Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

giova... din pacate nu inca sunt in proces de custodie incerc sa nu vb despr asta pt ca am cosmaruri cumplite ori de cate ori deschid subiectul
in mintea mea trebuia sa am doi copii sigur o sa am 3 dar ma consolez cu minunile de langa mine deocamdata si nu pot renunta la nici unul dintre ei
panta e nasoala poate nu ar trebui sa scriu aici da nici eu nu stiu ce sa fac

Tudor ,Ale ,si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

ANI..imi pare rau sa aud prin ce treci si multa putere sa treci peste toate si sa ai o viata frumoasa alaturi de comorile tale.
EU ..ufffffimi curge nasul de l-am inrosit de tot si l-am iritat tot suflandu-l..bebe misca de zor si uneori parca ma doare cand loveste mai tare..dar probabil de la starea asta a mea.Nu sunt buna de nimik, numai in pat as sta...ufffff.O sa fac un dus fierbinte un ceai si ma risc sa iau un paracetamol,asta daca mai gasesc prin casa,si sper sa ma simt mult mai bine maine..cred ca o sa apelez si la tratamentele babesti ale mamei cu o compresa calda de otet si spirt..va spun maine dimi rezultatele..pana atunci va pupik,ma duc in pat ca nu sunt buna de nimik.

Ylla 27+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

PATRICIA si eu tot acolo lucrez de sapte ani,cu mici detasari la directia muncii si itm dar in principiu......pe mine nu ma mai impresioneaza batranii,nu sunt ceea ce par,cu tot respectul am si eu parinti pensionari....dar.....
Dar in acetse momente de criza, serviciul de tipul asta e unul din cele mai sigure asa ca.....plus ca eu am nervi de otel si sunt transanta asa ca...nu ma impresioneaza foarte multe....mai impresionabila sunt de cand sunt insarcinata dar de cu totul alte chestii nu de batrani....

va pup si incercati pentru raceala miere cu lamaie..suc de la o lamaie sau doua amestecata cu doua trei lingurite de miere...efect garantat

...

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu ma arunc pe scaunele libere fara nici o remuscare. Sa se uite daca vor. Daca eu stiu ca am nevoie si am dreptul, nu ma simt prost. Inainte de sarcina ma uitam de 3-4 ori in jur sa vad daca e altcineva care are nevoie sa se aseze si nu ocupam locurile din fata, care se presupune ca sunt rezervate. De batranii de Bucuresti nici mie nu mi-e mila, sunt o specie rara. Mamaia mea sau a sotului n-ar ridica niciodata pe nimeni si nici nu s-ar uita dupa un loc. Astia aici sunt in stare sa te zboare de pe scaun.

Patricia, n-am fost eu tocmai vrednica in post, nu l-am tinut asa cum trebuie, dar atat cat am putut, cu dezlegare de la parintele duhovnic. Adica prima si ultima saptamana si intre ele lunea, miercurea si vinerea. Dar l-am simtit ca si cum l-as fi tinut pe tot. De obicei, intre posturi, tin doar miercurea si vinerea, cum se tine, si nu mi-e greu. Poate in iunie voi fi mai vrednica si voi tine saptamana Sfintilor Petru si Pavel, mai ales ca va fi cam cu o luna inainte de nastere si as vrea sa ma spovedesc si sa ma impartasesc sa ma duc curata si linistita sufleteste. Cunosc mamici care au tinut posturile complet in perioada de sarcina si au copii sanatosi. Cred ca postul ajuta, ca e de la Dumnezeu, ca si copilul.
Pe dr nu am intrebat-o, doar pe duhovnic, dar copilul e crescut normal, cu tot gramajul.

26+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Asadar, gata cu sarabatoreala, back to business, eh?

Romanitza, Alina, sar'na, fu pe 11.

Cu surle, trambite si famfara nenea doctoru ne-a zis ieri "welcome to the 3rd trimester" si ne-a dat reteta de supliment de fier. De acum intru la vizite prenatale la fiecare 2 saptamani. In rest, totul e bine. Ei, ma mai plang eu de dureri de bazin si plevis, mai o arsura, ceva, dar astea sunt toate "normale". E funny, cand ma ridic de pe scaun sa plec, imi ia cativa pasi pana ajung in pozitie de umblat.

