Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori,sa va calauzeasca pasii,sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra.Un Paste fericit alaturi de cei dragi! 

pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea Mai nou ,am o sete de nu-mi trece cu nimic zici c am nisip in gura. Sper sa nu fie diabet..... ce alte simptome mai sunt ![]() ![]() Meleea 25![]() |

20+
blanca000 spune:
Ieri am reusit sa ma intalnescu cu iepurasul pentru cadourile finutilor mei mici..le iau in fiecare am ceva de imbracat sa fie nou pentru Paste. La fel si anul acesta le-am gasit lucrusoare superbe. Investesc investesc....caci vine si bebe al meu
.
Ma uitam ieri in magazinul de hainute cat de frumoase sunt...mai ales rochitele de vara din in sau pana topita
dar nu va mai zic ca fac pofta....aaaaa...si balerini din lac albi..mmmm...dar
.
Inca sunt la birou.....ce plictiseala...si nici voi nu sunteti f active...framantati cozonac ?
25+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
eumada spune:
Sub nici o forma Blanca nu framant cozonac
Am avut niste meseriasi si acum am casa cu moloz si alte chestii.
Astept sa vina sotul a mergem la cumparaturi si apoi sa curete cat de cat ca maine vin altii si tot asa.
Eu nu pot nici sa dau cu matura ca ma doare burta.
Nu stiu cum rezisti la servici,eu am stat ceva mai mult pe scaun si inpicioare si iau no spa de trei zile incontinuu ma tine o durerv asa....
OFFFFFF
dimineatza am picioarele umflate.......
Madalina
21+
Eva-Maria
crisarh spune:
He he, nici eu nu coc cozonaci, ci pictez camera bb-linei, desenez cu acrilice floricele, iepurasi, albinute, fluturasi, norisori, ce imi trece prin cap; ma aplec cam greu, ca le desenez cam la 20cm de podea si trebuie sa ma grabesc sa termin ca mai incolo n-o sa mai vad pensula de burta
asa ca suntem tare ocupate amandoua, mai trec din cand in cand pe la voi sa vad ce mai ziceti![]()

20+ 
blanca000 spune:
Off Mada ce te mai chinui si tu cu durerile astea....doctorul ce zice, de la ce te doare? Eu ma simt bine..nu ma doare burtica..doar seara cand ma intorc pe o parte pe alta si trebuie sa o misc si pe ea..altfel nu am nimic...baaa...ma mai doare noada de la stat pe scaun 8 ore..dar din mai vreau sa trec la 6 ore.
Ma simt altfel ok si nici acasa nu vreau sa stau ca m-as plictisi. Dar pe la 01.06 cred ca intru in prenatal.
25+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui crisarh He he, nici eu nu coc cozonaci, ci pictez camera bb-linei, desenez cu acrilice floricele, iepurasi, albinute, fluturasi, norisori, ce imi trece prin cap; ma aplec cam greu, ca le desenez cam la 20cm de podea si trebuie sa ma grabesc sa termin ca mai incolo n-o sa mai vad pensula de burta asa ca suntem tare ocupate amandoua, mai trec din cand in cand pe la voi sa vad ce mai ziceti ![]() 20+ ![]() |
vrem poze sa vedem cum a iesit camera cand e gata

