Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

Am intrat in primul rand sa va urez un Paste fericit! alaturi de cei dragi si sanatate multa.

Ca sa va mai spun cate ceva despre mine ar fi poate prea multe, dar pe scurt: norocul meu ca merg la 2 medici dintre care unul putin mai panicar in sensul ca toata sarcina mi-a prescris o gramada de pastile pe care nu le iau dar si o gramada de analize pe care le-am facut ca astea nu strica niciodata, dimpotriva. Si uite asa am descoperit eu ca am facut diabet gestational (poate de aici bebe are un avans de 2 saptamani deja), pt care tb sa tin regim diabetic si sa imi urmaresc de cateva ori pe sapt glicemia, si m-am mai chinuit si cu o nenorocita de candida pe care nu am descoperit-o vreo luna de zile pt ca eu tot faceam doar analiza de secretie vaginala pana cand dr asta panicar mi-a dat sa fac o cultura de col iar candida a iesit doar in col nu si in secretia vaginala. Deci dupa o luna de chinuri de ajunsesem praf jos atat de tare ma atacase aceasta ciupercutza, am scapat de ea cu 3 ovule....In rest, inima isi face in continuare de cap, Elena ma alearga prin parc toata ziua asa ca durerile de spate si de oase sunt la ordinea zilei cu toata gimnastica pe care o fac...
In schimb bebele e bine, sapt trecuta la ultima masuratoare avea 1550g, e inca in pozitie transversala si sper din tot sufletul sa se intoarca cranian cat mai curand si sa nu mai creasca mai mult decat tb ca sa il pot naste natural, ca multe dorinte, dar ce vreti, mor de teama unei eventuale cezariene....
Si inca un pocinog, la inceputul saptamanii a inceput sa mi se intareasca burta si simteam si oarece jena, asa ca am ajuns la spital pt o monitorizare. Cica nu aveam contractii dar mie tot mi se intareste burta si ma si doare cateodata. Mai pateste cineva asa ceva?

Cred ca mai vroiam sa zic multe, dar am uitat (s-au dus toti neuronii).
Va pup si va doresc inca o data Sarbatori fericite!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 29+(31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Paste Fericit! Multe oua si cozonaci rumeniti mmm, ce mi-e pofta!
Sa petreceti sfant si cu multa dragoste!

Va

26+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna gravidutelor!
Am lipsit mult, stiu, dar motivat. Nu mai am net la serviciu si acasa nu imi gasesc niciodata timp sa si scriu. Abia reusesc sa mai citesc din cand in cand, dimineata, inainte sa se trezeasca Radu.
Bebita mea este bine, creste si ma mangaie foarte placut. Acum nu stiu cat mai cantareste pentru ca nu am mai vazut-o de la 24 de saptamani cand avea 580g.
Asupra numelui nu ne-am hotarat inca pentru ca nu reusim sa cadem de acord .
Am vazut ca se trec in listuta numele doctorului si spitalul. Eu sunt la domnul doctor Cristian Peteu la Spitalui Universitar Bucuresti.

Va pup pe toate si va doresc Paste Fericit !

Andreea 28+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi...o sa fiu rapida..mami deja s-a apucat de cozonaci,raceala a mai cedat,mai am doar o mica senzatie de discomfort.Aseara am fost la biserica si nu am mai reusit sa intru.In caz ca nu reusesc sa mai apar VA DORESC PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI,LUMINA IN SULFET SI CREDINTA!!
E prima data cand bebicul da suturi noaptea..ce o avea ca si-a inceput programul de pe la 4 si a terminat la 5,acum cum m-am trezit cum m-a luat iar la suturi..si sa vedeti ce miscureala pe el cat am stat in biserica...
Va imbratisez cu drag ...dragele mele...sper sa intru curand ca daca nu..am mult de recuperat.

Ylla 26+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata mamici!Sa aveti un Paste Fericit,plin de lumina si bucurii alaturi de cei dragi!noi azi plecam la Sinaia dupa servici asa ca`mi iau de acum ramas bun de la voi pt 2-3 zile.va pupic

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, mai Ancuta prin cate treci. Dar tu ai putere si rezistenta psihica si vei avea doi copii minunati.
Crisarh, foarte frumoase desene ai facut si mult curaj sa le faci asa... fara sablon. Cand vei fi in pana de idei gaseste inspiratie pe net cautand clipart flowers sau ce vrei tu. Le printezi si apoi cu indigoul le copiezi pe perete si incepi sa le colorezi.

Eu de sarbatori stau acasa cu toate ca planul era shopping la Budapesta. Dar nu ma duc ca nu vreau sa ma risc la nimic. Azi am cumparat si 1,5 kg de prajituri: dobos, albinita si Kati. Nu cred ca o sa am musafiri asa ca cineva trebuie sa le manance Duminica la pranz vom merge la parintii mei la masa si seara ne inatlnim cu prietenii.

Camera fetitelor este gata zugravita. Mai mult roz decat mov dar imi place culoarea. Urmeaza montatul mobilei si apoi restul accesoriilor.

Va doresc si eu Paste Fericit!!!!
Sa va odihniti si sa va distrati si daca se poate in acelasi timp

25+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

moniland mie imi plac numele printeselor tale !!! mi se par potrivite (nu ma intreba de ce )
si noi la fel inca nu sunt hotarati 100%; ne mai gandim la : Sabina, Sara, Mara, Denisse, Katie (nu prea merge la noi...), Klara, Timea, Gloria, Raisa cam multe... e greu ....

Gravidute va doresc si eu PASTE FERICIT alaturi de cei dragi,sarcini cat mai usoare in continuare !!!

vally s22+ Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetle ! Va doresc un Paste Fericit si bebeii nostri sa se nasca cu bine si sa fim sanatoase !
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Va urez si eu un Paste fericit alaturi de toti cei dragi!!!

...asa pe fuga, caci ma asteapta treburile!
in ultima vreme nu prea am mai avut vreme sa scriu, doar am aruncat asa cite un ochi sa vad ca totul e in regula pe aici.

Patricia s24 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Va doresc un Paste fericit si toate cele bune!
si sarcini usoare!

Mergi la inceput