Eu sunt cam perplexa la cat de repede a trecut timpul, nici nu-mi vine sa cred. Si imi pare asa rau.

muffinuta, nice to hear from you again!

Bun venit gravidutelor care ne-au descoperit acum.

Numai bine tuturor!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mQQm cu intarziere!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Anisiap imi pare rau ca am deschis subiectul aici. Te cred ca ti-e greu. Doamne ajuta sa fie si Tudor langa tine cat mai repede.

Noi maine intram in luna a7-a!! Ultimul trimestru si la noi...nu-mi vine sa cred.

si o seara frumoasa sa aveti.

_
Gio26+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna dimi..azi suntem foarte matinali,avand in vedere ca ieri am dormit mai toata ziua.
MQQM cu intarziere, sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.
EUMADA, multumesc mult pentru sfat,nu am mai luat paracetamol ca nu aveam in casa in schimb am urmat sfatul tau..azi ma simt deja mult mai bine,dar pentru sigurantza mea o sa mai pap o lamaie ,doua.
Referitor la locurile in mijlocul de transport in comun..hmm..ma asez unde vad loc iar daca nu ..stau cu burta la vedere..ca vb aia..acum am sa se vada. O sa pun pozici pe contul cmun de la paste..adik mai recente. Va pupik si va doresc o zi buna.

Ylla 27+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

neatza fetelor

sper sa am ceva timp azi sa bag niste poze ca mi am propus azi shmotru
burtoaca e tare saltareatza de ieri si am ajuns la 70 de kg nu mi vine sa cred 'adica am o baniuala de cedeja nu ma simt in stare sa mai bat orasul cu ALE in carutz obosesc gafai aici totul e in panta daca continuui asa tre sa mi cumpar macara

Tudor ,Ale ,si 23+

Mergi la inceput

aaa sarumana m am regasit in listutza mai trebuia sa zic DN e 23.03.1980 si UM e 13.11.2008 SI NIK ANISIAP

Tudor ,Ale ,si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata mamici.va scriu azi pt ca ieri am fost mult prea obosita pt a o face.in schimb v`am citit.ma bucur ca ati avut parte de zile frumoase alaturi de familie.si la noi a fost super ok.drumul cu masina pana`n sinaia-care era ceva normal pt noi inainte-mi s`a parut o vesnicie.nu mai aveam stare pe scaun...ma dureau toate....dar bebe a fost atent la drum si cred ca mai calca si el frana din cand in cand.a fost foarte cumintel si la dus si la intors.eu oricum aveam un chef nebun sa ma sui in masina si sa merg.....si sa merg.....cred ca el avea de fapt pt ca eu m`am dezobisnuit de drumuri lungi.sambata noapte din pacate n`am rezistat prea mult la ora 1 jumate m`am retras la nani,dar mi s`a povestit ca toata noaptea pana s`a culcat nepotica a venit tiptil tiptil si ma pupa.duminica dimineata cand m`am trezit mi`a sarit in brate si daca nu ne`am mai tocit....uaaa....parca mi`a dat putere aia mica.pacat ca a plouat.
eu incep serviciul de la 9:30 ,iar al meu viitor sot de la 8.avand in vedere ca avem o singura masina,dimineata merg cu autobuzul si seara ma ia el de la servici.in schimb,cred ca o singura data o doamna de vreo 35 de ani mi`a cedat locul pe scaun.noroc ca nu merg prea mult cu el.oricum dimineata mai e cum mai e,dar dupa ora 14 mi se umfla picioarele,mi`e somn....pana pe la 16 sunt praf....seara n`as rezista sa stau in picioare in autobuz.si aici batraneii sunt cam rai.au impresia ca o data cu varsta totul le e permis,inclusiv sa`ti traga una la burtica pt a`si face loc.e o adevarata arta cum imi protejez burtica si de fiecare data cand cobor ma bucur ca am scapat nevatamata.
auziti,dar de la cat timp avem dreptul la concediu prenatal?eu il astept cu nerabdare.dupa calculele mele mai am vreo luna de munca.
acum ma retrag pt ca nici imbracata nu`s pt servici....va pupic!o zi buna sa aveti.

26+

Mergi la inceput