Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
blanca000 spune:
Fetele mele dragi cu burticute frumoase am intrat si eu putin sa va urez PASTE FERICIT, LUMINA IN SUFLET, DRAGOSTE IN CASE si UN BEBE PERFECT.
Eu sunt la soacra, mananc si stau
si in curand somn..sper sa ma trezesc sau sa rezist sa merg sa iau lumina. Biserica e si f f aproape..tre' sa fac si eu un efort.
Imi e greu sa scriu din pat...asa ca va pup.
Zi frumoasa maine si masa imbelsugata (voi sa mancati moderat).
26+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Rallu spune:
Am intrat si eu sa va urez un Paste Fericit !
Fie ca iepurasul sa va aduca multa sanatate si sarcini cat mai usoare (atat cat a mai ramas)
!
Noi am termina pregatirile (adica am facut curatenie, ouale si friptura ca restul de mancare a fost "importata" de la parinti).
Anul asta o sa stau cuminte acasa, cu tata, si o sa astept sa vina sotul si mama cu lumina.
Nu ma incumet sa ma bag in aglomeratia si imbulzeala specifica bisericilor din Bucuresti.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 29+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
ylla2009 spune:

PASTE FERICIT DRAGELE MELE ALATURI DE FAMILIE SI DE BEBICI.VA DORESC LUMINA IN CASE SI IN SUFLETE.
Ma bag la somnic sa ma duc cu mama la biserica.
Alinax spune:
vroiam si eu sa va urez un Paste fericit!!! si bebici sanatosi sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem la termen ca deja nu mai e mult
CriPOD spune:
Paste fericit, mamici, tatici, zmeurei si zmeurele!
ylla2009 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!VA DORESC UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI DE ZMEURICII VOSTRI IUBITI

Ylla
26+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Luanambro spune:
Hristos a inviat!
Liniste in suflet si multa fericire pentru toate lunile care o sa vina!Sa aveti parte de tot ce e mai frumos, voi, cei dragi voua si mai ales bebeii vostri minunati!
Luana 26+ 

Moniland spune:
Azi noapte fetele au miscat foarte mult, iar azi dimineata erau in forma maxima. Se vede ca au crescut. Chiar si sotul meu le-a simtit
ca pana acum nu prea a avut succes.
25+
Laura Ioana
Irina Maria