Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

hai ca am gasit sper sa fie de folos
am uitat BUNA DIMINEATA FETELOR ,VA UREZ UN PASTE FERICIT , BBI CUMINTI SI MULTA SANATATE!

Meleea 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Mai nou ,am o sete de nu-mi trece cu nimic zici c am nisip in gura. Sper sa nu fie diabet..... ce alte simptome mai sunt

Meleea 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi si de la noi..hmmm..am reusit sa capat o mica raceala..gatul ma doare ,nasul infundat ..ii dau cu ceai si faringosept,astept sa vad efectele inainte sa iau si alte pastile.
Foarte frumoase lucrusoare ,patuturi si camere,sa le poarte si sa le foloseasca sanatosi bebicii vostri.Mai intru diseara sa va citesc ca azi e mami acasa si ma mai invart e langa ea ca mare treaba nu fac..O zi buna va doresc!!!

Ylla 26+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata fetelor.meleea poate doar incepi sa racesti.nu te panica.eu 2 zile am baut apa de nu ma puteam opri,apoi de ieri am simtit o usoara durere`n gat,iar acum....aaaauuuuuuu gatuuuu ma omoara.nasul e infundat si pot declara oficial ca am racit.iar.n`am racit asa des de cand ma stiu.
sa aveti grija cu branza gorgonzola pt ca adineauri a dat la stiri de o branzica infestata cu nu stiu ce care este periculoasa pt femeile insarcinate-poate duce la pierderea sarcinii-si copii.
pentru mine este inca o zi de munca.al meu sot inca doarme si pret de vreo 10 min am avut senzatia ca e sambata.el numai sambata statea acasa.si maine lucram program normal iar liber doar luni.uhhh...cam aiurea.
foarte frumos patutul acela verde crud.numai bine daca va vine in mai.chiar la timp.sa`l stapaniti sanatosi alaturi de bebe.
Pastele il veti face acasa?noi mergem in sinaia asa ca maine`mi voi lua ramas bun de la voi pana marti.
va pupic si sa aveti o zi cat mai buna!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Buna dimineata dragele mele,

Aseara, am adormit instant cu bagajele semi-desfacute, asa ca dimineata asta, de la 7, am fost vioaie si m-am apucat sa va citesc din urma.

Am fost si eu 3 zile acasa, in Romania, si m-am bucurat cred de ultimul zbor inainte de "marele" eveniment. Din pacate nu am putut ramane si de Paste pt ca eu azi si luni am niste proiecte de predat asa ca am primit oua rosii la pachet si gata Pastele pt ca eu nu cred ca am sa mai gatesc mare lucru - e mai comod sa ne urcam in masina si sa mergem undeva la mare, pe coasta, la un restaurant ceva, asta daca va fi soare...acum ploua aici si nu imi vine sa cred ca eram in maneca scurta miercuri si joi, in Bucuresti..

LA MULTI ANI si tot ce e mai frumos pe lume, voua si bebeilor vostri, pt bia77 si getasava - pt ieri!!!

Giova, Pogos, Doinique, Moniland, Dienuta79, Romanitza, mQQm, ylla2009, uliiasi, lucialu MULTUMESC din suflet pt urarile minunate pe care mi le-ati facut! Chiar ma simt grozav la 30 de ani si cred ca o sa imi fac cel mai pretios cadou in iulie - august anul acesta.

Acuma tre sa fug la serviciu, adika sa ma gatesc una alta si va mai scriu de acolo.

Cu drag,
Luana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

, sunt mai lenesa cu scrisul de doua zile ca am multaaa treaba.

Crisarh, oribil ce povesti spui tu de moase, ca se urca pe tine ca una ca alta, numai sa indrazneasca una ca nush ce-i fac .........ufff, sa imi raneasca meu sau pe mine, atat ii trebe.
Blanca, frumusel patutul, sa il folosesti cu drag.
Micaalsa, super peretii, trebuie sa gasesc si eu de alea de lipit pe pereti ca tare mi-s dragi mie daramite la bebici, cred fff mult.
La multi ani la fete - luanambbro, bia7 si getasava - , scuze de intarziere.
Bun venit in grup la noile mamici, sa aveti bbei sanatosi si frumosi!
Ma bucur pentru toate fetele care au venit cu vesti bune de la dr. Noi avem un pic pana la urmatorul control care va fi la 28 sapt, asta inseamna 6 sapt diferenta intre un control si celalalt, dar daca dmnu' dr asa a spus asa o sa fie, chiar daca mami e foarte nerabdatoare sa o vada pe bebelina. De fapt daca ar fi dupa mine mi-as face eco in fiece saptamana

viitoare mamica fericita!!! 24+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata fetelor,

Multumesc frumos pentru aprecierile pozitive la adresa patutului lui "brotacica"...o sa incerc sa il aranjez frumos in tot contextul camerei.

Azi am venit la birou, lucram pana la ora 14:00 dar poate plec mai devreme ca am prioritate si mai ales ca nu e nici un sef pe aici. Iar m-am incumetat la autobuz dar a fost floare la ureche...liber ca pasarea cerului .

La noi a venit iepurasul cu o masinuta micuta-mititica..de invartit prin oras..e un 107 in 4 usi sa aiba si bebita locul ei acolo in spate. E micuta rau si frumoasaaaaa.....

Zi mare astazi, avem program de mers la cimitire, la biserica sa trecem pe sub masa...si etc. Maine plecam si noi in deplasare la socrii..la odihna si haleala si aer curat.

25+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor am intrat sa va uram PASTE FERICIT si lumina invierii sa fie si in sufletele voastre ale mamicilor de bebelusi.

Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca de rele

Madalina 21+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor va doresc Paste Fericit alaturi de cei dragi, cu lumina si bucurie in suflet!
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Ayda 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Lucialu-da mai, asa scrie la inceputul de capitol. in sapt. 28 intram in luna a 7a ; referitor la raceala, n am fost niciodata asa de rau infundata, de fapt sa tina asa de mult; am ajuns sa pun si vibrocil picaturi desi nu sunt indicate in sarcina, pt. ca sunt momente cand simt ca ma sufoc; asta e, cu Dumnezeu inainte! am aflat acum de niste picaturi PINOSOL, care n are fi contraindicate pt. noi si cica ar fi bune,o sa caut sa vad daca gasesc; pt ca picaturile cu apa de mare, sunt "apa de ploaie" nu de mare !
Blanca - superb patutul, eu sunt innebunita dupa verdele crud!
Moniland- parca ziceai ca vreu doar cate un nume pt. fetitese vede ca te ai razgandit eu astept morfofetala de saptamana viitoare unde sper ca a ramas tot fetitza si apoi ma mai gandesc la alte nume in afara de Daria, mi ar mai place Iris sau Letisia;

tuturor si PASTE FERICIT !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.22 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput