Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 4

danielle02 spune:
`neata burtici LA MULTI ANI!!! Bia si Getasava
felicitari fetelor care au fost la eco si au venit cu vesti bune,sa curga vestile bune pana vin bebelushii si sa nu ne mai facem atatea griji
ma bucur ca v-au placut lucrusoarele Melissei,cele mai multe sunt de la Next,daca vreti sa stiti de unde le-am luat,plus ca mai am multe d la Ebonee,le-am sortat si le-am bagat in sertare inapoi ca nu am timp de spalat si calcat acum :(((
de luni nu mai am nici o noapte linistita,Ebonee e racita sau se pregateste ptr varsat de vant??!! ca asa arata mai mult,febra mereu,si noaptea trecuta a facut,plansete,urlete,dormit pe mine,ce mai?arat ca un zombi mergator prin casa,noroc de cafea ca ma mai trezeste ptr cateva ore :(( abia astept sa ii treaca sa prind si eu o noapte linistita de somn,ori o mut cu taicasu` in pat in weekend :D
ne apropiem de weekend si Paste,abia astept,nu am facut decat putina ordine,iar mancare nici nu cred ca fac ca si asa weekendu` trecut am luat mancare din oras sau am fost la restaurant ca sotzu` e tare mofturos la mancare,mie imi convine :D
v-am pupat,sa auzim numai de bine
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

lucialu spune:
'neata si de la noi!Luanambro,Getasava,Bia!!!
Sa fiti sanatoase ,iubite, sa aveti BBi sanatosi si voiosi si tot ce va doriti voi!
Nico Bine ati venit!Sanatate si sarcina usoara!
Mica nu sh ce sa zic cu chistul.Imp e ca e BB bine.
Moni categoric e bine cand ai vesti bune despre puisoriMai ai si tu un pic si vezi iar bblinele miscacioase.
Mqqm bafta la test,sa ai rez bune cu glicemica.Si pupa mea e o agitata de dupa-amiza pana noaptea tarziu.Dimineata greu se trezeste
Pe mine m-ati confundat de data asta, inca nu am luat contact cu asfaltul si sper sa n-o fac nici de acu nainte pana nasc
Burticilor care au comis-o nu pot decat sa le spun ca surorizez cu ele,chiar stiu cum e
si Doamne ajuta ca sunt zmeureii in buna stare!
Elenada imi pare rau ca iar nu-i a buna cu stomacul.Offf!Dar imi place mult psihicul tau"numai 3 luni"
Ylla important e sa dai afara daca e fiere, ca te simti mai bine in mod normal dupa.
Siacob sa stapaniti sanatosi patutul!Sigur recupereaza BB greutatea.Vezi sa nu fii stresata, ca si asta mai influenteaza pe acolo.
Ionik bine ca a fost fals alarm!
Giova,drum bun si sa va simtiti bine si sa va intoarceti sanatosi!
Uliasi nu sh ce sa zic cu ciumpercutza nevinovata...Nu am experimentat in sarcina inca si inainte cand aveam luam pimafucin,excelentus,dar in sarcina nu sh ce se da.Legat de analize e normal sa iasa mai hacana! ca suntem cu imunitatea slabita,flux sanguin marit...bla bla,deci esti in grafic gravidesc
Si eu stiu ca alea 42 zile calendaristice de postanatal sunt obligatorii in special pt ca sa luam CIC-ul.Si sunt media veniturillor pe ultimile 6 luni din baza de calcul-deci brut,pt cic e din ultimile 12 dinainte de nastere din net(daca nu mai schimba astia ceva).Si se ia in calcul tot inclusiv medicalele.Si pt CO se tine cont cum spune Eumada de zilele lucrate efectiv din anul la care se refera nu din ce avem dreptul pe un an intreg de munca,asta e pe plan secund ca raportare pt calcul CO.Oricum avem de asteptat banutii de CIC,am inteles ca 4 luni in genere de la depunerea dosarelului,deci nu vin imediat...dar cand vin cica vin toti odata.
Raportez si eu varsaturi ieri noapte dupa ce o zi intreaga mi-a fost rau si greata,nema apetit...mai rau m-au speriat contractiile+junghiurile pe partea unde am avut decolarea de ou.Aseara am scapat de junghiuri.Am stat cu morcovi la pat si numa faptul ca am fost cu o zi nainte la dr m-a tinut cu mintile intregi.O luasem si eu pe urmele Elenei,"mai am o saptamana pana la s23 si la 7 luni BBlina poa sa traiasca si afara"...
Motanu e bine- o inviat.Eu as vrea sa bag o masina la spalat sa schimb patul...E VOIE AZI?
Nu stiu daca mai entru asa ca va spun de acum :spor la pregateli!Sa aveti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi,Lumina Sfanta in casele si inimile voastre!!!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

micaalsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova am facut ultimele cumparaturi, maine plecam spre Cluj. sambata spre Alba, marti inapoi spre casa. Micaalsa bine ca sunt bune vestile si ca, chistul nu afecteaza bebitza. V-ati reintors in Alba? stati acasa de paste, sau plecati la mama ta? _ Gio ![]() poze |
Stam in Alba pana la urma, vine mama incoace cu sora-mea si prietenul ei si ramanem aici. Asa ca am ajutoare

