Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
ylla2009 spune:
buna dimi
MUFFIN ce bine ca tu si leutzul sunteti bine, nu te obosi sa ecuperezi..noi tot aici vom fi si cand termin de recuperat
pentru tine si leutz.
ANISIAP bun venit in clubul zmeuricilor![]()
STEADYA eu cand am ramas insarcinata in toamna am plecat la drum cu un plus de 20 de kg fata de greutatea mea normala - cea indicata pentru inaltimea mea.Sunt foarte mica de inaltime,undeva la 1,50m ma invart..asa ca 65 de kg..eram considerat obeza de catre calculele de inaltime/greutate.Dar se vede treaba ca baiatul meu frumos vrea o mamica supla si frumoasa.
Spuneati ca bebicii vorsti in timpul calatoriilor cu masina au fost foarte cumintei..offf..al meu marti dimineatza inainte sa cobor din tren parca dansa lacul lebedelor -asa invarteli si rasuciri facea..si a fost foarte activ si cand m-am dus cu trenul si cand m-am intors,de chiar m-am speriat.
Dar acm a revenit la normal misculeste toata ziulica si acum cred ca v-a facut cu mana![]()
Ieri am experimentat si eu primul carcel la gamba stanga...foarte foarte neplacut.Sa vedem daca mai apar..cerem sfatul medicului ca oricum ma duc la el miercurea urmatoare.
Aseara am fost si noi in herastrau cu nasii..foarte frumos, ne-am plimbat mult fii-mea a alergat intr-una si m-a pus sa-i fac poze printre flori ..spre final se intarise un pic burtica ..dar si-a revenit![]()
bebicilor si
voua..sa aveti o zi buna!!
Ylla
27+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Alina spune:
'neatza,mamicute de zmeurici!
Muffinutza ,ma bucur ca ai aparut si ca e bine totul cu leutul
.
Patricia si Elenada ,in ultimele 2 zile si pe mine m-a durut stomacul dupa ce am mincat,habar nu am de ce pt ca nu am mai patit-o niciodata insa in sarcina asta il simt asa impins in sus,poate ca am mincat si cam rpd si de asta.Nu am luat nimic,nici nu am decit No Spa in casa,voi intreba si eu doctora ce as putea lua.Totusi in pliantele de la ea,am citit ca se recomanda gravidelor care au probleme cu tractul digestiv sa ia "Gastrovegetalin",sunt picaturi din plante.
Anisiap ,bine ai venit!
mQQm,spune-ne,cind iti cintam "La multi ani"?
.S-a incalzit si pe la voi?Aici de la 1 aprilie e o vreme super,cald si soare,nici nu-mi vine sa cred...
Nico-29,tu ai aceeasi um ca si mine deci dpn-ul ar fi 12 august,o sapt mai devreme de cum ai scris tu."Casa de piatra!"iti doresc.
Zi usoara,fetelor,mai vin io...
Alina,mami de printesa si
baby 
steadya spune:
Buna dimineata tuturor burticilor matinale!
Nico29_79 mi-a sarit inima cand am
mesajul tau- de cand asteptam o graviduta "de Polizu" si
chiar a dl. dr. Lemnete ca si mine... E adevarat ca ne cam despart vreo 10 zile la DPN (eu am pe 29.08), daaar asta e doar un amanunt
mai ales ca am eu o presimtire ca am in burtica un leut... Spune mai multe despre tine: esti pacienta mai veche a dl. dr.? ai vreo preferinta a modului de nastere (cezariana sau "natural")?
Citesc tot mai des
de dureri de gambe, amorteli, carcei etc
=cred ca sunt o norocoasa la capitolul asta, nu am mai avut de ani de zile si nici sarcina nu mi i-a readus...
Burticilor, voi cand v-ati programat, pentru ce saptamana, echomorfo de trimestrul 3?
Adya
21 
elenada spune:
Neata
Muffi ma bucur enorm ca tu si leutul sunteti bine. De eticheta sarcina cu risc de avort scapi cand nasti cred. Si eu tot asa sunt. Dra daca bebeii cresc treaba este minunata.3X
Doinique stim care din bebelusi bat pt ca de exemplu la mine baiatul e pe partea dreapta a burticii si fetita pe partea stanga. Fiind maricei nu isi mai schimba locul intre ei. Fiecare e cu jumatatea lui de burtica si se intalnesc in dreptul buricului. Asa ca daca simt lovituri in dreapta atunci sigur e baiatul mamii iar daca simt lovituri in stanga atunci sigur e fata mamii.
Adriana am uitat de afine. Stiu ca situ ai avut probleme. Se pare ca acum incepe sa se potoleasca. Sa vedem azi cum ma prezint. Ar trebui sa fie ok dupa 3 zile in care am mancat orez cu morcovi fierti si paine prajita. Daca Doamne fereste nu se potoleste caut afine. Multumesc mult de sfat. O sa te obisnuiesti repede cu concediul mai ales ca zici ca ai treaba si la casuta. Eu una nu stiu cand trece timpul desi stau acasa in pat.
Alina nu prea e nici un medicament indicat sa il iei in sarcina pt durerile de stomac. Singurele sigure si fara risc sunt Rennie si Dicarbocalm. Eu am trecut la medicamente mai serioase pt ca rennie nu a avut nici un efect. Daca te mai doare stomacelul poti incerca cu un Rennie.
Pupici la burtici
elena
+25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Nico, esti in listuta! Sa ai o sarcina usoara in continuare si un baietel superb!
Anisiap, bine ai venit si la zmeurici! Vrei in listuta?
Muffi, hai zi-ne ce-ai mai facut? Si vino si cu mancaruri ca fetele au cam slabit ![]()
26+
Laura Ioana
Irina Maria
ayda_m spune:
Hristos a Inviat!
Vin si eu la apel....Pastele l-am petrecut la ai mei la tara....am fost si eu plecata din Buc pt prima oara in ultimele 3luni si a fost bine, chiar m-am simtit bine si datorita faptului ca am stat mai mult in pat ![]()
Bun venit noilor gravidute si ma bucur ca esti bine Muffi si tu si leutul!
toate burticile
Eu abia astept sa vad bebelul dar am eco abia peste o saptamana
Ayda
28+

steadya spune:
Moniland, putem sa aparem si noi in listuta?
DN: 10.03.1977 UM: 25.11.2008 DPN: 29.08.2009
maternitatea Polizu dr. Gabriel Lemnete
Multumim,
Adya
21 
anisiap spune:
aha vreau in listuta
DNP2O august bebe nu are nume nu ma pot hotara deloc
bebe alessia clara( 17 o6 2008)
tudor codrin (15 o9 2OO1)
Tudor
,Ale ,
si
23+ 
blanca000 spune:
Buna dimineata gravidute 
Vroiam sa va urez si eu o zi frumoasa astazi chiar daca se anunta frig...
Dupa ce ma laudam eu ieri, azi am fost la toaleta si hemoroidu' si-a facut de cap...nimic grav dar e acolo (nu exterior). De vreo 2 zile m-am chinuit sa "ies afara" asa ca am cam fortzat zona si sa ofuscat hemoroidu'. Sper sa imi revin..sa mananc mai mult iaurt, nu?
Azi sunt cam lesinata...
26+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004