eu una ma mai inspir de pe la voi,tare imi sunteti de ajutor

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

vally spune:
v
| citat din mesajul lui crisarh merci doinique! ![]() salut si eu fetele gravidute! La multi ani ! sarbatoritelor din luna aceasta sa ajungeti la termen si sa aveti nasteri usoare ! ![]() Noi nu am mai intrat de mult deoarece ne oboseste calculatorul, dar am mai intrat cat sa va mai citesc; Suntem bine, ne mai luam cate un concediu medical ca sa ne odihnim si sa nu stresam bb-lina; Am simtit-o prima oara ca a miscat la 20 de saptamnai, desi am impresia ca ceva ceva am simtit eu si inainte, dar nu eram sigura ca e ea sau nu; Ce vreau sa va intreb, n-o prea simt in fiecare zi ca misca, este vre-o problema? La 21 de saptamani voi simteati in fiecare zi? Sau mai incolo o s-o simt in fiecare zi? Ne-am inscris la un curs despre sarcina, nastere+lauzie, alaptare si legislatie; Am fost la despre sarcina si nastere+lauzie, dupa pasti urmeaza alaptare si legislatie; este foarte interesant, pt mamicile la primul copil il recomand, ne invata multe lucruri noi si ne raspund intrebarilor sau nelamuririlor noastre; De fiecare data vine cate un medic si ne introduce in lumea medicinei, a fost o tipa de la giulesti, apoi unul de la elias, sa vedem data viitoare de unde o mai veni; Cine doreste, nu vreau sa fac reclama, imi da un pm si spun unde; Am aflat ca spitalele sunt pe grade si ca nu toate sunt pregatite pt nasteri de prematuri, ce m-a interesat pe mine, si va zic de spitalul la care voi naste, nu zic de celelalte pt ca nu sunt sigura ca am retinut bine, ca la Maternitatea Polizu se poate naste de la 26 saptamnai si au aparatura necesara pt a-l mentine pe bb in viata; Chestii din astea aflam la curs; cum iese bb si ce proceduri urmeaza medicii in caz ca bb se blocheaza pe traseu; Am aflat ca exista o facultate de moase!? Voi stiati? Ca noi am ramas foare surprinsi de asa ceva; Desi ar fi super daca toate moasele merg la facultate; Am aflat cum procedeaza moasa atunci cand ajuta fatul sa iasa; nu se urca cu picioarele pe tine sau nu-ti infige un cot in burta ca il poate rani pe bb ci trece doar bratul peste burtica ta si cu tot bratul incepe si impinge astfel incat sa nu-l raneasca pe bb; a recunoscut si medicul ca a auzit de moase care s-au catarat pe gravida cu genunchii s-o ajute sa impinga si a zis ca nu e corect asa; La cursul urmator o sa intreb cum se face cu alaptarea , cum te mulge moasa, ca nasa mea mi-a povestit ca s-a urcat moasa in spatele ei si a tras-o de tzatze ca s-o mulga ca sa iasa laptele si sa se formeze canalele si a durut-o rau de tot , dar alta solutie nu exista? mie mi se pare cam barbar asta; Hai ca m-am lungit prea mult, ce pot spune, ca suntem foarte incantait, eu si sotul deoarece trebuie sa vina si sotul la cursuri, asa ca vi le recomandamSi va mai recomand un film, "Nasterea" se numeste, si sunt explicati pasii de cand intra gravida la termen in spital pana la iesirea cu bb in brate; Recunosc ca filmul este filmat la Polizu si ca am aflat de el de la o parturienta (nu pacienta = bolnav, ca e gravida nu bolnava, asa ne-au zis la curs ca se numesc gravidutele) Tot la curs am aflat de testul de diabet si am aflat ca trebuie sa-l fac pana intre 24 si 28 saptamnai; Si atunci, am rugaminte ala voi, ca am vazut ca sunteti care ati facut aceste analize, in Bucuresti, unde sa merg sa le fac? Care clinica, spital este sigura? p.s.: daca nu se supara administratorul, pot sa pun link-ul cu filmul si unde se face cursul in mailul comun, pentru cine doreste sa mearga? 20+ ![]() |
vreau si eu la curs

este fff interesant!!!eu sunt obosita rau..de 2 nopti am insomnii,nu gluma
ieri seara m-am culcat pe la 23:30 si m-am trezit de la 4:00,si aseara m-am culcat la 24:00 si m-am trezit la 3:30 
oooffffff....si in o sa am musafiri la greu incepand cu aceasta seara..nu stiu ce ma fac....daca nu reusesc sa mai intru vreau sa va urez:

vally
s22+
Adelina
vally spune:
| citat din mesajul lui blanca000 Uite Moni detalii despre patut : Dimensiuni: 133x75,5x107H cm. Suport de saltea ortopedic, din lemn de fag natur, realizat special pentru sanatatea si protectia coloanei vertebrale a copilului dumneavoastra. - reglabil pe 2 pozitii de inaltime; - suport de saltea 127 x 65 cm. Lateralele patului: - au lonjeroanele superioare protejate cu material netoxic, gumos si elastic, pentru protectia dintisorilor bebelusilor; - prin scoaterea rotilor si a unei laterlale, patul de copii de transforma in sofa; - sunt culisabile pe verticala si permit accesul usor la copil. Lacurile utilizate sunt rezistente si netoxice, toate materialele folosite in constructia patuturilor respecta normele CEE. Sertar: - in culori disponibile dupa placul dumneavoastra; - se poate introduce pe ambele parti laterale ale patului, in functie de asezarea lui in camera copilului. Set de 4 roti de lux, multidirectionale, 2 cu blocatori. Optional: Set de talpici pentru transformarea lui in Pat - Leagan. A costat ceva..dar am dat avans acum si restul cand o sa vina... L-am ales de la babycomfort cu www in fata si .ro la sfarsit 25+ EvaBubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
si mie tot patutul acesta imi place, dar pe alta culoare! e super!

nu stiam ca trebuie sa faci comanda..deci dureaza ceva pana il ai vally
s22+
Adelina
bibuga spune:
salutare fetelor!
in primul rand va doresc Paste Fericit,bb sanatosi si cumintei,zile minunate de relax cu papa bun obinute fara efort
!
va felicit pt noile achizitii care vor arata si mai minunat cu bb inside!
ca si idee de amenajare pt camera bb va dau un link
http://www.paidi.de/babyzimmer/babyzimmer/uebersicht-a-z/
chiar daca nu ne permitem acest lux,ne putem orienta la zugraveala...
noi am avut un noroc fantastic sa "prindem" o comoda si dulap paidi(gen arne dar cu mai multe usi) la un pret de 1100 ron de la un particular cu firma mica din mures.camera asteapta sa fie zugravita,de fapt toata casa plinge dupa refreshment dar mi-e cam groaza de deranj.
altfel raportam contractii zilnice una-doua suportabile,deci mai bine ca acum 2 sapt cind au inceput sa fie regulate si dureroase.n-am luat nimic,m-am bagat in pat si am zis adio serviciului si eforturilor.
cum ati spus fetele -n-ar fii mare probl.daca nasterea s-ar declans.dupa 23 sapt ???
ieri seara am fost cam depresiva,nu ma simteam bine,bb misuna pe la col si simteam presiune in vagin.azi e mai bine sper sa stea cumintel acolo,ceea ce doresc si bb-ilor vostrii...
va 
bibuga 25+