Si stam 10 zile, de-abia astept, ca asa bine ma relaxez acolo ...
Anamaria

Nasterea printesei

dariaioanaxx spune:
Lucia- incepand cu sapt. 23 intram in luna a 6 a, nu a 7 a, abia din sapt. 28 intram in luna a 7 a ....
eu am inceput sa iau augmentin, nu mai suport raceala asta si n am ce face; daca dr. mi a zis ca este safe pt. infectia urinara, il iau acum sperand sa mi treaca racealaoscillo mi se pare apa de ploaie, poate este bun preventiv ca acum nu mi face mai nimic;
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.22 cu Daria,
INIMA, A INIMII MELE!

monica2008 spune:
danielle si hainutele melisei sunt ff frumoase
abia am venit de la control am inregistrat pe tel bataile de inima a lui denis si le dau sa le auda la toata lumea
,am primit complimente de la dr ca am ramas tot cu 6 kg luate cum aveam si acum o luna
.abia astept mai am 3 sap si vad pe denis la eco si tot peste 3 sap incep si cursurile de nastere
.
de pasti mergem la firenze la neamuri sper sa fie cald sa dau o fuga si pe plaja
monica mamica in devenire+28
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

lucialu spune:
Daria stiu ca e numai luna a 6 a...m-am exprimat eu aiurea in avanpremiera,dar oricum nu calculasem bine,daca tu zici ca la 28s e luna 7,credeam ca la 27...uof!oricum tot vb cu ea si eu si sosu sa steie pana la termen ca sa se faca mare si grasumica
Sanatate!Cu paracetamol nu ai incercat?Stiu ca nu e voie p sinus.Eu nu am avut voie ca fac alergie de la el si tot ce se rec la gravi pt raceli era pe baza de paracetamol
Blanca am uitat:felicitari pt control cu rez bun!
Imi spune si mie cineva...Cinevaaaaaaaa ,daca avem voie sa spalam si sa calcam azi???ca ar fi bine pt mine sa-mi dozez efortul zilele astea si cu mancarea si cumparaturile ca sa poc sa fac fatza fara sa deranjam odoara?
my little sunshine

monica2008 spune:
bia si getasava
blanca sa_ti traiasca grasunica
monica mamica in devenire+28
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

blanca000 spune:
Lucialu uite ce am gasit "Tot ceea ce tine de curatenia din casa si gospodarie trebuie terminat pana miercuri, pentru ca in ziua de joi tensiunea spirituala atinge punctul culminant. Joia Mare reprezinta Moartea Mantuitorului si in aceasta zi nu se lucreaza si nu se framanta paine. Se vopsesc oua, se sacrifica animale si se cinstesc stramosii."
25+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

ylla2009 spune:
GIOVA-dum bun si sa aveti timp frumos-,EUMADA, LUCIALU, Multumesc pentru sfaturi, am luat no-spa..ceaiuri nu prea ca nu prea stiu care sunt permise..am facut doar un ceai de musetel,ca nu am gasit tei(asa e cand pleci de acasa,uiti locul si rostul treburilor cand te intorci),si i-am dat cu lamaie si miere ca ma incearca un pic de raceala.Sper sa nu ma ia raceala...ufff..o sa mai pap ceva lamaie cu miere si acusi vine mama si imi da ea teiul.
Strumfi al meu ..WOW..ma uimeste nu are stare deloc deloc,dar m-am obisnuit cu el asa..probabil daca ar avea o zi mai linistita mi-as face griji.Oare asa zvapaiat o sa fie si dupa ce se naste???.Nasa lui bebe are un baietel foarte neastamparat si agitat..si radea de mine ca a zis ca asa ii facea si fii-su in burta..ca eu am zis ca nu sunt obisnuita..deh,fetita mea e destul de cuminte.AHHH..am gasit cele doua poze pe care le am facute de cand am nascut-o pe printesa..o sa le scanez sa le pun in album..ma uitamacum la ea si la poze..era chiar o cocutza..ca mi-o legasera la spital de doar fata i se vedea.
Abia astept urmatorul consult medical de dupa paste..sunt foarte curioasa ce o sa zica medicul meu de nasterea naturala.Sunt nerabdatoare sa aud parerea lui..mai ales ca fiind a treia cezariana nu cred ca mi-o mai face peste celelalte doua.
HMMM..BLANCA si eu stiam ca vopsitul oulelor se face joia.O sun pe mami sa o intreb ca si asa m-am cam plictisit..sa imi dea ceva de treaba
pentru voi si pentru bebici.
Ylla 26+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

lucialu spune:
Blanca multumesc! deci ma ling pe bot de chestii de-astea...
dar patul tot il schimb,chiar daca nu spal...pam-pam
Monica felicitari pt rez bun la control!
Nu mai stiu cine intreba de mancare:deci aseara prestat supa de conopida cu mazare servita cu smantana(am pus un carnacior de gust ) si varza calita cu coaste afumate,servita cu iaurt.
Gata fetele, eu inchei transmisia.
my little sunshine