Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza din Banat!!!
Noi am plecat ieri la 15 din Alba...ne-a adus sotul ca vantul si ca gandul...vai de burta mea. profita pana mai poate, ca dupa ce vine bb mic...adio viteza. marco dormea la el in scaun...nu avea nicio treaba piticul. ne-am oprit si in Buzias si am vazut veveritele...doamne ce incantat a fost Marco...nu stiai la care ii e mai frica: lui marco sau veveritei...se apropiau unul de altul si pe urma se indepartau...si tot asa.
L-a dus Clau la gradi....de abia s-a trezit...murea de somn...e si vreme de ploaie afara.
Eu am bagat la sapalt, trebuie sa scot hainele din vailza si sa vad ce mai fac pe aici...si cumparaturi la Real, dar astept sa se elibereze Clau, mergem impreuna.

Ma pun sa citesc din urma si revin.....

_
Gio26+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Steadya, Anisiap,

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

ma bucur ca ati sarbatorit frumos si in liniste Invierea Domnului!
Chance!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Alina asa si bb al meu...il mai simt si mai sus, dar da la greu si in partea de jos. de abia astept sa ajung miercurea urmatoare la eco sa vad ca e totul in regula.
Noce safolositi sanatosi caruciorul si hainutele.
Buburuza frumoasa burtica ai!
Muffi ma bucur ca ai aparut. sper ca sunteti bine amandoi.
acum am citit a 2-a postare a ta. Bine ca sunteti ok, sa stea leutul acolo, tu sa ai grija de tine si sa nu te obosesti prea mult.
Steadya bine ai venit in . sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
Elena imi pare rau ca ai avut probleme cu mancarea. eu am dupa 2 sarmalute la care am poftit la greu...of...of....
Cornelia spor la munci. sa te tina bateriile pana in iunie.
Nico29 ce frumos. casa de piatra si sa nu te agiti prea mult cu pregatirile.
Anisiap bine ai venit in ! sarcina usoara si un bebe sanatos. Ai reusit sa-l iei pe Tudor langa tine?
Blanca imi pare tare rau ca te supara hemoroizii. Nu vreau sa te sperii, dar dupa nastere vei avea probleme cu ei. Eu am tras mai tare cu ei, decat cu vindecarea taieturii de la nastere. de la efort...au iesit la greu..., pana s-au retras...vai de sufletul meu. Nici nu vreau sa ma gandesc ca voi trece iar prin asta.

o zi faina sa aveti.
revin cu poze....cand oi avea chef de descarcat...pana una alta...merg sa termin cu despachetatul hainelor.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
bun venit noilor fete si casa de piatra pt nico 29
muffi

monica mamica in devenire+29denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

va salut si eu pe fugutza...
bun venit burticilor noi!!

elena, multumesc! si eu la prima sarcina am patit asa, vomam cu firicele sange, cred ca era tot traseul iritat de la atita vomat mincarea. Am suportat cu stoicism vreo saptamina durerile, dar nu mai eram buna de nimic, stateam chircita in pat si plingeam de durere, si la dr mi s-a recomandat Omez. am luat cu teama si multe mustrari de constiinta caci majoritatea se dau daca e absolut nevoie, dar dr mi-a zis ca mai rau imi poate provoca durerea neobisnuit de puternica decit pastila.

Acum in sarcina m-a durut de 2 ori: odata oe la 8 saptamini si atunci mi-a trecut cu no-spa si rennie, si acum cind a fost cea mai puternica durere ever pina acum.daca m-ar durea asa des nu as mai putea pleca din casa sau daca ma apuca la servici...nu am mai fost la dr ci am aplicat ce stiam de la prima sarcina. atunci tot cam in jurul a 25 saptamini m-a durut.

Alina, cind am doar o durere mai mica imi trece cu rennie si no-spa.
sper sa nu mai doara pe niciuna dintre noi ca este f neplacut!

si eu il simt f sus, chair sub sani, desi cind misca inca simt f jos, la marginea chilotului. are miscari multe pe zi, regulate, se simt ff bine dar nu ma doare niciodata cind misca; cind stau cu burta in sus chiar se vad miscarile destul de bine.
cu kg stau bine, nu am mai luat nimic deocamdata dar ma simt ff bine asa si stiu ca nu afecteaza cu nimic copilul, are de unde lua.

