Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 3

ylla2009 spune:
Buna.
LA MULTI ANI LUANAMBRO..chiar daca cu o mica intarziere..sa ai parte de tot ce e mai bun.
BUN VENIT noilor gravidutze, sarcina la termen, nastere usoara si bebici sanatosi si frumosi.
HMMM..azi dupa mult timp..dupa o banana si cafeau de dimineatza, plus cocktailul de medicamente..cam la jumatate de ora am vomitat ..yuckkkkkk..ceva foarte amar , probabil de la bila ,si azi nu ma simt in apele mele.Am facut si eu papic,in rest nu mai fac nimik..astept sa vina mama de la serviciu,desi poate sunt egoista..as vrea sa ma rasfete si pe mine mai mult. Ei asta e ..copil rasfatat.Maine vopsesc ou cu fetele..adik sora de 12 ani si fii-mea si sambata ma asteapta o zi grea ....facut cozonac si taiat salata si toate alea.
uffff scuze pt eventualele greseli te ortografie sau scriere.
Ma uit la unele gravi care trec la semnatura 28,29+ si mise pare atat de mult comparativ cu mine..desi e diferenta doar de 3-4 saptamani.
Gata ca prea m-am intins.
si numai bine.
Ylla 26+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

siacob spune:
Salutare fetele,
Eu nu am mai intrat de ceva vreme si de ieri tot recuperez la citit...si am avut ceva de munca :))))).
Despre noi va spun ca nu am mai facut nicio eco de pe 30 martie si atunci bebelusa era mai mica cu o saptamana. Medicul mi-a recomandat sa schimb Elevitul cu Tardyferon+ Magne B6, pentru a a ajuta bebe sa ia in greutate...o sa vedem la urmatorul control daca recupereaza ceva.
Calendaristic, la sfarsitul saptamanii inchei saptamana 27 de sarcina si 6 kg luate pana acum.

siacob spune:
Tot eu :))))
Vreau sa va spun ca am cumparat patut, din acela din panza, care se pliaza. Am gasit oferta la Miniblu, cu 200 ron, este de la Hauck, are si o masuta de infasat si o bara e agatat jucarii. Eu am luat rosu, si aveau si pt baietei albastru+turcoais,,,imi pare rau ca nu am poza sa atasez...pentru fetele interesate. Eu l-am luat de la magazinul de pe Mosilor, este unul expus in vitrina.
Va pup,
Stefania

Giova spune:
am facut ultimele cumparaturi, maine plecam spre Cluj. sambata spre Alba, marti inapoi spre casa.
Imediat fug la epilat, la ora 14:30 la tuns, la 16:30 party de iepuras la marco la gradi.
Nu mai zic ca bucataria e in aceeasi stare, bagaje nu-s facute....dar le voi dovedi eu pana diseara.
Micaalsa bine ca sunt bune vestile si ca, chistul nu afecteaza bebitza. V-ati reintors in Alba? stati acasa de paste, sau plecati la mama ta?
Nico29 bine ai venit in. sarcina usoara in continuare si un baietel sanatos!
Ionik bine ai revenit cu vesti bune si col inchis.
Ylla si eu am mai vomat asa...de la fiere. fa-ti un ceai de sunatoare, cine stie ce nu i-a priit stomacului tau.
Siacob sper sa fie ok bb la urmatoarea eco si sa fi luat in greutate. au si ei perioade, stai linistita.
Sa foloseasca sanatos patutul cumparat.
va , o zi buna sa aveti.
fug la treaba.
_
Gio26+ si Marco(06.01.2006)
poze

eumada spune:
YLLA mai bine ia un no spa pentru greturi si varsaturi relaxeaza sfincterul piloric si ajuta fierea plus ca e permis in sarcina.Ceaiul de sunatoare contine alcaloizi care pot provoca contractii si dureri .Scrie chiar si pe DC despre faptul ca e interzis in sarcina de fapt cam orice e amar nu e indicat.
Tu poti sa te mai interesezi dar in principiu asa e....eu cu no spa tratez chestiile de genul asta.
sanatate multa la bebei si mamici
Madalina 21+
Eva-Maria

uliiasi spune:
Buna, mamici de zmeurici!!!
In primul rand vreau sa-i zic LA MULTI ANI!!! lui luanambro pentru ieri, si lui bia77 si getasava pentru azi . Sa fiti sanatoase, fericite, si sa aveti bebici sanatosi si la termen. Va pupacesc cu drag!!
Eu am fost azi si mi-am luat rezultatele la analize. Nu sunt stralucite, dar ma bucur mult ca nu mi-a iesit diabet gestational. Glicemia pe stomacu gol era 77,77 iar dupa ce-am baut glucoza, dupa o ora, a iesit 122,87.
In schimb candida pe care o aveam nu mi-a trecut ..OOOAAAA!!! . Si am si facut tratament cu ovulele alea Macmiror Complex care erau interzise in sarcina...
Iar la hemoleucograma mi-au iesit aiurea cateva....
- eritrocite prea putine: 3.90
- hemoglobina prea mica: 12.24
- MVC - Volum eritrocitar mediu (habar n-am ce-i aia) e prea mare: 95.90
- leucocite prea multe: 10,78
Nu stiu daca va interesau , dar stiu ca sunt unele din voi care ati facut analize si nici voua nu v-au iesit ca la carte...
Cand va aud pe unele din voi ca bebe misca toata ziua, ma tot intreb cum e ...ca al meu e asa lenes...misca de putine ori pe zi, iar aseara eram rupa de oboseala si nici el nu dadea prea multe semne, cred ca l-am obosit si pe el...:). Noroc ca chiar acum cand scriu face tumbe, ca incepusem sa-mi fac griji.
Sa aveti o zi minunata!
Iulia 27+

ayda_m spune:
Buna fetele! La multi ani sarbatoritelor din zilele acestea
Uliasi si la mine sunt zile cand misca putin...si finut de ma ingrijorez dar mai sunt momente cand recupereaza....poate asa sunt bebeii nostri mai cumintei
Ayda 27+

danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica2008 gata am terminat curatenia ![]() ia uitati pozele noastre http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/burtica%2028%20sap/ monica mamica in devenire ![]() ![]() doamne ajutane sa avem bebici sanatosi |
ce super poze,dar burtica e si mai si

hainutele sunt si ele tare frumusele,sa le poarte sanatos micutzul Denis

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

blanca000 spune:
Buna dimineata si sarbatoritelor de astazi.
Noi v-am povestit cum a fost la eco ieri..acum vreau sa ma programez dupa 1 mai si poate il prindem pe dl dr. fara uregente .
Ieri dupa eco se fatzia mica mea prin burtik de a trebuit sa o mangai si sa vb cu ea pana sa linistit..asta dupa ce ii spusesem dr ca parca nu e asa agitata...si el imi zice "sa vezi ce agitata o sa fie cand iese si trage de toate fetzele de masa din casa"
Oricum sunt incantata ca bebita e grasuna (813g) si nu are circulara de cordon...alte intrebari..uffff la urm control sper...
Giova distractie placuta la cosmetica si party de la gradi.
Ionik bravos pentru colul inchis..acum stai si tu linistita de Paste.
Yllamaine vopseti oua? Eu stiam ca se vopsesc doar joia sau sambata. Mie imi face mama cateva .
Siacob felicitari pentru patut. Eu caut din lemn..il consider mai safe pt bebe.
Pupici 25+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland Si tot eu ![]() Azi am simtit pentru prima data sau razboi intre fetite sau iubire mare. Misca toata burta ![]() ![]() ![]() ![]() |
eu cred ca era iubire mare,ca altfel nu se poate

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)