eco.
Asa ca o iau usurel cu Pastele, am vopsit oua si cam atat
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dariaioanaxx Moniland- parca ziceai ca vreu doar cate un nume pt. fetite ![]() se vede ca te ai razgandit![]() |
Asa am zis pana m-am dus la socrii si socrul meu mi-a zis ca are o doleanta. Nu-l intereseaza ca nume pun la fetite dar sa poarte si numele Ioana si Maria. Cica au fost femei puternice in viata lui si i-ar placea ca nepoatele sa poarte si aceste nume. Si acum ce sa fac sa-mi refuz socrul de 80 de ani? Mai bine ma pun bine cu el.
Oricum sotul meu a zis sa nu tinem cont de ce vrea tatal lui si sa facem ce vrem. Asa ca... inca ma uit la nume si incerc sa ma obisnuiesc cu ele.
25+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
Blanca, sa ai noroc de masina si fara niciun incident neplacut cu ea.
Mada, bibuga, cred ca e ceva in atmosfera ca si eu am avut ieri dureri de burta si spate. Chiar si azi dimineata m-am trezit cu ele. Am bagat repede un no spa si m-am dus la serviciu. Acum e mai bine.
Cornelia 
25+
Laura Ioana
Irina Maria
crisarh spune:
Fetelor, am desenat ceva pe pereti, am facut o poza, dar nu stiu cum s-o pun s-o vedeti si voi; Ma ajutati si pe mine? ![]()
20+ 
crisarh spune:
Am pus poza pe adresa comuna, ca nu stiu altfel cum; mai ales ca o am pe calculator; cine vrea vede acolo cu ce ma delectez eu azi ![]()
20+
meleea spune:
Sper s fie o viroza,ca nu imi doresc sa fie diabet gestational, am citit ca sunt sanse sa ramana si dupa sarcina sau sa fie transmis colilului(nu f mari dar sunt sanse),mai ales ca fratele meu are diabet si mi-e cam frica. dupa paste vb cu doc sa vedem ce zice.Pana atunci o sa iau un aprat de glicemie de la frate-miu si sa notez valorile cateva zile(inainte de masa ,dupa masa si la o ora doua ma indruma el).
Si eu am program artistic noaptea la 4 ma trezesc si pe urma la 6.30-7 iar drepti plus ca tresar in somn de ma trezesc speriata
,poate e mai bine ca ne oisnuim cu programul![]()
si nu o sa mai fie chiar greu asa......stie el organismul sa se pregateasca.....nu crede-ti?
Meleea
25
romanitza spune:
Paste fericit!!!
La multi ani cu intarziere sarbatoritelor de ieri!
Foarte frumos ati decorat camera lui bb, o sa ma inspir si eu dupa niste situri gasite pe aici, dar mai astept cel putin o luna pana o sa ma apuc de asta. Deocamdata mi se pare prea devreme...
Moniland - mi-au placut mult numele alese de tine, sunt deosebite.
Cornelia, meleea - sanatate multa!
Eu voi fi plecata pentru cateva zile, asa ca va doresc sa va bucurati in liniste de sarbatorile de Paste si sa ne re-citim cu bine
peste cateva zile!
25+ 
uliiasi spune:
Buna, dragi mamici de zmeurici!
Am intrat si noi sa va uram sarabatori minunate si linstite, sa va ohihniti si sa va relaxati si sa aveti grija cat si ce papati
.
crisarh, super simpatica albinuta! Ai talent
.
Eu am fost azi prin oras sa caut ceva de imbracat pentru o cununie civila, am gasit cu chiu cu vai ceva, dar sunt cu maneca scurta...sper sa nu inghete si sufletul in mine....
Si cand m-am intors acasa, in metrou, cum a, intrat, un nene mi-a cedat imediat locul, hihihi, e prima data cand mi se intampla.
Noi vom pleca din Bucuresti si ne vom intoarce abia duminica viitoare, deci 2 zile voi recupera ce ati scris intre timp...
Va imbratisez cu drag, aveti grija de voi si de bebei si sa ne reintalnim cu bine in cateva zile. 

Iulia
27+ 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisarh Am pus poza pe adresa comuna, ca nu stiu altfel cum; mai ales ca o am pe calculator; cine vrea vede acolo cu ce ma delectez eu azi 20+ |
am vazut poza
fain tare stii sa desenezi,eu nu as putea desena asa nici intr-o mie de ani :((o sa ii placa sigur bebelushei

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

pogos spune:
Dragelor,
Nu stiu cand voi mai intra, cu siguranta de-abia dupa sarbatori.
Asa ca vreau sa va urez un Paste fericit, cu lumina in suflet, cu iubire si intelegere!
Va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
Tudor