Noce, tu ai tinut tot postul???dr tau ce a spus?
eu una nu as vedea ce as putea sa maninc, si nu ma refer la carne, dar la lactate, oua nu pot renunta...

Ma enerveaza vremea asta, dupa vremea superba de paste am trecut iarasi la geaca...
si mai am un of, cind merg in troleu si prind loc si stau jos, simt multe priviri urite atintite asupra mea si nu stiu cum sa procedez...caci nu se vede ca sint insarcinata mai ales daca stau jos; de obicei nu sint genul care sa nu dea locul atunci cind e nevoie, dar acum chiar simt nevoia sa stau jos mai mult din cauza aglomeratiei. chair nus tiu cum as proceda daca as auzi vreun comentariu urit ...ca nu sint genul care sa faca scandal.

Patricia s24 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Patricia te inteleg perfect...si eu vin dimineata cu autobuzul si daca stau cu geaca incheiata nu se vede burtica . La fel am impresia ca se uita lumea urat la mine cand ma asez pe scaun. Intr-o dimineata cand s-a liberat un loc si am vrut sa ma asez, o doamna mi-a zis foarte dur sa o las pe ea sa se aseze...bineinteles mi-a fost jena sa o refuz.....

Stefania

28+

Mergi la inceput

Patricia, Siacob ar trebui sa le spuneti frumos oamenilor ca sunteti, nu mai cedati asa usor...
E greu....de multe ori si eu tot asa fac in alte situatii, dar trebuie sa avem grija de noi.

_
poze

Mergi la inceput

siacob, in curind trecem la tinuta de vara si se va vedea
giova, pai ar trebui sa spun de citeva ori pe zi, ca am traseul lung si lumea urca/coboarapina acum nu am auzit comentarii, ci doar privirile rautacioase. daca cineva imi va spune -mai ales pe tonul ala binecunoscut- o sa vad la fata locului cum voi reactiona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hristoa a inviat fetelor

Apropo de discutia de mai sus nu vad de ce altii au dreptul sa strige in gura mare ca sunt batrani si bolnavi(ma refer la pensionari) care numai neajutorati nu sunt iar gfospodinele respectabile care se uita urat la cele tinere nu vad de ce sunt mai bolnave sau mai obosite decat niste femei care vor nastesi care duc in ele o minune miscacioasa.
Ar trebui sa le-o retezati scurt pentru ca avem si noi dreptul la respect asa cum altii ni-l cer noua si nu-l merita...
Spun asta deoarece lucrez la o institutie a statului are lucreaza cu batranii.Sunt cei mai rai oameni pe care i-am putut cunoaste,rai reclamagii si cu o putere de a impinge si de a se certa fenomenala.
Rar am vazut oameni blanzi.
Eu prefer sa conduc zilnic daca e nevoie cu autobuzul nu am mers decat in studentie dar mai rar,preferam sa merg pe scurtaturi.

va pup

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput

eumada, stiu, si sotul meu a lucrat ani de zile la casa de pensii pina si-a dat demisia ca nu a mai suportat.
eu si la prima burta, daca nu gaseam loc, nu am comentat niciodata, si mi s-a oferit doar de 2 ori locul prin luna 9, motivul fiind ca era iarna, aveam geaca si nu se observa f bine. si acum nu comentez, sau daca f rar merg cu fiica mea la fel, nu strig in gura mare (dar mai zice ea "mami, vreau pe scaun )si atunci se mai simte cite cineva. noroc ca mergem rar cu ea, desi ei nu i-ar displace.

noi avem o singura masina, si prefer sa o conduca sotul si sa fie responsabil cu gradinita, dus/adus. si nu am mai condus de muulta vreme, nu stiu daca vreodata voi mai avea curajul sa conduc prin orasul asta...

Mergi la inceput