Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
coccorina spune:

Sa va aduca invierea si zilele ce urmeaza, lumina in casa si in suflet si mai presus de toate, bebici sanatosi si frumosi!!

viitoare mamica fericita!!!
24+
Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
monica2008 spune:
fetelor va urez paste fericit si sa dea dumnezeu sa avem bebelusi sanatosi
eu is varza aseara am stat la denii pana la 9.45 ca sa ma marturisesc am venit si am facut pasca si am adormit la 2,dimineata iar la biseraica la impartasit si abia acuma am terminat mancarea.is varza si eu si cumantamea
.acuma trebuie sa ne pregatim ca plecam la neamuri la firenze
va pup si mai vb
monica mamica in devenire
+28
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
vally spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

vally
s22+
Adelina
alinutza78 spune:
Buna gravidutze
Nu am mai intrat de mai mult de o saptamana, dar am fost super ocupata sa finalizez toate lucrarile inainte de sarbatori.
Nu am reusit sa citesc mare lucru din urma, dar voi fi o saptamana la parinti in Iasi..si atunci...lectura la greu![]()
Noi suntem bine...strumful miscoteste de zor..mai ales noaptea. Ma bucur ca desi burta e mare, nu resimt dureri...in schimb iritatia mea inghinala imi da de furca in continuare...si din cauza programului infernal a trebuit sa anulez si programarea la dermatolog
Vreau sa va doresc multa sanatate...am retinut ca sunt gravidutze care se lupta cu simptome de raceala...poate sarbatorile vor fi un prilej de relaxare si odihna si atunci ne vom repune toate pe picioare..ptr ca ne asteapta luni grele![]()
Bun venit noilor gravidutze...felicitari celor care au venit cu rezultate pozitive de la echo..

si...Paste fericit tuturor gravidutzelor si familiilor lor

multa lumina in suflet si in case...si sa ne reauzim dupa sarbatori vesele, optimiste si pline de energie

PS: aveti grija la indigestie
Alinutza
23+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
CRIXIA spune:
Bun gasit dragelor!
Am revenit dupa muuulte saptamani, scuze plizz!
De abia acum vin cu vestea ca simt miscarile fluturasului, am impresia ca mai tarziu decat la prima sarcina. Dupa sarbatori, sapt viitoare mergem la 4D si la control ...sper sa va aduc vesti bune!
Un Paste fericit!!!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+21 sapt 
CRIXIA spune:
Pentru pagina 1:
Spitalul privat Euromaterna - Dr Rusa Ioan-Marius
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+21 sapt 
adrianafedorca spune:
salutare burtici
sper ca sunteti bine toate, n-am avut timp sa citesc nimic, o sa recuperez zilele astea, azi toata ziua am pregatit pt Paste, noroc ca m-a ajutat si mama altfel nu stiu daca treminam vreodata, ma misc tare greu, de paste o sa mergem la casuta noastra draga, o s afacem gratatrel in curte , sper sa fe vreme frumoasa
noi suntem bine , Doamne ajuta sa fim bine in continuare
va dorim sa aveti un Paste fericit si Doamne ajuta sa ne auzim cu bine

_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
28+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
anemona27 spune:
Urez si eu tuturor fetelor un paste fericit alaturi de bebicii nostri dragi.
Eu astept sa se faca stufatul care e inca in cuptor,in rest totul terminat si casa plina de flori.
Va pup si sanatate multa 
27+
Alina spune:
Din pacate,nu am avut timp de scris pe forum in ultimele zile,treburi peste treburi dar sarmalele,cozonacii si ouale sunt gata
.
Va urez si eu :
Paste fericit!
Sa petreceti in liniste si sanatate,sa ne aduca Iepurasul numai bine,sarcini usoare in continuare.
Alina,mami de printesa si
baby 
sanziana spune:
Lumina in suflet, sanatate, ganduri bune si bebei sanatosi!
Paste fericit!
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)