Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Adevarat a inviat si de la noi!!

Noi suntem toata saptamana la Iasi...chipurile intr-un mini concediu...numai ca eu mai am niste proiecte de finalizat si de maine voi jongla cu cozonaci, oua, miel...si munca

Nu am facut abuz de mancare..si ma felicit pentru asta..in schimb am gustat din toate. Astept sa ma intorc saptamana viitoare in Bucuresti ca sa reintru intr-un ritm normal cu scrisul pe forum (inca mai recuperez din ultimele capitole) si cu mersul la sala.

Pup gravidutzele care au intrat in trimestrul trei si se resimt deja. Multa bafta celor care au saptamana asta ecografie si le asteptam cu vesti bune

Muffinuta bine ai revenit printre noi...ai pus pe jar o cohorta de gravidutze. Sper ca tu si leutul sunteti bine...vorba fetelor..ce se intampla cu semnatura ta? Daca ai nevoie de ceva..de un sfat..de un umar virtual...noi suntem aici

Alinutza 23+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Bonsoir,fetelor!

mama da'nimica nu va scapa...semnatura am uitat sa o pun-oricum tb sa o schimb ca nu am mai scris de ceva vreme.. am intrat val-vartej sa va scriu pt Sfintele Paste,ati fost alaturi de mine cand am trecut prin teribilele momente de la FIV si am vrut si eu aproape acum .

Mi-e rusinica am de recuperat mult cu mesajele si de raspuns la fetelor care mi-au scris pe PM..am avut un motiv intemeiat sa nu mai intru pe DC..dar si teama si nevoia de a incerca sa ma descurc cumva singura in emotiile si "aventurile" prin care am trecut..nu am fost singura,au fost cateva fete care m-au "fortat" pur si simplu,m-au ajutat mult,dar acum totul e ok si o iau asa incetisor zi de zi..

sunt in criza de timp acum,va mai scriu,dar azi am fost la shopping toata ziulica,aici sunt sales si am cumparat si eu pantofi fara toc si cu un nr mai mare ca toata gasca..ca tot ce aveam prin dulap sunt cu toc inalt...si ca la multe dintre voi nu mai " merg" ...

leutul meu e bine,foarte bine,suntem tot la sarcina cu risc ridicat,am trecut prin multe nici nu stiu dc e cazul sa va spun sau sa las doar lucrurile sa decurga de la sine..

va las acum,inca o data sa stiti ca m-am gandit mult la voi ...
pupici la toata lumea scuze ca nu ma adresez personal dar cred ca imi trebuie cateva zile , e enorm ce mult ati scris si obosesc si eu destul de repede acum ..

va imbratisez cu mult drag si multumesc inca o data

semnatura o pun data viitoare ,nici nu mai stiu cum se face..sclero..scuze,va rog..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Buna seara si Christos a inviat!

Am revenit si eu pe forum, toata seara am citit ce ati mai scris si ma bucur ca ati petrecut frumos de Paste..Eu si viitorul sot ( ne vom casatori vineri ) am fost in vizita la rude si la un gratar cu prietenii, am gustat si eu din toate fara sa fac excese dar totusi m-am constipat:(
Va doresc sarcini usoare in continuare si va

P.S.Va dau datele mele cu privire la inscriere pe listuta DN 22.10 1979, UM 05.11.2008, DPN 18.08.2009
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Am revenit inca o data..am uitat sa scriu ca ma va asista la nastere Dr Lemnete Gabriel si voi naste la spitalul Polizu..As fi interesata sa stiu daca mai naste sau daca a nascut vreo mamica cu dansu'... mersi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Bine ai revenit Muffinuta!

Cristos a Inviat!Si La multi ani fetelor care si-au sarbatorit in preajma Pastilor ziua de nastere. Sa fiti iubite, fericite si sa aveti bbi sanatosi!

mQQm - nu stiu exact data, dar iti urez de pe acum Sa fii sanatoasa si sa fie sanatos Pepitzel Inchinam si noi un pahar de samapanie in cinstea ta

Am mancat si noi de toate weekendul asta, deja simt dureri in partea dreapta, banuiesc ca sunt de la stomac, sper sa treaca in cateva zile si pentru asta voi trece la salate si alte minuni... Gata cu cozonacii, ouale si pasca.
Am inceput sa experimentez si eu carcei la gambe noaptea, ma trezesc uneori plangand, asa ca de ieri am inceput sa iau supliment de Ca+D3. Azi vad ca nu mai am nici o durere in gamba, as'noapte chiar nu m-a mai durut deloc...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Hristos a inviat!
Ma bucur fetelor ca sunteti in general bine si ma bucur ca ai dat un semn de viata muffinuta si ca sunteti bine.
noi zilele astea am fost pe drumuri...la parinti, la soacra, la nasi, cu copilul in parc... a fost frumos.
bebele danseaza de zor. si ziua si noaptea. cu siguranta va fi un duracell ca sora lui. o sa imi manance urechile amandoi
va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

muffi ma bucur mult ca ai revenit si ca sunteti bine

elenada pt diaree incearca afine, daca nu gasesti proaspete (eu am gasit acum 2 saptamani in carefour in vitan) vezi ca ua congelate , fac minuni, sunt super bune , eu am avut o problema la inceputul sarcinii si cu 2 caserole de afine m-am vindecat
imi pare tare rau ca nu-ti prieste mai nimic

noce n-am incercat, o sa incerc mersi de sfat, sper sa fie un pic mai bine pt ca ma simt tare nasol si nu suport sa ma atinga nimic pe burtica

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 29+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu de ieri am intrat in prenatal, tare as mai fi vrut sa ma duc la servici pt ca trece timpul mai repede dar nu pot, probabil o sa se simta la banuti dar asta e, daca bebelina e bine atunci ce mai conteaza

de azi incepem iar operatiunea casuta, tare as vrea sa terminam inainte sa nasc

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 29+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza fetelor!
m-am hotarat sa ma inscriu si in grupul vostru ne primiti si pe noi?! activam la mladite 2008 acum nu am ce face si trebuie musai activat si aici desi nu am timp prea mult azi nu am somn....

de ieri de la echomorfo am intrat intr o stare de plutire l am vazut pe bebe 4D si m am indragostit din nou .....e perfect (normal numai copii perfecti fac)
va poop pe toate si incerc sa ma intorc la frunzarit acest capitol de zmeurici ca tare mi plac

Tudor ,Ale ,si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!Se vede ca sunt gravida ca mi se schimba gusturileIeri am cumparat un cozonac,pt ca mi s-a facut pofta,iar azi am bagat 3 felii cu unt si o cana de lapte.....eu,care nu beau lapte decat ffff. rar....si parca nu-s satula......Muffi,ma bucur din inima ca ai scris si ca sunteti ok,tu si leutul!Anisiap,bine ai venit printre noi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 29+

Mergi la inceput