***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Cristos a inviat!!
Facem lista pentru Misha?
Citesc din urma si vad exact ce se intampla![]()
Dodo vreo 40 de lei este batista dar merita investitia
Revin
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kokiy![]() edit : uitai sa spun ca vreau sa imprim poza soacra'mi pe hartia ignica ,poate'mi da o nota de optimism cand merg la baie ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
sau poate te constipi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kay ANAAAA, hug mare mare de tot ! cu drag si te asteptam la plesnite, promit sa te sar eud e teste, sa nu-ti faci griji ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
nuuuuuuuuuuu neneeeee...numai eu sa bag matanii si sa sar intr-un picior?

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kay http://www.gandul.info/actualitatea/de-ce-nu-mai-aude-sonia-cand-ii-bate-inima.html?3927;4220320 ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Oana sunt sigura ca Sonia o sa se faca bine cat de curand,noi suntem alaturi de voi ...si apropo de campanie am mediatizat si eu cat am putut,am dat sms-uri si am dat cei 2% atat eu cat si multi cunoscuti de-ai mei

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
anca
pai tu esti mai mica si tb sa prestezi "pedepsele"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Bai, mahalaaaaa, dar unde va preumblati trupurile cele mladioase??? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Asta m-a uns la suflet

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Delphinas anca pai tu esti mai mica si tb sa prestezi "pedepsele"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
nu e nene corect si sa stii ca totusi am si eu o varsta
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
kay spune:
anca, tu esti de-a casei... cine te mai pune sa sari intr-un picior?
Neatzaaaaa plesnitelor
am aspirat la copil de mi-au iesit mucii pe urechi, a fost ok cam... 15 minute si a facut altii noi nouti la loc... tre sa astept sa vina hombre acasa ca sa o aspir iar... dar mai am de stat...
va
, am de strans prin casa... mama , mama ce-i aici.
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Oano pai nu acum ,dar cand am aparut pe aici am cam sarit ![]()
Si noi ne luptam cu muculeti si Maria deja urla cand vede aspiratorul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
kay spune:
trebuie sa va redau discutia mea cu al meu hombre. la tel, acu 3 minute.
"...
vrei sa iti fac paste?
el : da.
eu. bine. am si branza, am si sos.
el : Ok.
... 2 min...
eu : nu-ti fac paste.
el : nu-mi faci?
eu : nu. ca n-am chef.
el : bine"
ce se poate observa? bipolaritatea mea, Smigel intervine in forta din cand in cand.. Noie stie
... si se mai poate observa cat de obisnuit e saracul om cu Smigel, renunta imediat, fara lupta ! ma duc sa ii fac paste... repede pana nu vine Smigel si ma razgandesc !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)