Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 21
CRIXIA spune:
Bun regasit!
EU fiind ultima pe listuta, stau linistita, va citesc, ma regasesc in simptomele voastre( dureri, dicomfort, carcei..)si incerc sa-mi impn sa stau cat mai cuminte.
Eumada, Patricia si eu am lucrat in domeniu, la prima sarcina imi amintesc cum ma protejau colegii sa nu intru in contact cu publicul, sa nu ma enervez....la fel ca si sotul Patriciei, dupa revenirea din CIC am rezistat doar 1 an, apoi am demisionat cu mandrie.
Am fost ieri la 4D si bb are 496 grame, iar celelalte masuratori sunt in standard. Cine a mai facut 4D sau eco la perioada asta, ce greutate estimata avea bb??? Normal, fiecare bb va fi unic, dar tind sa cred ca voi face un pepenas( prin coparatie cu masuratorile de la Alexia).
Eu am luat pana acum 5 kg, dar de cateva zile m-a pocnit o foame, chiar si noaptea bat ligurile in stomac. ![]()
S'auzim de bine!
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+21 sapt 
andra_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anisiap neatza fetelor ![]() sper sa am ceva timp azi sa bag niste poze ca mi am propus azi shmotru ![]() ![]() ![]() ![]() burtoaca e tare saltareatza de ieri si am ajuns la 70 de kg nu mi vine sa cred ![]() 'adica am o baniuala de ce![]() Tudor ,Ale , si 23+ ![]() |
Buna dimineatza mamici de zmeurici
Noi nu prea avem ce raporta caci suntem bine amandoua
Anisiap - eu zic sa ai rabdare cu smotru. Azi e Sf. Gheorghe si maine Ivzorul Tamaduirii. Lasa smotru pt sambata.

Va pup
pe burticiAndra_80
+25 cu
Daria Antonia
eumada spune:
Apropo iarasi de batrani ieri eram la banca.Coada destul de lunga un singur ghiseu,in fine
desi am ditai burta nu ma durea ieri deloc asa ca ma zis sa stau si sa astept la coada,nu stand jhos.Bineinteles ca singurele locuri libere erau ocupate de doi batrani,ma rog destul de verzi,care atunci cand le-a ajuns randul s-au repezit la coada si m-au imbrancit.."ca e locul lor si ei sunt batarni si bolnavi"
La mine toate ca toate dar daca se ia cineva de burtica mea care ma doare,e nasol.Si le-am zis si eu ca daca sunt bolnavi si batrani sa mearga la spital sau la c...r ca acolo le e locul nu in banca sa schimbe euro.Si daca nu le convine sa se impuste.Au ras inclusiv fetele de la personal si casiera le-a spus ca nu au bun simt,iar un tinerel mi-a adus un scaun dar nu a fost nevoie ca ....ajunsesem intre timp.nU MI S-A PARUT CORECT CA EU SA AM DURERI IAR EI SA MA IMBRANCEASCA.Nu mi-e mila de ei deloc.Stiti ce a facut matusa mea de 85 de ani imobilizata la pat de un accident?
E tratatata ca o printesa,are medic si asistente care vin zilnic,femeie sa o schimbe,sa o hraneasca,varul meu si sotuia lui stau acolo cu randul.Nepoata mea a ramas insarcinata si a avut probleme saraca.Cand a auzit,baba a zis ca mai bine mor copiii fetei ca altfel nu or sa mai vina sa aiba grija de ea ci se vor ocupa de fata.Pe facza asta a ramas doar cu asistenta si doctorul dar va puteti da seama?
sa vrei sa piarda sarcina o femeie tanara ca sa poata avea atentie o baba de 85 anb i care oricum e tratata ca o printesa?
Cutot respectul.....sa nu-mi ceara nimeni sa fiu de acord ca nu voi fi.
YLLA ma bucur ca esti mai bine.Baga un osscilo(cred ca nu asa se scrie)
dar....
Madalina
22+
Eva-Maria
CRIXIA spune:
Eumada, te inteleg...
Si noi avem parinti, dar am ajuns la concluzia ca depinde de fiecare OM cum se adapteaza varstei. Eu vad diferenta intre tatal meu si socrul meu. E mult de spus, dar una peste alta exista oamanei care nu se pot lepada de mandrie, de egoism... sa fii gelos pe copilu' tau...
De multe ori spun, gandesc: Sper sa ajung si eu la varsta a 3-a si sa-mi dea Dzeu minte, sa nu-mi dezamagesc copii!
Mi-am schimbat si semnatura, ca azi facem 22 sapt.
De cand ati cerut reducerea prg la 6 ore si cum se procedeaza?
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Nu prea am experiente cu batranii, e adevarat, dar mi-am iubit mult bunicii si imi pareau cei mai buni oameni. Si ma gandesc ca vom fi si noi in varsta. Sper ca viata noastra sa ne ofere satisfactii si sa ajungem la batranete fericiti si multumiti, nu inraiti ca multi dintre cei batrani de langa noi. Probabil ca ne e greu sa intelegem, dar ganditi-va ca sunt nascuti in anii 30-40 si nu au trait tocmai bine.
Eu nu merg cu autobuzul. In celelealte sarcini am mai fost de 2-3 ori si e adevarat, nimeni nu mi-a oferit locul. Chiar am suferit o data, ca mai aveam putin si nasteam, era vara fierbinte, burtoiul meu imens si asa de aglomerat in autobuz... nu numai ca nu s-a ridicat nimeni de pe scaun, dar am fost impinsa si lipita cu burta de geam. Pe mine ma intristeaza profund rautatea celor din jurul meu. Stiu ca am coborat plangand, nu de durere, ci de ciuda
.
Flosideea, ce tinerica esti
. M-am uitat repede la DN, sa vad ce varsta ai
.
Anisiap, bine ai venit la noi! Sarcina usoara! Iti doresc sa ai toti copiii langa tine!
Crixia, eu nu mai stiu masuratorile
, ca nu le notez si nu le retin, dar daca e in standarde, stai linistita, ca nu are cum sa fie buflei
. Copiii mei au fos tmari pana prin luna a 7-a , a 8-a, apoi nu au mia luat in greutate, as a ca ma gandesc ca tot in jur de 3 kg va avea si bb. Stiu ca Alexia a fost micuta, asa ca Ana e bine sa fie o idee mai maricica. Daca afli mai exact cand se deschide Euromaterna, tine-ma si pe mine la curent. Tu sigur poti naste acolo, dar mie imi e teama ca nu mai apuc
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulie.aug09 Continuam la capitolul 40 |
26+
Laura Ioana
Irina Maria

'adica am o baniuala de ce
,Ale ,
si